עבור לתוכן

העברת profiles ו My documents מ C ל D

Featured Replies

פורסם

שלום,

מה הדרך הכי יעילה/בטוחה ובכלל להעביר את הספריות My Documents ו Profiles מ כונן C ל כונן D

פורסם

העתק הדבק :silly:

פורסם

כפתור ימני על הקיצור דרך שבדסקטופ --> מאפיינים ---> ומסך שנפתח תציין לאן אתה רוצה להעביר.

פורסם

קודם כל אתה צריך להעתיק את הפרופיל מהתיקייה של Documents and Settings לתיקייה בכונן D.

תעשה קליק ימני על ה Icon של My Computer->Advanced, תבחר את ה Settings האמצעי של User Profiles. עכשיו תבחר איזה פרופיל אתה רוצה להעתיק למקום אחר ותלחץ על Copy To.

בשורה למעלה תכניס את המיקום אליו יועבר הפרופיל.

לך ל Change ותכניס את כל המשתמשים שאתה רוצה שיוכלו לגשת לתיקייה של הפרופיל.

תכניס שם את שם המשתמש שאת הפרופיל שלו העתקת

אתה יכול להוסיף שם את Everyone כדי שכל משתמש יוכל לגשת לפרופיל.

**אתה לא יכול להעתיק את הפרופיל של המשתמש שאיתו אתה מחובר למחשב, כדי להעתיק את הפרופיל של המשתמש הקיים שלך שאתה עובד איתו בדרך כלל תתחבר למחשב עם משתמש אחר**

עכשיו אתה צריך "לומר" למשתמש (שאת הפרופיל שלו העתקת) שישתמש בתיקייה שהעתקת.

תעשה קליק ימני על ה Icon של My Computer->Manage, לך ל- Local user ang groups->Users ותבחר את המשתמש שהעתקת את הפרופיל משתמש שלו. תעשה עליו קליק ימני ו Properties.

לך ללשונית השלישית שנקראת Profile ותחת Profile Path תכניס את הנתיב המלא לתיקייה עם הפרופיל שהעתקת. למשל: d:\Profiles\Moo2004

תלחץ על OK וזהו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

moo2004,

תודה על ההוראות זה עבד לחלק מהמשתמשים אבל עכשיו יש לי בעיה.

הצלחתי להעביר 3 משתמשים מ C ל D.

אבל יש 3 משתמשים שאני לא מצליח להעתיק את הפרופיל שלהם לפי הפרוצדורה שנתת (כאן בהודעה מעלי)

כאשר אני מנסה להעתיק אחד מהם יש הודעת שגיאה. אני מחובר בדוגמvה כ Shlomo ומנסה להעתיק את Yarden.

גם כ Administrator לא הצלחתי להעביר לא את Shlomo ולא את Yarden.

ראו בתמונה המצורפת את כל התהליך כולל הודעת השגיאה.

יש רעיונות :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תבדוק שיש לך מספיק מקום בכונן D. יכול להיות שזו הודעת השגיאה.

כאשר אתה מעתיק את הפרופיל תהיה מחובר למחשב עם משתמש שיש לו הרשאות Administrator כל כל המחשב.

תבדוק שלמשתמש שאיתו אתה מבצי את פעולת העתקה יש הרשאת Full Control על התיקייה של הפרופיל המועתק (בדרך כלל, כל מי שחבר בקבוצת ה Administrators הוא בעל הרשאה כזו).

כשאתה מעתיק את הפרופיל תלחץ על הכפתור Change, בחלון שיופיע תכניס את שם המשתמש שאיתו אתה מעתיק את הפרופיל, שם המשתמש שאת הפרופיל שלו אתה מעתיק ואת קבוצת ה Administrators, בסדר (בין כל שם תעשה ; )

לפני שתלחץ על OK, תלחץ על Object types ותסמן שם את כל הקבוצות

permisions.jpg

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות כדבריך moo2004.

כעקרון יש 4 משתמשים וכולם adminstrators (רק ככה אפשר לעבוד בווינדוס, כידוע)

בחלון שהראת לי להכניס משתמשים ניתן להכניס רק אחד, המערכת פשוט מקפיצה חלון ואומרת שמותר רק אחד. הוספתי את adminstrator (חייבים user ולא group )

ועדיין יש את השגיאה שהראתי למעלה.

ב D יש 36G פנויים.

:s05:

פורסם

חיפשתי על ההודעת שגיאה שלך ב Google ועפ"י מה שמצאתי שם כנראה שאין לך הרשאות על התיקייה.

אתה צריך להתחבר למחשב עם Administrator ולקחת בעלות עליה.

יש כאן שני מאמרים (עם אותו תוכן) של Microsoft שמסבירים איך לעשות את זה:

זה מאמר בעברית: http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bhe%3B308421&x=13&y=11

זה מאמר באנגלית: http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Ben-us%3B308421&x=15&y=16

תבחר את השפה שיותר נוח לך לעבוד עליה, קח בעלות על הפרופיל ואל תשכח בזמן העתקת הפרופיל לתת הרשאה למשתמש שאתה מעתיק לו את הפרופיל...

רק אחרי שתיקח עליה בעלות תוכל להעתיק אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים