עבור לתוכן

נושא על דירות משכנתה שכירות וכו

Featured Replies

פורסם

ברמת העקרון, הוא צודק, היום הרבה יותר קשה לצאת מהבית ולהתחיל חיים עצמאיים מאשר פעם.

...הבעיה היא שאם הוא היה מתחיל את החיים האלו בגיל 21-22 לפני 5-6 שנים כמו כולם - אולי היום הוא לא היה חיי עם אמא.

כן, גם אמא שלי משוגעת אבל אני גם עוזרת לה כשהיא מבקשת ממני, אתה רק אומר כמה היא פסיכית בפורום (מה שגורם לנו לנחש מאיפה ירשת את זה) וחיי כמו פאראזיט, ואתה גבר, למען השם, סטטיסטית גברים מרוויחים יותר מנשים, יכולת לפחות לכסות את החלק שלך בלשלם מעין שכירות להורים שלך על חדר ולקנות אוכל משלך ולא לשנורר במקרר. אני למשל בכלל אוכלת רק פעם או פעמיים ביום בבית, בשאר הזמן אני מנסה לאכול בחוץ או לא לאכול בכלל כי גם אני לא בדיוק מרוצה מזה שאני חיה עם ההורים שלי.

אני מנחשת שהדיסלקציה, קשיי הריכוז וההתמדה שלך מקשים עליך להחזיק במשרה קבועה, אם בכלל, אז אתה לא לבד בעסק הזה, שלא תחשוב שאתה מיוחד, גם אני עוברת-לא-עוברת בדלת הזאת בעצמי אבל עדיין לא הרמתי ידיים. לפחות "טיול" אחרי צבא עשיתי, חודשיים בגרמניה לבד לגמריי זה גם התחלה, אבל פאק, אתה אוטוטו בן 30! ולא! אני לא רוצה לחלוק איתך בירה כי... אתה CREEPY! שמע, לחיות עם אמא עד גיל 40 זה אולי נורמאלי באיטליה, אבל תבין שבגלל זה בדיוק אחוז הילודה והנישואין שם ירד דראסטית בחמישים השנה האחרונות!!!

• תגובות 143
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב תאמת אני מרחם עליו

דריה אם את רוצה אני פנוי :D

פורסם

אבל פאק, אתה אוטוטו בן 30! ולא! אני לא רוצה לחלוק איתך בירה כי... אתה CREEPY!

ללא ספק ציטוט החודש.. :smile1: :smile1: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

Et או תסתום את הפה? אתה ושאר האפסים פה.

הדיון נפתח לא במטרה שירדו עליו או שיבקרו אותו. הדיון נפתח, לפחות כך אני מאמין, בשביל לקבל ייעוץ, כלומר, סייוע בנושא - משהו שאמור לעזור לו ולא לגרום למצבו להחמיר בגלל הערות טיפשיות שאנשים מאחורי המחשב זורקים ואפילו לא יהיו מוכנים לעמוד מאחוריהן בחיים האמיתיים מחוץ למחשב. למילים יש משקל מאוד כבד ואני ממליץ שתשקלו כל מילה ומילה [שיהיה לכם קצת כבוד. אם היה פה סמיילי שיורק לצד הייתי בוחר לשים אותו פה] לפני שאתם זורקים אותה כמו כלום, כאילו אין אדם מאחורי המסך שאליו המילים האלה מיועדות וכאילו הוא לא יתיחס אליהם בקלות ראש. אתם לא יודעים איך הוא לוקח אתכם, אם ברצינות או לא, אז שמרו על הפה שלכם.

:bash:

פורסם

טוב תאמת אני מרחם עליו

דריה אם את רוצה אני פנוי :D

אני אחשוב על זה אולי, כשתעשה קרחת, שרירים, תגדל זוג ביצים, פאות לחיים וגם אז, אחרי שנה וחצי של אימונים וקרבות נגד הטאליבן.

...מה יש? הדייט האחרון שלי עשה את זה, למה שאוריד סטנדרטים? ;)

פורסם

חחח

תאמין לי MUSA אני שקלתי כל מילה שלי.

זה לא שאני זורק סתם, בעצם זה שאני כותב אני מנסה לעודד אותו, להתחיל בחיים!!!! למען השם, הוא בן 30 עוד מעט

פורסם

לפותח התראד

הנה תגובה אמיתית וכנה

1) אל תתתיחס ל90 אחוז מהתוגובת פה

2) אני מבין תפחד שלך ותרצון להשאר במקום מוגן יחסית ולצאת רק מתי שתהיה בטוח שזהו הזמן

אבל הזמן כבר רץ אתה בן 28 ואתה חייב במיידי לצאת מהבית

לכן אני אומר לך תשכח מבית ברעננה וכול המרכז שםם הדירות יקרות אש ותשכח גם מדירות 3-4 חדרים

לך תשכיר דירה חמודה2-3 חדרים ב300-400 דולר

תרהט אותה ותגרום לה להראות הרבה יותר ממה שהיא נראית עכשיו (כמו זולה של נרקומנים)

תתחיל לעבוד כמו כולם מהבוקר ועד הלילה תקרע תתחת ובשישי תצא תמצא כוסיות תביא אותם לדירה ואולי יצא לך מזה קשר טוב ?

אחרי שתמצע מישהי ובאמת היה ביכנם קשר טוב תעברו לגור ביחד ואולי אפילו תתקדמו לדירה יותר גדולה ואפילו תתחלקו בהוצאות

אבל הכי חשוב אל תחפש קשר כדי לנצל תקשר למען מימון הדירה

אם תעשה את זה אתה תחטוף מכות

פורסם

איפה ראית דירה נחמדה של 2-3 חדרים ב-300-400 דולר?! וואלה, אני מודה, אני ראיתי - בגילה, בצד שיורים ויש סימנים של זחלי טנק על הכביש!

היום הרבה יותר קשה לצאת מהבית, אלא שאם הוא היה עושה את זה לפני 5 שנים כמו כולם, היום אולי היה יותר מסודר.

תעשה לעצמך טובה, לך לביטוח לאומי ותבקש ייעוץ מקצועי ועזרה עם שכירות, תראה להם את כל הבעיות שאבחנו אצלך והם חייבים לעזור לך.

קח את עצמך בידיים!!!

...או שתרעיל את אמא שלך כדי לרשת את הדירה. :lol:

פורסם

אני אחשוב על זה אולי, כשתעשה קרחת, שרירים, תגדל זוג ביצים, פאות לחיים וגם אז, אחרי שנה וחצי של אימונים וקרבות נגד הטאליבן.

...מה יש? הדייט האחרון שלי עשה את זה, למה שאוריד סטנדרטים? ;)

אמממ שרירים יש והרבה :D קרחת ? יש לי שער בן זונה, ביצים יש, מי יגדל פאאות ויראה כמו לינקון המאונן בציבור

נלחמתי בערסים וערבים במשך 16 שנה נחשב ?

ויש בשביב, נווה ישראל בהרצליה דירות 3-4 חדרים ב420 דולר

נראות בסדר שוות ת500 אבל זה בהחלט אפשר לגור שם רק צריך לסדר להם תמראה ותריהוט ומקבלים זולה בת זונה

פורסם

איפה ראית דירה נחמדה של 2-3 חדרים ב-300-400 דולר?!

אני גר באחת כזאת.

פורסם

ברור שצריך לשקול מילים..

ואנחנו לא באים לרדת עליו.

אבל תראה.. הבן אדם לא צריך יעוץ! הוא יודע מה הוא עושה (בעיקרון הוא עושה טעות) אבל הוא חוסך כסף לדירה כדי שיקח משכנתא.. כלומר לגור בבית עד גיל 40 ככה.. (חלומו של כל בחור..חח)

אבל אנחנו רוצים לנער אותו מזה ולהגיד לו מה הוא מפסיד! כי אולי לא היו אנשים בסביבה שלו או חברים שיגידו לו ויעזרו לו לבחור בדרך הנכונה..

תראו עם כל הכבוד.. הבן אדם בן 27 והוא עדיין בפורום של מחשבים! בלי להעליב את הפורום הטוב הזה.. אבל בכל זאת תתקדם בחיים. עזוב את המחשב וצא לבלות עם נשים!

אבל הכי חשוב אל תחפש קשר כדי לנצל תקשר למען מימון הדירה

אם תעשה את זה אתה תחטוף מכות

רק זה חסר לו..

הוא צריך לצאת מהבית כדי שתהיה לו אפשרות להכיר בנות ולגור איתן..

עדיף להיות מאושר עם מישהי בדירה שכורה מאשר להיות לבד בדירה שלך..

פורסם

עמרי, היכן כבודו גר?

פורסם

איפה ראית דירה נחמדה של 2-3 חדרים ב-300-400 דולר?! וואלה, אני מודה, אני ראיתי - בגילה, בצד שיורים ויש סימנים של זחלי טנק על הכביש!

הפה הפה(HEPA)...

אני גר בגילה. דירה פצצה.

אין שום סימנים על הכבישים מה את מבלבלת לי ת'ביצ***?

לא יורים כבר מסוף 2001!

ערכי הדירות עולים בהתמדה ובהדרגה.

(ב2000 נקנתה 150K$) שיפצנו לפני שנתיים ועכשיו ערכה הוא מינימום 160K$...

פורסם

חחח

תאמין לי MUSA אני שקלתי כל מילה שלי.

זה לא שאני זורק סתם, בעצם זה שאני כותב אני מנסה לעודד אותו, להתחיל בחיים!!!! למען השם, הוא בן 30 עוד מעט

אתה מבין את זה שכול אחד מתבונן על העולם באופן אחר? בני אדם שונים אחד מהשני בעולם הזה!

כל אחד בוחר בדרך החיים שהוא רוצה, שבה הוא מרגיש בטוח ואתה לא יכול פשוט ללכת לבן אדם ולומר לו שהוא מחשבת ודרך החיים שלו הם אפס. אתה יכול לייעץ לו כמובן אבל לא לדבר בחוסר כבוד והתנשאות כאלה! במיוחד שאתה לא מכיר אותו ואת הסיבות שלו. כשאתה מסתכל על אדם והוא מסתכל עד אותו האדם שניכם תחשבו עליו דברים אחרים לגמרי ולך אין זכות לזלזל באיך במה שהוא חושב!

אני לא בא להגן עליו כי אני מרחם כי אני ממש לא מרחם עליו אלא עליכם... עזבו, באמת שעזבו, פשוט קראו והפנימו!

בקיצור, פותח הדיון, לדעתי האישית עדיף לך עכשיו לשבת בצד ולחשוב על האפשרויות הבאות :

א. להשאר לגור עם המשפחה - ואז לחשוב על הדברים החיוביים בזה והדברים השליליים בזה

ב. לנסות לעבור לגור בדירה שכורה

ג. קודם בבית שלך לאט לאט להיות פחות תלוי בהורים, כלומר, לקנות לעצמך את האוכל [הכוונה למלא את המקרר וזה לא חייב להיות מהכסף שלך.. פשוט תגיד לאמא שאתה רוצה לעשות חלק מהקניות לבית מעכשיו] לכבס לעצמך את הבגדים ולסדר לעצמך את החדר ולפעמים את הבית. כך לאט לאט אתה תתרגל לחיים בבית לבד וזה לא יבוא עליך במכה! לאחר חודשיים שלושה תתחיל לחפש דירה נחמדה להשכרה או לחפש שותפים לעבור לגור איתם.

אישית הייתי הולך על אפשרות ג' אך גם ב' היא אפשרות.. כמובן ש-א' גם כן עומדת בפניך אך בסופו של דבר, לא משנה באיזה גיל, תצטרך להגיע אל ב' או ג'.

בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים