עבור לתוכן

נושא על דירות משכנתה שכירות וכו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לעובדה שהרבה מאוד אנשים חיים בשכירות,נכון?

אתה לומד? הבנתי שלא, אתה רק עובד, עובד עובד, וחיי בבית של ההורים, לא יוצא לא כלום.

מה אתה מנסה להשיג? איזה חיים אלה?

החיים יהיו בעתיד איזה סיבה יש לי לצאת מהבית שאני יצתרך לעבוד כל הזמן להגיע לבית רק לישון ולאכול לחם+ריבה כל הזמן?

ונכון זה מסריח אבל אין לי מה לעשות אתה יודע כמה קשה זה לחיות בשכירות בלי חיסכון מאוד גדול או עבודה מאוד טובה?

• תגובות 143
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה עוד יומיים מת, תפסיק לתכנן כל נשימה בחיים ותתחיל לחיות, ג'יזס קרייסט.

פורסם

עתיד? עברת כבר יותר מרבע חיים אתה מתקרב ל30, צר לי לפוצץ לך את הבועה, החיים שלך צריכים להיות עכשיו...

פורסם

אתה עוד יומיים מת' date=' תפסיק לתכנן כל נשימה בחיים ותתחיל לחיות, [b']משה אבינו*.

מחזק :xyxthumbs:

פורסם
:lol:
פורסם
  • מחבר

אתה עוד יומיים מת, תפסיק לתכנן כל נשימה בחיים ותתחיל לחיות, ג'יזס קרייסט.

עומרי עד כמה שאני זוכר אתה נגד רוב הקיצבאות כמוני וחושב שהרבה מהענים הגיעו למצב שלהם ביגלל החלטות שגויות

אתה רוצה עוד לוקח קיצבאות אחד?

פורסם

כן, אבל גם מה שאתה עושה זאת החלטה שגויה, אם תנהל את החיים שלך נכון, אתה תוכל לחיות, אפילו אם טיפה בדוחק, וקצת עזרה מההורים, לבד ולהנות יותר מהחיים.

אבל אני בטוח שלא תעשה את זה, מכמה סיבות, שהראשונה היא פחד ממה שיהיה, שהוא פחד מובן, אבל צריך להתגבר עליו מתישהו.

פורסם

שיו אני בשוק מפותח הת'רד הזה.....

טוב אני בן 23, גר חצי בבית וחצי באריאל במעונות בשכירות.

מה נסגר איתך?! אני מתפלא שאמא שלך לא זורקת אותך מהבית- דוד-אתה מבזבז את החיים שלך בשביל משהו שעד שתשיג אותו זה יהיה מאוחר מדי בשבילך.

אתה מכיר הרבה אנשים שעושים ככה? אני לא מכיר אחד- ואני מכיר הרבה אנשים.

אני לא יודע מה עצוב יותר- שבן 27 חי עם אמא שלו, או שבן 27 מתייעץ פיננסית בפורום שהרוב בו לפני צבא....

אחי - זה לא בשביל לרדת עליך או משהו- אבל אתה חי בסרט- צריך פשוט מישהו שיביא לך כאפת התעוררות- אתה גומר לעצמך את החיים:

חברתית, משפחתית, עצמאית, ובערך בכל תחום שאתה יכול לחשוב עליו- אתה תקוע- זה סבבה להיות תקוע מדי פעם אבל לא עד גיל 27!!!

אבל היי, אם אתה מבסוט אז מברוק :)

פורסם

אני לא יודע מה עצוב יותר- שבן 27 חי עם אמא שלו, או שבן 27 מתייעץ פיננסית בפורום שהרוב בו לפני צבא....

סיכמת יפה.

אפשר לנעול...

פורסם
  • מחבר

מיבחינתי גם אפשר לינהול כי כל הדיון זה עלי

אנשים לא מבינים שאני לא יקבל אף עזרה מההורים פשוט כי אין להם

ורוב התגובות פה מטומטמות

אנשים אפילו לא מקשיבים לי שאני מסביר שלצאת מהבית היום זה לעבוד מהבוקר עד הערב וליחיות מאוד בדוחק

אז מנהלים אפשר ליסגור

פורסם

לא, למה לנעול.

לפחות שאנשים ילמדו מהת'רד הזה.

פורסם

סטון, לפי מה שהבנתי, יש לך מספיק כסף להתחלה נורמאלית. אני באמת מציע לך להשכיר דירה עם עוד כמה שותפים ולהתחיל לחיות, וכמה שיותר מהר.

אתה רוצה לחסוך כסף לדירה "משפחתית" כדי לא לבסתבך אחר כך, אבל הבעייה היא שאחר כך, תהייה לך בעייה להשיג משפחה שתחייה בדירה.

קודם תמצא מישהי, אחר כך תחשבו על דירה. אתה יכול לסגור חלק מהכסף בחיסכון ארוך טווח (של שנתיים- שלוש..), ולחיות מהמשכורת הנוכחית שלך, ובהנחה שאתה מרוויח 5-6 אלף, לא יהיו לך בעיות להשכיר דירה סבירה, לחיות בסבבה ועוד לשים קצת בצד.

מקסימום, תחזור אל ההורים אחרי שנה- שנתים אם תראה שזה לא מתאים לך...

ובאמת, ילדים, כבר אמרו לכם שהודעות ב"כללי" לא נכללות במונה...

פורסם

אחד הדיונים ההזויים...

פורסם
  • מחבר

סטון, לפי מה שהבנתי, יש לך מספיק כסף להתחלה נורמאלית. אני באמת מציע לך להשכיר דירה עם עוד כמה שותפים ולהתחיל לחיות, וכמה שיותר מהר.

אתה רוצה לחסוך כסף לדירה "משפחתית" כדי לא לבסתבך אחר כך, אבל הבעייה היא שאחר כך, תהייה לך בעייה להשיג משפחה שתחייה בדירה.

קודם תמצא מישהי, אחר כך תחשבו על דירה. אתה יכול לסגור חלק מהכסף בחיסכון ארוך טווח (של שנתיים- שלוש..), ולחיות מהמשכורת הנוכחית שלך, ובהנחה שאתה מרוויח 5-6 אלף, לא יהיו לך בעיות להשכיר דירה סבירה, לחיות בסבבה ועוד לשים קצת בצד.

מקסימום, תחזור אל ההורים אחרי שנה- שנתים אם תראה שזה לא מתאים לך...

ובאמת, ילדים, כבר אמרו לכם שהודעות ב"כללי" לא נכללות במונה...

סוף סוף הודע אחת נורמלית

וכרגע אין לי מספיק להתחלה בלי שותפים ואני לא מרוויח 5-6 בחודש טוב יוצא לי 4 -4.5 ויש חודשים גרועים שיוצא לי רק 2.5

זה כבר בעיה אחרת שאני מנסה ליתמודד איתה ולהגדיל תמשכורת

ביגלל זה אני לא יצא מהדירה עד שיהיה לי לפחות 300 אלף בבנק +-

עריכה -אני לא מחפש דירה מישפחתית דירת 2 וחצי חדרים נורמלית תספיק בהחלט

פורסם

מיבחינתי גם אפשר לינהול כי כל הדיון זה עלי

אנשים לא מבינים שאני לא יקבל אף עזרה מההורים פשוט כי אין להם

ורוב התגובות פה מטומטמות

אנשים אפילו לא מקשיבים לי שאני מסביר שלצאת מהבית היום זה לעבוד מהבוקר עד הערב וליחיות מאוד בדוחק

אז מנהלים אפשר ליסגור

וואלה גבר מה אתה חי בסרט כאילו אתה היחידי פה במצב הזה?! וואלה- צא מהסרט הרוב משכירים דירה- וגם סטודנטים עושים את זה שהם בכלל לא יכולים אפילו לעבוד במשרה מלאה- צא מהסרט של ללמד אותנו שאי-אפשר. אני סטודנט- הכל אפשרי- גם בלי עזרה מההורים. ואם צריך לקצץ בהוצאות (פלאפון,אינטרנט, כבלים) אז וואלה תעשה את זה במקום לקצץ בחיים שלך (חיי חברה,בת זוג, ובכלל עצמאות) . די כבר עם ההתבכיינות הזו של "אי אפשר" זה מרתיח אותי שאנשים מדברים ככה כשאני ועוד אלפים כמוני קורעים ת'תחת בשביל לשלם שכר דירה+לשלם לימודים בלי לבקש שקל מההורים- נכון זה קשה- אבל וואלה אלו החיים- ואני כולה בן 23, ואני צריך להגיד לך להפסיק להסתתר מאחורי אמא? בן 27?!

לדעתי אמא שלך אשמה כי היא לא זרקה אותך מהבית... היא פוגעת בעצמאות שלך.

300,000 בבנק? תגיד אתה לא מתבייש? זה לא שחסכת את זה- זה כסף שאמא שלך הוציאה עלייך- זה כסף מחיה שאמא שלך שילמה ומשלמת עלייך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים