עבור לתוכן

מסך בפורמט רחב/ Widescreen

Featured Replies

פורסם

למיטב זכרוני כל מה שיודע להציג 720p ומעלה נחשב HDTV.

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האם יש לעוד מישהו דיעה על שימוש במסך בפורמט רחב?

פורסם

האם יש לעוד מישהו דיעה על שימוש במסך בפורמט רחב?

לי יש LCD אינץ 40 של סוני ורואים נהדר ... נראה לי שהוא גם HDTV (דגם KLV-S40A10E )

זה המסך היחיד שמחובר למחשב שלי .. ===> תמונה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150287.90

פורסם
  • מחבר

איך משחקים מתמודדים עם היחס של 16:10/ 16:9?

איך חלונות?

איך סרטים מתמודדים עם זה?

איך אתה עובד עם דבריםן שנועדו ל 4:3?

וכו' וכו'.............. פשוט אין לי מידע על צורת העבודה עם יחס כזה, על היתרונות, על החסרונות וכדומה.

אם תוכל להביא לי קצת מידע, יהיה נחמד.

תודה! :)

פורסם

אין מסכי מחשב בפורמט 16:9, פורמט 16:10 תוכנן כדי להציג תוכן 16:9 + מספיק מקום לסרגל הבקרה.

רוב המשחקים תומכים בפורמטים רחבים בצורה מעולה, לי יש מסך רחב ואני לא מצטער לרגע, חוויית משחק הרבה יותר מהנה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

ומה קורה עם מה שלא תומך?

איך רואים סרטים?

ומהי נוחות העבודה בחלונות?

(מצטער על השאלה בפעם ה 1000 פשוט לא ענו)

פורסם

כמעט הכל תומך.

הסרטים רואים מצויין, רק קח בחשבון שבד"כ צריך סרטים ברזולוציה גבוהה בשביל להנות מהמסך.

פורסם

The Avatar

אם אתה גר באיזור המרכז אתה יכול לבוא ולראות לבד איך הכל עובד :)

פורסם
  • מחבר

תודה..... האמת שאני גר ברעננה, אבל אני עמוס עד לצוואר (למה אני רוצה בכלל לקנות מסך?! :nixweiss: ;D)......

היום הצלחתי לצאת הביתה ב 18! ואז הלכתי לח"כ וחזרתי בסוף בתשע ומשהו :\

בקיצר- חוות דעת קצרה תהיה נחמדה גם. :)

פורסם

ומה קורה עם מה שלא תומך?

איך רואים סרטים?

ומהי נוחות העבודה בחלונות?

(מצטער על השאלה בפעם ה 1000 פשוט לא ענו)

1. מה שנלא נתמך נחתך או במילים אחרות תראה פסים שחורים, רק שבמקום מעל ומתחת לתמונה כמו במסך 4:3 או 4:5 תראה אותם בצדדים.

תוכל להגדיר שבמקום לראות פסים שחורים המסך "ימתח" את התמונה אבל אז עיגולים לא יופיעו "עיגוליים" ואנשים יראו שמנמוכים.

2. סרטים מגיעים לרוב בפורמט סופר רחב 2.35:1 ולכן הפסים השחורים שאתה רגיל לראות בפורמט 4:3 יעלמו כמעט לחלוטין, לדעתי זה פלוס רציני ביותר

ומאפשר להנות יותר מהסרט. ישנם סרטים שמגיעים בפורמט 16:9 ולהם לא יהיו פסים בכלל או תוכניות טלויזיה שלרוב עדיין מצולמות בפורמט רגיל ובשבילם ראה סעיף עליון.

3. באופן מפתיע הרבה אנשים הגיעו למסקנה שהרבה יותר נוח לעבוד על טקטסט במסך רחב, ומנסיון אכן קל יותר לתכנת ולכתוב קוד במסך רחב. בוורד לא נתקלתי בבעיות מיוחדות. בסופו של דבר תלוי בטעם האישי שלך.

כל מסך שמוסגל להציג באמת 720P נחשב HDTV Ready וזה בכלל לא שקר, הבעיה היא שאין מה לקלוט בארץ שלנו ב HDTV. אבל בהחלט ישנם נגני DVD וסרטים בייחוד גירסאות SUPERBIT למינהן שמגיעות ברזולוצית 1080I או 720P ויכולות להיות מוצגות בעזרת נגן DVD שתומך ביציאות WIdeband Component.

פורסם

ההוא בKSP ח^א של מסך בלשון המעטה.

אפשר להציג תמונה ברזולוציה גבוהה בכל פיקסל ופיקסל עם הגודל של הפיקסלים שלו..

תן ליבך(אל תתן באמת,אתה צריך אותו ;D) לכך שאתה צריך ריג די חזקה כדי לשחק בפורמטים האלה(גם עבור 720P) עם פילטרים וחיות אחרות :jump:

פורסם

במחיר שדל מוכרים את ה20 אינץ' שלהם:

http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?sku=20053YR&c=us&l=en&cs=19&ManufactSelection=Dimension&ModelSelection=121317&ModelName=Dimension%202100%20Series&category_name=View+All+Results&RPU=1&page=DellPartsProductListing.aspx

אני חושב שאני אביא אחד בדרך חזרה לארץ.

להורים שלי כבר קניתי אחד בארץ ב 4000 שקל. במחיר הזה אני לא יכול להתאפק. :-X

פורסם

כל טלוויזיה שתומכת ב720p ומעלה נחשבת HDTV.

הבעיה היא שיש המון טלוויזיות HDTV שמסוגלות לשדר ברזולוצייה הזאת ולעשות upscaling, אבל לא לקלוט אותה. אז הן דיי חסרות טעם.

בשביל זה נחוץ שיהיה לטלוויזיה לפחות חיבור קומפונט בשביל לקלוט HD. מומלץ HDMI שזה יהיה ה-חיבור בHDTV בעתיד.

הטלוויזיה שלי אכן HDTV והיא הכי משתלמת לתקציב שלה. עשיתי מחקר מקיף מאוד על הנושא במשך חודשים לפני שקניתי אותה. יש לה את כל החיבורים הדרושים (HDMI, DVI, קומפונט וכו') האיכות שלה מדהימה בHD ומספקת בSDTV, הסאונד טוב והיא מחברה טובה ולא סתם מוצר מדבקה גרוע. אתם לא תמצאו אפילו טלוויזיה אחת יותר משתלמת מהLA32R51B של סמסונג.

פורסם

במחיר שדל מוכרים את ה20 אינץ' שלהם:

http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?sku=20053YR&c=us&l=en&cs=19&ManufactSelection=Dimension&ModelSelection=121317&ModelName=Dimension%202100%20Series&category_name=View+All+Results&RPU=1&page=DellPartsProductListing.aspx

אני חושב שאני אביא אחד בדרך חזרה לארץ.

להורים שלי כבר קניתי אחד בארץ ב 4000 שקל. במחיר הזה אני לא יכול להתאפק. :-X

אני הייתי מחכה למחיר ולביקורות של ה-DELL 2007FPW:

http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/en/about.htm

פורסם

אם הוא יהיה זמין בסוף אפריל אני אשקול.

פשוט אני לא יודע מתי ההזדמנות הבאה שאני אהיה בניו-יורק, ואני כבר יודע שאני מאוד אוהב את ה 2005FPW.

אם יהיה אשקול אותו, אם לא, ה 2005FPW מדהים גם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים