עבור לתוכן

בעיה עם ה7800GS שלי. המערכת הפעלה לא עולה.

Featured Replies

פורסם

המחשב מזהה את הכרטיס, המאוורר פועל, הביוס עולה. אבל ברגע שהווינדווס עולה, אפילו לא רואים את הסמל של XP שבדרך כלל על המסך כשהווינדוס עולה..

היבואן כבר החליף לי את הכרטיס ויש את אותה בעיה.. כך שזה לא הכרטיס, כביכול. כרגע יש לי ספק ג'נרי 500W מעפן. האם הספק הוא הבעיה?!?!

כי מהרגע שווינדווס מנסה לעלות יש לי מסך שחור, אין סיגנל מהכרטיס למסך...

תודה,

דן

פורסם

בעיה מאוד מוזר פנה למרכז התמיכה של NV ותנסה להכינס בSAFE MODE ותבדוק על מחשב אחר.....לא נראה לי שהספק שלך הוא האשם כאן.

פורסם

מה היה הכרטיס שלך מקודם?

פורסם
  • מחבר

6200, רשום בחתימה. ואני עכשיו איתו כמובן :P....

בכל מקרה, צלצלתי לפנדס, לאנשי מכירות שלהם, שמאוד מבינים ועוזרים, הזמנתי לפני כשלושה ימים ספק enermax 370W וזלמן למעבד, אז הם עזרו לי, והם גם המליצו לי על הספק הזה לכרטיס הנ"ל וגם בפורום פה המליצו על הספק. כדיברתי עם אחד מהמוכרים התייעצתי איתו לגבי הבעיה, והוא אמר שמאוד יכול להיות שזה הספק, ויש רק דרך אחת לברר, וזה כשהספק יגיע, יש מישבו שחושב אחרת? אולי עדכון ביוס יכול לעזור משהו!?!?!?! בבקשה!!!!! אני מזה מבואס, קיבלתי את הכרטיס היום, וכבר החליפו לי אותו היום עם שירות עד הבית... מהיבואן.. וזה עדיין עם אותה הבעיה, שזה מאוד נדיר, 2 כרטיסים עם אותה בעיה, חדשים מהאריזה.

פורסם

ה 6200 עובד יופי טופי.

רק ה 7800GS לא.

זה כנראה הספק.. תעדכן אותנו :xyxthumbs:

פורסם

איזה דריוורים יש לך עכשיו?

פורסם

אני מאמין שזה רק בגלל הספק

פורסם
  • מחבר

אם זה רק הספק אני אהיה מאוד מאוד מרוצה! כי הספק החדש כבר בדרך! :P

אבל, ה6200, עובד בלי חיבור ישיר למולקס... רק בקלוקים נמוכים יותר.... וה7800 לא עובד בכלל זה מה שמוזר.. טוב בכל מקרה, איזה כרטיס ענק זה!

אני מדבר על הגודל שלו חח.

אז אתם אומרים שזה רק הספק, בעיקרון הבנתי מהיבואן ומפנדס של7800GS אין בעיה עם לוחות 865PE.... ששלי הוא כזה... אז אני באמת מקווה שזה רק הספק.

אבל זה מבאס רצח, קיבלתי אותו רק היום, בום לא פועל >:(

פורסם

ספק ללא ספק.

פורסם
איזה דריוורים יש לך עכשיו?
פורסם

טוב, יכול להיות שזה יעזור לך.

דבר ראשון - המחשב עולה במצב Safe Mode? (עם ה 7800GS כמובן!) אם כן תמשיך לקרוא. אם לא - אז אתה יכול להפסיק כבר כאן.

המחשב עלה במצב Safe Mode הכל טוב ויפה.

לחצן ימני על

My Computer -> Properties-> Hardware-> Device Manager

ברשימה שנפתחה לך תמצא את Display Adapters

תלחץ על הפלוס שלידו, ועל כל התקן שנמצא שם לחצן ימני ו Uninstall.

עכשיו OK איפה שצריך, תצא מהכל, תעשה ריסט.

המחשב צריך לעלות לך עכשיו, רק תוריד את הדרייברים מהאתר של NVIDIA או תתקין מהדיסק שקיבלת וזה הכל!

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

טוב, יכול להיות שזה יעזור לך.

דבר ראשון - המחשב עולה במצב Safe Mode? (עם ה 7800GS כמובן!) אם כן תמשיך לקרוא. אם לא - אז אתה יכול להפסיק כבר כאן.

המחשב עלה במצב Safe Mode הכל טוב ויפה.

לחצן ימני על

My Computer -> Properties-> Hardware-> Device Manager

ברשימה שנפתחה לך תמצא את Display Adapters

תלחץ על הפלוס שלידו, ועל כל התקן שנמצא שם לחצן ימני ו Uninstall.

עכשיו OK איפה שצריך, תצא מהכל, תעשה ריסט.

המחשב צריך לעלות לך עכשיו, רק תוריד את הדרייברים מהאתר של NVIDIA או תתקין מהדיסק שקיבלת וזה הכל!

בהצלחה!

המחשב לא עולה אפילו בsafe mode

זה כאילו שאין לו מספיק כוח לכרטיס ולפרסקוט ביחד... הגיוני לא חחחחחחחח :silly:

טוב שאני לוקח את זה בהומור סעעעמק

פורסם

מה זה יעזור איזה דרבירים יש לו? המחשב לא עולה לו בSAFE MODE אפילו.

פורסם

זה הספק.

ספקים ג'נריים מעאפנים לא נותנים מספיק זרם על מסילות ה 12V

תבדוק (על הספק עצמו) את הזרם שיש על כל מסילה

פורסם

גם לי זה קרה(ראה מטחנת חשמל במפרט לימינך :smile1:),זאת בעייה שולית(לא מבחינה כספית אבל :P)

סתם שאלה,עם כל המערכת החזקה שלך(במונחי AGP(שפת נקישות עתיקת יומין)) אתה משתמש בדיסק של 40G?אפילו לא בRAID 0 או משהו? :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים