פורסם 2006 במרץ 1719 שנים שלום .. יש לי חיבור לכבלים.. עכשיו לאחר שאני מוחק קוקיס ומשנה את האיפי כלומר מתנתק ומתחבר מחדש אתר מסויים רואה שזה אני שהייתי באיפי שהיה לפני דקה.. תודה.
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים בחיבור בלי חייגן, ה- IP מגיע אליך לפי ה- MAC של המודם ומשתנה לעיתים מאוד רחוקות.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים גם בחיבור עם חייגן אם אתה מתנתק ומתחבר מחדש לרוב תקבל את אותו IP אם הוא נשאר פנוי.התנתק והשאר מנותק לפרק זמן ארוך יותר.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר זה לא נכון בחייגן אני כל פעם רואה איפי חדש כשאני מתנתק..אחרי החלפת איפי ומחיקת קוקיס אין מצב יראו שאני זה אותו אחד שהיה לפני דקה באיפי אחר?http://img111.imageshack.us/my.php?image=18xn3.jpgזה מה שמשתנה אצלי תמיד כאני מתחבר מחדש
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר OK אבל על מה זה משפיע הזמן שאני מתנתק מהאינטרנט הרי האיפי משתנה גם אחרי שאני מחכה 3 שנ'.. תודה לכם.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים נראה לי שאתה מתבלבל.אם אתה מתחבר לאתר עם הרשמה, ברור שהוא ידע מתי בפעם האחרונה התחברת אליו.זה לא משנה מה הIP שלך, זה קשור לשם משתמש+סיסמה.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים זה לא.בגלל המחסור הגדול שמתחיל להשפיע עלינו בכתובות איי פי אתה תקבל כל פעם איי פיי חדש.אין מצב שזה יהיה אותו איי פיי. לא ככה האינטרנט פועל.הנה מה שאתה צריך לעשות:להיכנס לאתר שאתה רוצה לשטות בוללכת לאתר אחרלהתנתק מהאינטרנטלמחוק את כל הקוקיסלצאת מהדפדפן להתחבר לאינטרנטלהיכנס לדפדפןולהיכנס לאתר שאתה רוצה לשטות בונ.ב.אם תנסה את זה על HWZONE זה יעבוד. למרות מה שהמנהלים אומרים (מניסיון)
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר נראה לי שאתה מתבלבל.אם אתה מתחבר לאתר עם הרשמה, ברור שהוא ידע מתי בפעם האחרונה התחברת אליו.זה לא משנה מה הIP שלך, זה קשור לשם משתמש+סיסמה.לא הבנת אני באיזה אתר הימורים יש לי 2 חשבונות שזה לא חוקי (עשיתי קומבינה) ששש אבל עכשיו אסור שהם ידעו שזה אותו אחד שמהמר ב2 חשבונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.