עבור לתוכן

חברים, אני מקבל PSP שבוע הבא .. כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

הי

אני שבוע הבא מקבל PSP.. ורציתי לדעת כמה דברים:

איזה סוג כרטיס זכרון יש לו?

אפשר לשים עליו MP3 בלי בעיות ?

משחקים .. איך כל הקטע הולך מה זה דיסקים מיוחדים ? אי אפשר איך שהוא להקליט על הכרטיס זכרון שלו ?

ה FIRMWARE שלו .. צריך לעדכן ?

בתודה מראש

פורסם

תבטל את ההזמנה מהר וקח DS\נגן טוב\PDA טוב מהר ::)

פורסם
  • מחבר

חחחחח מי אמר שאני קונה .. חבר שלי מביא לי את זה מתנה .. =]

פורסם

למה? גם אני חשבתי לרכוש לי אחד...

ד"א הוא ישמש רק למשחקים ולא למוזיקה, ווידאו וכדומה.

ולפותח הת'רד, תתחדש!

פורסם

המחיר של המישחקים לPSP מאוד גבוה בימיוחד בישראל

זמן הבטריה במישחקים כבדים הוא בסביבות 4-3 שעות

והוא לא מגיעה בגירסה הרגילה אם כרטיס זיכרון בנפח גדול אלה רק אם 32 מגה וזהו

ככה שזה לא מכשיר כל כך טוב

טכנולוגית הוא הרבה יותר חזק מהנינטנדו DS ולמישחקים כמוPES הוא מצוין אבל כרגע לנינטנדו DS יש הרבה יותר מישחקים טובים

והוא הרבה יותר ניד בימיוחד שיש כבר תגירסה החדשה

פורסם

פורסם

בחבילה של הValue מקבלים כבר Memory stick בגודל 32 מגה בייט, ואפשר לקנות עד 2 ג'יגה בייט במחיר מופקע.

המכשיר משתמש אך ורק בזכרון .Memory Stick DUO /Memory Stick PRO DUO

הדיסקים הם UMD והם לקריאה בלבד, ולא נמכרים דיסקים או צורבים שמשתמשים בפורמט הזה; תגיד להתראות לפירטיות, ושלום למחירים מופקעים של 315 שלק למשחק ו100+ שקל לסרט. שלא תשלה את עצמך! PSP זאת מסחטת הכסף הכי גדולה שאי פעם נתקלתי בה; אפילו אם אתה מקבל את המכשיר חינם ועוד 2 משחקים וסרט(כמוני), אתה הולך לבזבז הרבה כסף אם אתה באמת רוצה להשתמש במכשיר!

את הfirmware ניתן לעדכן בחיבור ישיר כמדומני(כי המכשיר גם יכול להתחבר לאינטרנט דרך Wifi), או בהורדת העדכון לכרטיס זכרון והרצה של האפליקציה.

בנוסף יש כל מיני מודים ודברים נוספים שניתן לעשות עם המכשיר, כמו גלישה, משחקי רשת וכדומה.

כל המידע הנ"ל נגיש לכל אחד, ונימצא בקלות בחיפוש קטן בגוגל.

רק תזכור:

-אל תסבוב איתו בשום פנים באופן ברחובות(העיר) ! אם אתה יוצא לכל מקום שהוא לא רחובות, עדיין תשמור עליו בשבע עיניים, ותבדוק כל הזמן שהוא עדיין נמצא במקומו. עדיף שהוא יהיה עלייך, אבל אם הוא בתיק, תדאג שיהיה בטווח ראייה שלך או במקום נעול ; תאמין לי שאתה לא רוצה לאבד פאקינג 1800 שקל סתם כי לא היית זהיר(למרות שבמקרים אחרים של חוסר זהירות, המחיר עלול להיות יותר כבד).

אם אף פעם לא היה לך שום דבר יקר שהיית צריך להוציא כל הזמן מהבית(למעט עצמך), עדיף שתשאיר את זה לסביבה בטוחה.

-תקנה משהו שיגן לך על המסך, כי הוא נשרט (מאוד!) בקלות, ותחפש גם משהו שימנע החזרת אור מן המסך כי בחדר מואר(שלא לדבר על מחוץ לבית) הצג עובד יותר כמו מראה מאשר צג LCD.

- אם תיראה פיקסלים מתים(סביר בהחלט) לך להפוך שולחנות בישפאר(היבואן של סוני בא"י), ואז לדבר בצורה תרבותית אם זה לא עובד(או שהפוך, אני לא זוכר). אחרי משהו כמו 10 פיקסלים הם אמורים להחליף לך את זה, אבל לך תדע איתם. אני עדיין לא ניסיתי.

- אם אתה ממש מתכוון להוציא אותו מחוץ לבית, בנוסף לעצה הקודמת כדאי מאוד שתקנה אביזר במחיר ממש מוגזם(כלומר, כל אביזר תואם PSP) שיעזור לך להעביר את זה ממקום למקום ; המכשיר הוא ממש לא מכשיר כיס.

טיפ: כשתקבל את המכשיר, אתה יכול להרשם לאתר של סוני עם הserial של המכשיר שלך. כדאי לך לנסות, כי אני קיבלתי סרט של ספיידרמן חינם.

והעיקר, תתחדש ותהנה!

פורסם
  • מחבר

בחבילה של הValue מקבלים כבר Memory stick בגודל 32 מגה בייט, ואפשר לקנות עד 2 ג'יגה בייט במחיר מופקע.

