פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים התקנתי אותו וצרבתי את Worms הכנסתי לכונן תקליטוריםאת הדיסק הצרובאני מקליק פעמים על הדיסקוקופצת לי הודעה:קובץ איזה אינו ישום חוקי של WIN32
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים מחבר חס וחלילה !!יש לי את המשחק בדיסק מקורירציתי רק לגבות אותואני משתמש בנרו 5.5 שמגיע אם הצורבמה עושים?
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים מחבר קניתי אותה דרך האינטרנט...אבל יש בעיה:שהמחשב קורא את דיסק הנתונים ומגיע לפחות מחצי המחשב נתקעחשוב להזכיר שלפני שהתקנתי את הצורב פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו על נקיוכמובן שעשיתי סריקה ואיחוי לדיסק הקשיחמה אפשר לעשות בכדי למנוע את התופעה
פורסם 2001 באוקטובר 1424 שנים " יש לי את המשחק בדיסק מקורי רציתי רק לגבות אותו ".... דיייייי אתה הורג אותי... :lol: :jump: האמת הפלקסטור החדש אמור לצרוב את זה בלי שום בעיה, ובמיוחד עם CLONECD
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים נו מה יהיהזו הודעה סטנדרטית של WIN XP כיוון שהמשחק תוכנן ל WIN98גם אם תשתמש בעותק המקורי תקבל את אותה הודעה.פשוט תתעלם ותמשיך בהתקנה.אייל
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים מחבר שני דברים:1.אחרי שיש את ההודעה אפשר ללחוץ רק על אישור ואי אפשר ב-כ-ל-ל להפעיל את המשחק2.יש לי WIn98 SE
פורסם 2001 באוקטובר 1624 שנים "רק לגבות".... אני בטוווווווח.... בכל מקרה, CloneCD. כמה שעות (ימים?) עברו מאז שכתבתי את זה....? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.