עבור לתוכן

סרט "מי מאוהב באולמאט?"

Featured Replies

פורסם

אתה משווה עבודה בבניין לקושי של שירות בצה"ל?

מה עם הג'ובניקים?

ומה תעשה עם הערבים עם הפרופיל הנמוך? ומה תעשה כשילכו לרופא ויוציאו פטורים ממאמץ?

עבודה בבניין קלה עשרות מונים על, למשל, שירות בשייטת. כמובן, זה תלוי איפה אתה משרת.

אנחנו נשתדל שזה לא יהיה קל להוציא פטור ממאמץ, תוך וועדות רפואיות של הרשות לשירותים לאומיים - כפי שקורה בצבא.

מי שבאמת יש לו סיבה רפואית - כמובן שאופי השירות שלו, מבחינת מאמצים, לא יהיה פיסי. הוא יכול לעסוק במגוון תחומים - ואפשר אפילו לעשות סוג של עתודה אזרחית, בתחומים טכנולוגיים ואחרים.

אגב עתודה אזרחית, אני לא הייתי מתנגד לעתודה אזרחית לאנשים איכותיים בתחום החינוך (לא שזה ממש קשור לדיון, אבל זה סתם רעיון שעלה לי כרגע).

וכמובן, בביורוקרטיה, כמו בביורוקרטיה - תמיד יש גם התעסקות בניירת, כשירות לאומי (פקידים).

כמו כן, ניתן לעשות אפשרות לשירות לאומי - עבודה במסגרת רגילה, תוך תשלום של אחוז גבוה מהמשכורת למדינה - עד שמסיימים לשלם סכום מסויים, או אחוז מסויים מהמשכורת לתקופה מסויימת. כך אתה לא באמת צריך למצוא מקום שירות לבן אדם, אלא רק להטיל עליו מס נוסף לתקופת השירות שלו.

כל אלה רק סכימות שעלו בראשי במספר דקות. אם יושבים חבורה של אנשים חרוצים, נבונים ועם הרבה כוונה טובה, ניתן להגיע להצעות מצויינות בתחום.

• תגובות 132
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד 4 חודשיים בן 17.

מצויין. לפחות העובדה שלא הגעת לגיל 18 מנעה ממך לעשות טעות ולהצביע לאחת ממפלגות השמאל (קדימה/עבודה/מרצ/מפלגה ערבית זו או אחרת)

גוש שמאל חזק יהווה גורם ישיר לביסוס מעמדה של מדינת ישראל כמדינה חלשה מבחינה מדינית.

גוש שמאל חזק יאפשר נסיגה שנייה משטחים ישראלים - והפעם יישובי איו"ש.

כל קול שיגיע לשמאל הוא טעות היסטורית - תבינו את זה - הפסיקו את תרבות העדר, מפלגת קדימה היא לא מפלגתו של שרון, כבר לא.

פורסם

אל תדאג יש לי הורים.

פורסם

אני לא חושב שאפשר להגדיר אותי כשמאל - אבל אני לא נגד נסיגה באופן עקרוני, כל עוד מציגים פיתרון טוב וארוך טווח לבעיה הדמוגרפית. לדעתי הבעיה הגדולה של ישראל היא לא הפלסטינים, ואפילו לא אירן. הבעיה הגדולה, לטווח הארוך, היא ערביי ישראל (בעצם, בעיקר המוסלמים).

מצידי שיתנו חצי מדינה - באמת - כל עוד אני רואה בפעולה הזאת, איך מספר הערבים הישראלים צונח ב-99%.

הבעיה עם מפלגות השמאל היא, שהן מתעלמות לחלוטין מהבעיה הזאת, באופן כללי.

לדעתי הבעיה הביטחונית היא הפחות רצינית במדינה (מה גם שהיא תצתמצם פלאים כשלא יהיו כל כך הרבה ערבים במדינה).

ושוב, אני לא מדבר על דרוזים, כמובן. וככל הנראה גם לא על נוצרים, או בעצם אפילו על מוסלמים שהתקדמו והשתלבו יפה בתור ישראלים לכל דבר.

פורסם

עבודה בבניין קלה עשרות מונים על, למשל, שירות בשייטת. כמובן, זה תלוי איפה אתה משרת.

אנחנו נשתדל שזה לא יהיה קל להוציא פטור ממאמץ, תוך וועדות רפואיות של הרשות לשירותים לאומיים - כפי שקורה בצבא.

מי שבאמת יש לו סיבה רפואית - כמובן שאופי השירות שלו, מבחינת מאמצים, לא יהיה פיסי. הוא יכול לעסוק במגוון תחומים - ואפשר אפילו לעשות סוג של עתודה אזרחית, בתחומים טכנולוגיים ואחרים.

אגב עתודה אזרחית, אני לא הייתי מתנגד לעתודה אזרחית לאנשים איכותיים בתחום החינוך (לא שזה ממש קשור לדיון, אבל זה סתם רעיון שעלה לי כרגע).

וכמובן, בביורוקרטיה, כמו בביורוקרטיה - תמיד יש גם התעסקות בניירת, כשירות לאומי (פקידים).

כמו כן, ניתן לעשות אפשרות לשירות לאומי - עבודה במסגרת רגילה, תוך תשלום של אחוז גבוה מהמשכורת למדינה - עד שמסיימים לשלם סכום מסויים, או אחוז מסויים מהמשכורת לתקופה מסויימת. כך אתה לא באמת צריך למצוא מקום שירות לבן אדם, אלא רק להטיל עליו מס נוסף לתקופת השירות שלו.

כל אלה רק סכימות שעלו בראשי במספר דקות. אם יושבים חבורה של אנשים חרוצים, נבונים ועם הרבה כוונה טובה, ניתן להגיע להצעות מצויינות בתחום.

טוב, בהנחה שזה באמת יהיה ככה

כל הרעיון מבוסס כל כך שהם לא ירצו לעשות שירות כזה וכך תיפטר מהם

גם קליינר חושב שאם נתן להם מספיק כסף הם יעזבו מרצון.

גם קליינר וגם ליברמן לא ריאליים

אם האזרחות שלהם תהיה תלוייה בכך הם יעשו שירות כזה (לא שדבר כזה יוכל לעבור אי פעם בכנסת)

כל ערבי מכפר יביא את המש"קית ת"ש אליו לכפר שתראה איך המשפחה שלו חיה ויקבל תשלום מהמדינה

כמובן שהרבה מהם יתחתנו ויקבלו משכורת כמו שמקבל חייל נשוי

פורסם

אל תדאג יש לי הורים.

נותר לי רק לקוות שהם לא עיוורים למציאות כמוך.

פורסם

חחח ילדון אתה יכו לשכוח מהכל....:

1. 2הם מצביעים לקדימה.

2. הפסדתם זהו נגמר חאהחאחהחאחה :lol: :lol:

פורסם

אני מבקש בזאת להפסיק להתייחס לתגובותיו של freedom.

הוא בסך הכל ילד קטן שלא מבין על מה הוא מדבר(אני חושב שהתגובה האחרונה שלו ממחישה את זה יפה), ופשוט חבל על הזמן והאנרגיה.

פורסם

הוא בסך הכל ילד קטן שלא מבין על מה הוא מדבר(אני חושב שהתגובה האחרונה שלו ממחישה את זה יפה), ופשוט חבל על הזמן והאנרגיה.

תומך.

פורסם

חחח כמה שאתה מפחדים :smile1:

פורסם

אני לא חושב שאפשר להגדיר אותי כשמאל - אבל אני לא נגד נסיגה באופן עקרוני, כל עוד מציגים פיתרון טוב וארוך טווח לבעיה הדמוגרפית. לדעתי הבעיה הגדולה של ישראל היא לא הפלסטינים, ואפילו לא אירן. הבעיה הגדולה, לטווח הארוך, היא ערביי ישראל (בעצם, בעיקר המוסלמים).

מצידי שיתנו חצי מדינה - באמת - כל עוד אני רואה בפעולה הזאת, איך מספר הערבים הישראלים צונח ב-99%.

אם תמתח גבול חדש בתוך ארץ ישראל ותכריז כי ערביי ישראל לא נמצאים יותר בשטח מדינת ישראל, עדיין לא תפתור את הבעיה הדמוגרפית, מכיוון שהם עדיין יהיו בארצנו הקטנטונת. מלבד זאת, גבולות שחוצים את מדינת ישראל ומוציאים את יהודה ושומרון אל מחוץ לגבולות המדינה הם גבולות בלתי ניתנים להגנה.

הפתרון היחיד הוא טרנספר של הערבים אל מחוץ לגבולות ארץ ישראל (אם אפשר לטרנספר יהודים בניגוד לרצונם, אז אפשר לטרנספר גם ערבים בניגוד לרצונם).

פורסם

יש הבדל בין "לטרנספר" יהודים לתוך המדינה לבין "לטרנספר" ערבים החוצה

פורסם

freedom, איזה ילדון... לא יאומן.

יש ת'רד למי מצביעים, למה שלא תמשיכו לריב שם על הנושא... כבר ממזמן לא מדברים פה על הסרטון.

ננעל.

פורסם

בואו נחזור לנושא הת'רד.. :)

בייניש לערוץ 2: נוצר רושם שלא הייתם מאוזנים

בתגובה לעתירה שהגיש הליכוד, טענה חברת החדשות שספק אם חוק הבחירות-דרכי תעמולה חל עליה, אולם השופטת דחתה טענה זו וכתבה כי "טוב היה לה אלמלא נטענה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3232102,00.html

פורסם
אכן נוצר הרושם שהשידור עצמו לא היה מאוזן כיוון שהאפקט המצטבר שלו היה בו כדי ליצור רושם של נקיטת עמדה בלתי אוהדת לנתניהו

אז נוצר אם זה נגד החוק שיקנסו אותם ואם לא שיעזבו אותם בשקט למסכנים גם ככה אין הרבה צופים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים