עבור לתוכן

נושא על דירות משכנתה שכירות וכו

Featured Replies

פורסם

מה אתם מזיינים בשכל? לדעתי מי שלומד באוניברסיטה עדיף לא להשאר בבית עם ההורים!

נגיד אחי עכשיו בן 23 גר עם ההורים והוא ישאר עוד כמה שנים במיוחד עכשיו בגלל ששנה הבאה עוברים לפנתאוז והוא חולם עליו..

אישית, אני נשאר בבית לפחות עד שאני אסיים את רוב הלימודים [באוניברסיטה].

• תגובות 143
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה גבר מה אתה חי בסרט כאילו אתה היחידי פה במצב הזה?! וואלה- צא מהסרט הרוב משכירים דירה- וגם סטודנטים עושים את זה שהם בכלל לא יכולים אפילו לעבוד במשרה מלאה- צא מהסרט של ללמד אותנו שאי-אפשר. אני סטודנט- הכל אפשרי- גם בלי עזרה מההורים. ואם צריך לקצץ בהוצאות (פלאפון,אינטרנט, כבלים) אז וואלה תעשה את זה במקום לקצץ בחיים שלך (חיי חברה,בת זוג, ובכלל עצמאות) . די כבר עם ההתבכיינות הזו של "אי אפשר" זה מרתיח אותי שאנשים מדברים ככה כשאני ועוד אלפים כמוני קורעים ת'תחת בשביל לשלם שכר דירה+לשלם לימודים בלי לבקש שקל מההורים- נכון זה קשה- אבל וואלה אלו החיים- ואני כולה בן 23, ואני צריך להגיד לך להפסיק להסתתר מאחורי אמא? בן 27?!

לדעתי אמא שלך אשמה כי היא לא זרקה אותך מהבית... היא פוגעת בעצמאות שלך.

300,000 בבנק? תגיד אתה לא מתבייש? זה לא שחסכת את זה- זה כסף שאמא שלך הוציאה עלייך- זה כסף מחיה שאמא שלך שילמה ומשלמת עלייך

לא אמרתי שאי אפשר אמרתי שאני מחליט לא לצאת מהבית עד שלא יהיה לי חיסכון נורמלי

רוצה ליקפוץ מהקן בלי כנפים בבקשה

אני שאני יצא יהיו לי כנפים גדולות וחזקות

פורסם

מה אתם מזיינים בשכל? לדעתי מי שלומד באוניברסיטה עדיף לא להשאר בבית עם ההורים!

נגיד אחי עכשיו בן 23 גר עם ההורים והוא ישאר עוד כמה שנים במיוחד עכשיו בגלל ששנה הבאה עוברים לפנתאוז והוא חולם עליו..

אישית, אני נשאר בבית לפחות עד שאני אסיים את רוב הלימודים [באוניברסיטה].

אתה לא מבין- לא באתי כנגד סטודנטים שבוחרים להשאר בבית... אמרתי אם יש סטודנטים שיכולים לחיות עצמאית (ויש כאלה ולא מעט) אז באיזו זכות בן 27 שחי עם אמא בא ואומר "אי אפשר" ...!?

אתה לא מבין שעד שיהיו לך ה"כנפיים החזקות" שלך - אתה כבר לא תוכל לעוף יותר?! ובלי קשר אתה לא מבין שהכנפיים האלה זה לא שלך?! זה אמא שלך קנתה לך אותם- כי 6 שנים חיית עליה.

פורסם

stone cold, אני בהלם ממך.

אתה חושב ומתנהג כמו ילד בן 14.

תהיה בריא ותמשיך לחיות בבועה תוך כדי התייעצויות לחיים עם ילדים בני 14.

איך כולכם מתייחסים לנושא בשיא הרצינות זה פשוט פתאטי!

לא מספיק לנעול דיון כזה - צריך גם לפרמט את השרת שעליו הוא יושב.

פורסם

אני שאני יצא יהיו לי כנפים גדולות וחזקות

כן, אבל פתאום תסתכל במראה ותמצא את עצמך עדיין ילד של אמא, בן 40..

פורסם

אני**, כשאני יצא יהיו לי כנפים גדולות וחזקות

בן-אדם, מצטער מאוד להגיד לך את זה, אבל אתה פשוט פתטי...

אמא שלך אשמה בזה שפינקה אותך הרבה יותר מידיי...(אני לא מאשים אותה בזה, כי אמא זאת אמא , ואמא רוצה לעשות רק יטוב לילדיה.. אבל זה טיפה מוגזם..)

תגיד, נכון אתה בן יחיד??

פורסם

סוף סוף הודע אחת נורמלית

וכרגע אין לי מספיק להתחלה בלי שותפים ואני לא מרוויח 5-6 בחודש טוב יוצא לי 4 -4.5 ויש חודשים גרועים שיוצא לי רק 2.5

זה כבר בעיה אחרת שאני מנסה ליתמודד איתה ולהגדיל תמשכורת

ביגלל זה אני לא יצא מהדירה עד שיהיה לי לפחות 300 אלף בבנק +-

עריכה -אני לא מחפש דירה מישפחתית דירת 2 וחצי חדרים נורמלית תספיק בהחלט

תמצא עבודה אחרת. תעשה תואר ותמצא עבודה אחרת. אבל עבודה עם הכנסה קבועה, בגיל שלך, אתה כבר צריך למצוא.

ואז תצא מהבית בהזדמנות הראשונה שתהייה לך, אל תחכה ל300K, כי כמו שעמרי כתב:

בן-אדם, מצטער מאוד להגיד לך את זה, אבל אתה פשוט פתטי...

אמא שלך אשמה בזה שפינקה אותך הרבה יותר מידיי...(אני לא מאשים אותה בזה, כי אמא זאת אמא , ואמא רוצה לעשות רק יטוב לילדיה.. אבל זה טיפה מוגזם..)

תגיד, נכון אתה בן יחיד??

יש לו עוד 4 אחים לפי מה שהבנתי...

פורסם

"הילד בן שלושים יש לו חום גבוה הוא שוכב על הספא בבית הוריו..."

פורסם

מה שהכי מצחיק שכתבת (בעצב) ש-"ויתרת על דריה" או משהו כזה. דריה!? לותר עליה זה מתנה! ניצלת!

אני לא בדיוק במצברוח לבדיחות היום :pissed:

ו... WTF?! חשבתי שמר-אבנים-קרות בן 21 עם דיסלקסיה חמורה ופיגור שכלי קל!!!

פורסם
  • מחבר

ילד של אמא?

אני גר בחדר ולא מיתקרב לסלון כי האמא פסיכית ואנחנו תמיד רבים

ולזה שאמר-אמא שלך אשמה בזה שפינקה אותך

איזה פינוק בדיוק ?

אני מקבל רק אוכל וחדר לישון בו זה הכל במיקרה שהיתי עוזב היום היתי עובד יותר קשה בהרבה מהיום ומגיעה לדירה רק בישביל לישון

ככה שחיים חברתים לא היו לי לא משנה איזה בחירה היתי עושה

ורובכם מיסתכלים על הגיל שזה 28 ולא 27 אז מה

הגיל זה מה שחשוב לבן אדם בן 22 מותר ולבן 28 או יותר אסור

כן זה מצב מיזדין מאוד אבל יש לי 2 אחים במצב הזה הרבה בני דודים והרבה צעירים אחרים

רובם מבזבזים יותר ממני אבל בגדול חוסכים לדירה וגרים בבית של ההורים

ואני לא בן יחיד אנחנו 4 בנים ואחות האחות יתחתנה אחרי כמה שנים אם חבר רציני ועזבה תבית לפני כמה שנים

היתר ויש לי 2 אחים גדולים יותר עדין בבית

פורסם

"הילד בן שלושים יש לו חום גבוה הוא שוכב על הספא בבית הוריו..."

חחחחחחחחחח :yelclap::xyxthumbs:

אתה סטודנט או לא?

פורסם
  • מחבר

לדריה

הוא לא כתב נכון דיברתי על ההזמנה לבירה שהיתה ספק ברצינות ספק בהומור ואמרתי שהיתי רוצה אותך בתור ידידה

אבל אני לא יוצא וחוסך שקל לשקל זה הכל

הוא לא הבין נכון ואת יכולה ליראות את התחלת הדיון וליראות בעצמך

פורסם

טוב בואו נספר לכם כמו דברים על הבחור..

למרות שאני לא מכיר אותו אבל אני בטוח שזה נכון..

א. אף פעם לא היה לו קשר רציני עם מישהי (וחברה בתיכון זה לא נחשב..)

איך אני יודע.. בגיל 23+ כשיש לך קשר רציני הבחורה רוצה להתקדם ולעבור לגור ביחד.. דבר שלא קרה לו וחבל.. ואף אחת לא תרצה לגור עם אמא שלך..

ב. אמא שלך חושבת שהרעיון שלך נכון.. (כי היא לא מספיק חזקה כדי לזרוק אותך מהבית כי אתה הבן שלה.. ואמא היא אמא.. אז היא מסכימה אתך.)

ג. אתה לא תצא מהבית בזמן הקרוב כי אתה מתנהג כמו ילד קטן ואין לך שום אומץ לקחת סיכון מינימלי בחיים.

ד. בטח לא עשית טיול ארוך אחרי הצבא.. כי מי שעושה יודע כמה זה כיף החופש מההורים ובטיול הזה בדרך כלל מתבגרים.

עכשיו למי שאמר שבזמן לימודים לא עוזבים את הבית.. הכל תלוי איפה האוניברסיטה ומה המצב הכלכלי שלך.. אבל זה לא קשור לכאן.

ולפותח התארד! צא מהבית תשכיר דירה או שתקנה דירה עם הלוואה קטנה.. (אתה לא צריך דירה ב120 אלף דולר)

ואל תחשוב שכשתקנה את הדירה אז המשפחה (אשה וילדים) יבואו עם הדירה קומפלט..

וחביבי.. אתה מתקרב לגיל 30! כמעט חצי מהחיים שלך כבר עברת.. וכמערת עברת את התקופה שאני הכי מחכה לה.. 20-30 ( התקופה הכי מעניינת בחיים והכי מחשלת..כן אני רק בן 19 אבל כמו שאני רואה אני מבין יותר ממך בחיים האמיתיים).

וזה שאמרת שאם תשכור דירה אתה תעבוד מהבוקר עד הלילה.. נוו ברור זה מה שכולם עושים בהתחלה..

וההורים שלי עובדים מהבוקר עד הערב.. מה לעשות! ככה החיים... אתה לא יכול לחיות על הכסף של אמא שלך כל החיים..

כי שאתה גר אצל אמא היא משלמת לך את החשמל המים והאינטרנט.. תתבייש בעצמך.. זה פשוט משפיל .. לכל בחורה שתגיד לה שאתה חיי עם ההורים

היא תבין שמשהו לא בסדר פה והיא תתרחק ממך.. היא רוצה גבר ! לא ילד של אמא..

ואם אתה לא מבלה עם חברים כדי לחסוך לדירה.. אז מה אתה עושה בחיים ?? רק עובד ומתעלק על אמא שלך! איפה כל ההנה בחיים..

הכיף בחיים הוא גם לבזבז כסף ולבלות.. !

פורסם

אני גר בחדר ולא מיתקרב לסלון כי האמא פסיכית ואנחנו תמיד רבים

התפוח לא נופל רחוק מהעץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים