עבור לתוכן

Windows XP booting on Apple iMac

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה לא ישן { הופיע בבלוג לפני מספר שעות }

http://www.hiptechblog.com/2006/03/15/video-windows-xp-booting-on-apple-imac/

:o {לחדי ראיה שביננו יכול להיות שיש פה איזה .. טריק ??? אבל יפה ומדהים אני רץ לקנות IMAC חחח מעניין אם אפשר את ההפך ?? :-\

אבל בשביל $13,000 גם אני הייתי מתאמץ

פורסם

למה לעזאעזל שמישהו ירצה להחליף מאק בXP,טימטום :-\

זה לא אמור להיות ההפך :-X?

פורסם

^^

ככה אתה יכול לעבוד על MAC ולעשות REBOOT לXP בשביל משחקים ותוכנות שלא קיימות לMAC.

אני לא מאמין לווידאו המוזר הזה.

הוא עובד למסך עם הפירוט של החומרה ופתאום המצלמה מאבדת פוקוס ואי אפשר לקרוא כלום...

מצד שני האתר הרשמי אומר שנמצאה דרך ושעדכון יגיע בקרוב.. צריך להמתין בסבלנות.

פורסם

הפוך יש והרבה, אבל בעיקרון הבנתי שלמחשבים של אפל אין ביוס, אז איך אפשר להרית מערכת הפעלה אחרת?

פורסם
  • מחבר

רגע הפוך אתה רוצה להגיד לי שאפשר להריץ טייגר ס_X על PC רגיל כן... שמעתי על זה אבל באמת יש לזה יתרונות { ביצועים תמיכה בתקנים שונים משחקים תוכנות ????

יש איזו המלצה ::)

פורסם

לא הבנתי מה שאלת

פורסם

רגע הפוך אתה רוצה להגיד לי שאפשר להריץ טייגר ס_X על PC רגיל כן... שמעתי על זה אבל באמת יש לזה יתרונות { ביצועים תמיכה בתקנים שונים משחקים תוכנות ????

יש איזו המלצה ::)

לא כל חומרה נתמכת ע"י הטייגר OSx86

אבל לפי מה שהבנתי אם יש לך מעבד עם תמיכה בSSE3 אז לא אמורה להיות יותר מידי בעיה להריץ תוכנות ומשחקים שיועדו במקור לרוץ על מחשבי מקינטוש אמיתיים

פורסם

הוידאו אמיתי לחלוטין כבר יש באתר הרשמי של התחרות אפשרות להורדה של הפאטצ'ים שמאפשרים את זה וגם הסברים מפורטים מאוד

כל הכבוד למי שעשה את זה טענו שזה בלתי אפשרי

פורסם

אפשר להריץ את טייגר גם על מחשבים עם מעבדי בעלי SSE2

שלשום התקנתי טייגר אצל קרוב משפחה, אחרי שעתיים של שבירת ראש איך להתקין טייגר וXP על כונן אחד.

וזה רץ פשוט מעולה על פרסקוט 3.0, כ.מסך R9600, כלומר יש תמיכה בQE ו-CI (יש קצת ארטיפקטים, אבל לא משמעותי)

נכתב אמולטור של BIOS שהEFI טוען, וזה מה שמאפשר להתקין ולהריץ XP

עקב חוסר משחקים למערכות מק' החדשות, עם XP יוכלו ליהנות מכל משחקי הPC שיש כיום.

יהיו כאלה שהצורך שלהם בXP על מק' יהיה לצורך עבודה, כמו זה שפתח את התחרות.

ליותר מידע על הרצת XP על מקים חדשים תשוטטו בפורומים של www.osx86project.org

אגב, הודעה זאת נכתבת תחת 10.4.5

פורסם

מדליק, תודה על המידע!

פורסם

יש לך מדריך גם על הפוך?

פורסם
  • מחבר

שאלה אם יש באמת יתרון בעיבוד תמונות קול או סרטים למשל או ...ממהה האם באמת זה כדי להתקין את "ההפך" עינתי באתר ובפורום שלו ההתקנה ראית באמת :s07: {באמת לדפוק את הראש} אבל שווה את הניסיון אני הולך על זה ואני יחזיר תשובות אם בכלל הצלחתי מקווה לטוב וגם ראיתי שיש שם דרישות רציניות זה לדעת אנשי םבפורום שלהאתר שם ומי שהצליח אמר שכמעט אין הרבה מה לעשות עם זה חוץ מלהסתכל :nixweiss: התאימותשל החומרה של המחשבים שלנו אינה באמת מתאימה :-\

• 3 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים