עבור לתוכן

יש לי כמה בעיות עם ה-Audigy 2 value

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה לפי כמה המלצות כאן החטלתי שאם אני רוצה לשמוע סאוד נורמאלי בלי צפצוף עם הרסיבר שיש לי אני צריך לקנות כרטיס קול ולא להשתמש בכרטיס שיש לי בלוח אם. הלכתי לסניף הקרוב ביותר לביתי של KSP וקניתי את הכרטיס.

חיברתי התקנתי את הדרייברים (שדרך אגב אני צריך להוריד להם עדכון ואני לא יודע מאיפה) ועדיין שאני מחבר את הכרטיס למערכת אחרי גובה מסויים של ווליום אני שומע צפצוף(שונה העומנם אבל עדיין מרגיז) ומה שיותר מרגיז זה שזה באותו ווליום בערך זה אפילו לא ירד מעט.. וזה לא בעיה בכבלים למה יש לי כמה כבלים בכולם ניסיתי ובכולם יש את הבעיה.

מה שכן כשחיברתי לחיבור הלבן גם שמעו צליל הרבה יותר עם הפרעות אבל עדיין שמעו (וכאשר חיברתי את הרמקולים שלי ATP3 אליו לא שמעתי כלום)

creative_sound_blaster_audigy_2_value_card.jpg

השאלה שלי זה האם זו בעיה של תוכנה או שמה אני צריך לקנות איזה כבל מיוחד דיגיטלי (שזה מה שרשום ליד החיבור הלבן וגם שהייתי בכמה חנויות ראיתי כמה כבלים כאלה), אשמח אם תעזרו לי.

עוד בעיה היא שבחדר שלי יש ממיר של הכבלים ובעזרת עוד כבל שיש לי אני מחבר אותם לכרטיס קול, וכמו בישן גם כאן שומעים צפצוף מרגיז כזה כמו בבעיה למעלה רק שבווליום הרבה יותר נמוך וגם שאני מקליט שומעים את הצפצוף הזה..

מקווה שתוכלו לעזור ותודה רבה.

עריכה: ועוד שאלה אחרונה, במהלך ההתקנה של הדרייבר הייתי צריך לבחור בין Audigy 2 value לבין Audigy 2 value digital או משהו כזה, מה הייתי צריך לסמן?, סימנתי את הראשון כמו הוא היה מסומן כבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים