פורסם 2006 במרץ 1819 שנים שבוע טוב יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך איך אני יודע איזה כרטיס של NVIDIA משתווה לכרטיס של ATI?? מאיפה אני יכול להשיג דרייבר אומגה לכרטיס מסך של נוידיה? FX5200 אם זה חשוב.. למה שאני מחבר את ההכרטיס לטלויזיה אני רואה שחור לבן חיבור הכרטיס הוא SVIDEO קניתי מתאם לטלויזיה RCA .. מה יותר טוב GT,GTO,XT,SE וכל השאר אני פשוט לא יודע מה יותר חזק דוגמא 6600GT או 6600GTO... אני חושב ששחכתי כמה שאלות תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים שלום חבר 1- איך אתה יודע ? אתה פשוט או שאול פה בפורום או מחפש בינצמארקים ברשת אחד מול השני ... 2- למה לך דרייבר שכזה ? יש של NVIDIA עובדים כמו שצריך ! http://www.omegadrivers.net/ 3- אתה רואה שחור לבן או בגלל שהשיטת שידור במחשב לא מתאימה (צריכה להיות PAL) או בגלל שלא חיברת את הקבל נכון עדיף לחבר מ SVIDEO ישירות ל SVIDEO זה הכי איכות ולא רועד התמונה 4- אי אפשר לאמר מה יותר טוב בדיוק אבל כעיקרון בפשטות זה ככה SE גרוע GT טוב GTO טוב יותר XT מעולה ! שתיזכר נענה לך גם עליהם
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים עושים השוואות בנתונים ובבאנצ'ים XT מעולה ! שתיזכר נענה לך גם עליהם תלוי לאיזו חברה מתכוונים ולאיזה דגם של כרטיס
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים הסיומות שנתת הם לכרטיסי ATI לNV יש רק XT וGT(מאלו) הGT חזק יותר מXT. ולא קיים 66GTO
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר הסיומות שנתת הם לכרטיסי ATI לNV יש רק XT וGT(מאלו) הGT חזק יותר מXT. ולא קיים 66GTO טוב זה היה סתם כדי שתבינו על מה אני מדבר ;D תודה על התשובות :xyxthumbs: שבוע אחלה
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור להודעה הראשונה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.