המכשיר משתמש אך ורק בזכרון .Memory Stick DUO /Memory Stick PRO DUO

הדיסקים הם UMD והם לקריאה בלבד, ולא נמכרים דיסקים או צורבים שמשתמשים בפורמט הזה; תגיד להתראות לפירטיות, ושלום למחירים מופקעים של 315 שלק למשחק ו100+ שקל לסרט. שלא תשלה את עצמך! PSP זאת מסחטת הכסף הכי גדולה שאי פעם נתקלתי בה; אפילו אם אתה מקבל את המכשיר חינם ועוד 2 משחקים וסרט(כמוני), אתה הולך לבזבז הרבה כסף אם אתה באמת רוצה להשתמש במכשיר!

את הfirmware ניתן לעדכן בחיבור ישיר כמדומני(כי המכשיר גם יכול להתחבר לאינטרנט דרך Wifi), או בהורדת העדכון לכרטיס זכרון והרצה של האפליקציה.

בנוסף יש כל מיני מודים ודברים נוספים שניתן לעשות עם המכשיר, כמו גלישה, משחקי רשת וכדומה.

כל המידע הנ"ל נגיש לכל אחד, ונימצא בקלות בחיפוש קטן בגוגל.

רק תזכור:

-אל תסבוב איתו בשום פנים באופן ברחובות(העיר) ! אם אתה יוצא לכל מקום שהוא לא רחובות, עדיין תשמור עליו בשבע עיניים, ותבדוק כל הזמן שהוא עדיין נמצא במקומו. עדיף שהוא יהיה עלייך, אבל אם הוא בתיק, תדאג שיהיה בטווח ראייה שלך או במקום נעול ; תאמין לי שאתה לא רוצה לאבד פאקינג 1800 שקל סתם כי לא היית זהיר(למרות שבמקרים אחרים של חוסר זהירות, המחיר עלול להיות יותר כבד).

אם אף פעם לא היה לך שום דבר יקר שהיית צריך להוציא כל הזמן מהבית(למעט עצמך), עדיף שתשאיר את זה לסביבה בטוחה.

-תקנה משהו שיגן לך על המסך, כי הוא נשרט (מאוד!) בקלות, ותחפש גם משהו שימנע החזרת אור מן המסך כי בחדר מואר(שלא לדבר על מחוץ לבית) הצג עובד יותר כמו מראה מאשר צג LCD.

- אם תיראה פיקסלים מתים(סביר בהחלט) לך להפוך שולחנות בישפאר(היבואן של סוני בא"י), ואז לדבר בצורה תרבותית אם זה לא עובד(או שהפוך, אני לא זוכר). אחרי משהו כמו 10 פיקסלים הם אמורים להחליף לך את זה, אבל לך תדע איתם. אני עדיין לא ניסיתי.

- אם אתה ממש מתכוון להוציא אותו מחוץ לבית, בנוסף לעצה הקודמת כדאי מאוד שתקנה אביזר במחיר ממש מוגזם(כלומר, כל אביזר תואם PSP) שיעזור לך להעביר את זה ממקום למקום ; המכשיר הוא ממש לא מכשיר כיס.

טיפ: כשתקבל את המכשיר, אתה יכול להרשם לאתר של סוני עם הserial של המכשיר שלך. כדאי לך לנסות, כי אני קיבלתי סרט של ספיידרמן חינם.

והעיקר, תתחדש ותהנה!

תודה רבה על התגובה

אבל הקטע של ה קריאה בלבד מה הכוונה ? אני לא אוכל להעלות עליו דברים ? :ם

ועדכון הFIRMWARE הוא רשמי של SONY כה והוא יעשה אוטומאטי כה?

ולגבי הקטע של לשמור עליו ברור .. אני מסתובב עם לפטופ כבר חצי שנה אני יודע איך זה =]

איפה אני קונה דבר שמגן על המסך וגם נגד החזרת אור ?

בתודה מראש!

פורסם

אני בכלל לא היתי מקבל PSP אפילו לא במתנה.

לא רק שזה יקר מאוד וצורך סביבו המון כסף, איכות המסך שלו מפחידה.

אני בפעם הראשונה שראיתי PSP אני הבטתי במסך ופשוט העיניים שלי התעייפו, הטכנולוגיה של המסך גרועה.

DS באמת עדיף, תזמין מיפן משלוח של 200 משחקי DS במחיר של משחק PSP אחד בישראל חחח..

פורסם

אני בכלל לא היתי מקבל PSP אפילו לא במתנה.

לא רק שזה יקר מאוד וצורך סביבו המון כסף, איכות המסך שלו מפחידה.

אני בפעם הראשונה שראיתי PSP אני הבטתי במסך ופשוט העיניים שלי התעייפו, הטכנולוגיה של המסך גרועה.

יש כמה דברים לא טובים בpsp אבל זה ממש ממש ממש לא נכון

טנגולוגיה של המסך גרועה? מה זה החרטא הזה

ל-psp יש את המסך בין הכי טובים שקיימים היום למכשיר נייד.

פורסם

לא התכוונתי גרועה במובן הזה.

אני יודע שהיא בין הכי טובות, אבל זה עדיין מעייף לי את העיניים...

פורסם

לא יודע... גם הds די נחמד. איך המסך(ים) שלו בהשוואה לpsp? אני רוצה לקנות אותו בשביל לשחק בשיעורים משעממים במיוחד :kopfpatsch::sleep: ודברים כאלה... בינתיים אני רואה שמשחקי ds עולים בערך כמו משחקי psp כמה שקלים הבדל אז למה זה משנה?

פורסם
  • מחבר

אז שנייה .. מה לגבי הכרטיס זכרון .. מה אני יכול לעשות איתו ?

פורסם

בישראל תאמת 2 המכשירים לא שווים בלי פיראטיות

והכרטיס זיכרון של ה32 מגה נועב בעיקר לשמירות מישחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים