עבור לתוכן

מוות לרוצחי זאבי!

האם אתה בעד או נגד עונש מוות לרוצחי רחבעם זאבי ז"ל? 650 הצבעות

1. 1. האם אתה בעד או נגד עונש מוות לרוצחי רחבעם זאבי ז"ל?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אתה מצדיק רצח וטרור.

:kopfpatsch:

יש מדינות בארה"ב בהם יש עונש מוות וכאלו שלא

שיעור מקרי הרצח בשני סוגי המדינות שווה כך שניתן לראות שזה לא מרתיע

זאת לא השוואה מתאימה. אתה לא יכול להשוות בין אחוז מקרי הרצח של שתי מדינות שונות. :nono:

Borg, רק שתדע. אצל כל ישראלי (לפחות כאלה שמצביעים מרצ וימינה... וכן אני חושב שקדימה היא מימין למרץ ובא לא נהפוך את זה לוויכוח YOU GET THE POINT) יש תדחף הראשוני לקחת איזה אלת בייסבול ולעשות, בא נקרא לזה "הום-ראן" על האשכים שלו.

אבל אז חלקנו לוקחים נשימה עמוקה, וחושבים מה זה יתן לנו. האם כאב של אנשים אחרים, ישפר את הצער שלנו?

כן! :xyxthumbs:

עונש מוות לא מרתיע באופן כללי, ועוד כאשר מדובר על מחבלים... הם מוכנים למות, ורוצים למות בתור שהידים אז מה בדיוק הקטע? כליאה בצינוק של 2 על 2 עם 10 דקות של אור ביום עונש הרבה יותר גרוע. הבעיה שבתי הכלא בארץ לא ערוכים לזה, כלא ביטוחני צריך להיות שכל אסיר נמצא בבידוד מוחלט בתוך הצינוק המסכן שלו, בלי שום מגע עם שום אסיר אחר.

פעם נוספת - אני לא רוצה להרתיע מחבלים מתאבדים באמצעות עונש מוות. אני מעוניין בנקמה, ואני לא סבור שנקמה זה דבר פסול. :hat:

אגב, אני אישית לא חושב שצריך לענות אותם למוות, כי אין בזה שום תועלת. אני הייתי מוציא אותם להורג - והדבר הכי גרוע שאני חושב שצריך לעשות זה לקבור אותם עטופים בעור חזיר... כי זה יהיה, אולי, אפקטיבי (אבל גם זה בסימן שאלה גדול).

למה לא לענות למוות? אם כבר מוציאים להורג טרוריסטים אז שהם ימותו לאט ובייסורים. אולי אתה חושב שאין בזה תועלת, אבל אני דווקא חושב שזה מספק את יצר הנקמה.

לגבי קבורה בעור חזיר, כבר אמרתי שפוסק הלכה מוסלמי אחד הוציא פסק הלכה שאומר כי הנשמה מגיעה לגן עדן מיד לאחר המוות, ולכן קבורה בעור חזיר לא מונעת ממנה מלהגיע לגן עדן.

• תגובות 137
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

BORG, האפסייד של השירשור הזה, הוא שאם אי פעם תרצח מישהו, השירשור הזה יכול להיות אחלה הוכחה שאתה לא שפוי... :screwy:

פורסם

גם אי אפשר להשוות בין מקרי הרצח...רוצח סידרתי אולי לא יירתע מזה שיש

עונש מוות, אבל מישהו שרוצח למטרות פליליות יכול דווקא להרתע מלהרוג.

ובמקום לשדוד מישהו ולהרוג אותו, הוא יכול רק לשדוד אותו וזהו...בגלל

שקיים עונש מוות.

פורסם

לשלוח אותו לפתח תקווה ערום וללא שום אמצעי הגנה ואז ההמון הזועם יבצע בו לינץ עם סכינים,כסאות,בלוקים,מקלות, וכ'ו

ואחרי הלינץ מה שישאר המגופה אם ישאר נשים על מקל גבוה ליד עזה שכול הערבושים ידעו מה יקרה למי שמנסה לפגוע בישראלי

אחלה עונש לפי דעתי בחרו מ''ל (מוות לערבים) בבחירות הקרובות מפלגה שלי ושל עוד שונאי ערבים

וביחד נשים לכולם רימון בתחת

פורסם

חוץ מזה שלא משנה אם זה אמצעי הרתעה טוב או לא

לדעתי עונש מוות עדיין עדיף

הרי גם ככה אנשים לא רוצים רוצחים שיסתובבו בינינו, אז מבחינתם צריך

לכלוא אותם עד שהם ימותו פשוט. אז יש משהו בזה, אבל מצד שני זה

פשוט בזבוז כסף ענק להשאיר את כל האנשים האלה בחיים רק בשביל לחכות

שהם ימותו מוות טבעי, עדיף כבר להוציא אותם להורג ולחסוך המון כסף של משלמי

המיסים ההגונים

פורסם

אני אומר ככה:

אם אדם מסוגל לרצוח אדם אחר, הוא גם מסוגל לעשות עבודות שירות שיכסו את עלות מאסרו עד סוף חייו.

פורסם

רציני תחשבו על זה!@#!@#

עכשיו יש מאות אלפי חולי סרטן ומחולת אחרות שיש תרופה שיכולה להציל אותם

אבל מה ? היא לא כלוללה בסל בריאות אז אותו אדם צריך או למכור תבית ולגור ברחוב בשביל לחיות עוד חצי שנה עד שתגמר לו שוב התרופה או לחכות למוות

עכשיו במקום להגדיל תסל אנחנו משלמשים מיסים בשביל ערבושים מטונפים שיושבים בכלא שזה בשבילם כמו הבית של שרי אריסון

יש להם חשמל מים מקלחת והכי חשוב מיטה!

והכול על חשבון כול אחד ואחד מאיתנו שעובד כמו חמור בשביל לשלם לערבושים תבית מלון שלהם!

להוציא מיד את כולם להורג !

אתם יודעים כמה כסף אנחנו משלמשים בחודש על מנת להחזיק את כול 300 אלף איסירים ביטוחנים ?

הרבה מאוד על בטוח יותר מ6 מליון שקל

שאיתם אפשר להגדיל תסל בריאות ולהציל חולים

לשפר את מערכת החינוך הדפוקה שלנו

לתחזק תכבישים שכבר 3 שנים לא תוחזקו

לעזור לשכבות החלשות ומה לא

ובמקום כול זה אנחנו ממנים לערבים שרוצים להרוג אותו תבית מלון שלהם

אישית עכשיו זה הרתיח לי תדם שחשבתי על זה

פורסם

יש לי רעיון

לקחת איזה M16 בלי כדורים

להדביק את זה לידיים שלהם

ואז לצעוק

they got a gunnnnnnn

או בעברית

הם נושאים בכלי נשק !

ואז :2gunsfiring:

ואחר כך

:behead:

ואז

:givemebeer:

ואז

:beerchug:

ואז

:DJsmile:

ואז

:funn: :funn: :funn:

ואז

:puke:

ואז

:la:

וזהו

פורסם

יש לי רעיון תגדל מוח!

פורסם

:kopfpatsch:

זאת לא השוואה מתאימה. אתה לא יכול להשוות בין אחוז מקרי הרצח של שתי מדינות שונות. :nono:

כן, אתה כן יכול להשוות

זאת אוכלוסיה הומוגנית

ובקשר לדיון על עונש המוות (זאת בעצם המטרה של הת'רד)

להגיד שצריך עונש מוות כי אחרת זה מזמין חטיפות זה כמו להגיד שעדיף לא לעשות מבצעים כאלו כי זה מזמין פיגועים

פורסם

להגיד שצריך עונש מוות כי אחרת זה מזמין חטיפות זה כמו להגיד שעדיף לא לעשות מבצעים כאלו כי זה מזמין פיגועים

יכולות האנלוגיה שלך הן על הפנים.

להגיד שעדיף לא לעשות מבצעים כאלו כי זה מזמין פיגועים, זה כמו להגיד שעדיף לא לעצור מחבלים בכלל, כי זה מזמין חטיפות.

אחרי שכבר עצרת אותם, הזמנת את החטיפה. עכשיו יש לך שלוש ברירות:

1. לשחרר אותם, כדי לא להזמין חטיפה.. :screwy:

2. להשאיר אותם בכלא, בידיעה שיום אחד יחטפו לך אזרחים/אישיות חשובה, וידרשו את שחרורם של אותם מחבלים (מה שבסופו של דבר יקרה, כי ישראל היא מדינה של רכיכות, בניגוד לארה"ב שיש לה נוהל ברור ביותר של "אין משא ומתן עם מחבלים"). :screwy:

3. להרוג אותם, כדי שחטיפה לא תהיה רלוונטית.

האפשרות השלישית נותנת לך בונוס - אתה גם לא צריך לממן אותם למשך כל חייהם.

מה אתה בוחר?

פורסם

אני בוחר את 2

כי אני חושב שאתה (וכל הימין הקיצוני AKA בפורום כימין ריאלי/שפוי) הם חבורה של פרנואידים

ואני דווקא חושב שזאת אנלוגיה מצויינת.

והגיע הזמן שתבין שלא כל דבר נמדד ב$ (מתייחס ל"בונוס" כמובן)

פורסם

סבבה, אז תשלם עליי מס הכנסה, כי אני לא מעוניין לממן את אחזקתו בחיים של מי שהזמין פיגוע במסעדה בת"א.

פורסם

רוצה לשלם פחות מיסים?

גם אני רוצה

אתה לא רוצה לממן אחזקת רוצחים בכלא

אני לא רוצה לממן התנחלויות

מי משנינו ישלם יותר?

פורסם

אני נגד עונש מוות, בכלליות, לא משנה על איזה חלאה מדובר.

פשוט להכניס אותם לכלא, למאסר של כל החיים (לא 25 שנה), ללא אפשרות חנינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים