פורסם 2006 במרץ 1619 שנים בשעה טובה קיבלתי את סמסונג 730B ישירות עם שליח מחיוןשאלתי היא: להתקין את הדרייבר מהדיסק או להוריד את הדרייבר מהאינטרנט?כי בהוראות כתוב :"this minitor driver is under certifying MS logo and this installation don't damage your system. the certified driver will be posted on Samsung Monitor Homepage."שאלה שנייה: איך בודקים אם יש פיקסל שרוף?
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=141533.msg1463254#msg1463254לנעול !לפי חוקי הפורום אסור לפתוח דיונים חדשים בנושא LCD יש דיון מרוכז שכבר רשמת בו שאלה תמתיני בסבלנות והנה כבר ענו לך ...
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים אמממ למה לך להתקין את הדריוור? אני בחיים לא התקנתי דריוור לשום מסך והכל פועל מצויין! אז למה? -לשאלתך אז הכי טוב זה להוריד מהאתר כי זה הכי מעודכן(אם בכל זאת אתה רוצה להתקין)
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים חובה להתקין דרייבר למסך בעיקר של חברות שמצרפים דרייבר ולא סתם ...ובעיקר LCD !כמו שחובה להתקין דרייבר לכרטיס מסך ...
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים בכל מיקרה AssaFiles אני חיי בלי דריוור לא לCRT ולא לLCD שלי טוב מאוד זה ממש לא דומה לדריוור של כרטיס מסך...
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים בכל מיקרה AssaFiles אני חיי בלי דריוור לא לCRT ולא לLCD שלי טוב מאוד זה ממש לא דומה לדריוור של כרטיס מסך...חסר שכל יש לך דרייבר של XP !!!יש מסכים שזקוקים לדרייבר מהדיסק שיעבדו בצורה תקינהבעיקר בחיבורים של DVI !!!
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים The3dGod- אתה ממשיך להיות אטום בצורה מדהימה.הוא יודע שאתה בלי הדרייברים מהדיסק, ל XP יש דרייברים משלו. אבל במסכי LCD, במיוחד הדגם הספציפי הזה (שבמקרה יושב לו פה על השולחן שלי ועליו כרגע אני מסתכל) עדיף להתקין את הדרייבר המצורף, עם התוכנות המצורפות. עושה פלאים לאיכות התמונה, במיוחד ב DVI
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים מחבר לא ידעתי היכן לפרסם את השאלה אז סליחהקיבלתי תשובהבבקשה תמחקו את כל האשכול!
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים אבל פתחו אחד חדש!לnavaro אנו לא מוחקים דיונים אל אבמקרים קיצוניים. כדאי שדיון זה ישאר פה אם למישהו יהיה שאלה דומה לזו שלך, הוא יקרא את הדיון הזה ולא סתם יפתח אחד חדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.