פורסם 2006 במרץ 1419 שנים שלום!טוב, אני תקוע בוואזיר.אני מתחיל להרביץ לו, ואז הוא מפיל עליי את כל האבנים, הן מסתובבות, אני עושה לו כמה ספיד קילים דרך הקורות, ואז אחרי שאני חותך לו את הכנפיים, הוא סתם בורח ממני ואני לא מצליח להשיג אותו. איך אני משיג אותו, ואז מה אני עושה לו?
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים אחרי שאתה מטפס על כל האבנים למעלה יהיה לך כמו סיבוב מצלמה של 360 מעלות לפני שאתה הורג אותו סופית אז תיהיה מוכןואז הסכין תזהר ובום תלחץ וזה יכסח אותו!
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים לא באמת סיימת את המשחק...כי למשחק השני יש 2 סופים.... (אם אתה מסיים עם כל הלייף אפגרידס)עכשיו הרסתי לך הכול לך שחק שוב מההתחלה (1)בן $%#$% של משחק, חבל שנגמרה הסדרה :'( :'( :'( :'(
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים למשחק יש שני סופיים? אתה בטוח??? אח שלי אמר לי שהוא בדק ובמאה אחוז אין סיום נוסף.למרות שזה ממש אבל ממש דורש שיהיה!
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים כן איש בשחק ה2 יש 2 סופים, סיימתי ב2 דרכים... אני יכול להרוס לך אבל אני אל...גם בתחילת השלישי הסרט התחלה אומר את זה...
פורסם 2006 במרץ 2319 שנים אה בשני כן אני יודע, חשבתי שאתה מדבר על השלישי... שם זה ממש דורש את זה ובכל זאת לא עשו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.