עבור לתוכן

אלוהים....

Featured Replies

פורסם

אז ככה .. חבר שלי היה לא (ככה הוא חשב) בעיה עם המעבד והוא הביא לי את זה לניסוי.

כשחיברתי את המעבד פנטים 4 ללוח שלי הכל דפק כמו שעון...חבר שלי הבין שזאת בעיה אחרת ועזב

עכשיו - אני לא חיברתי את ההיטסטיק כמו שצריך כשסמתי את המעבד שלי במקום ...

סגרתי את המחשב בידיעה שהכל בסדר והפעלתי אותו(!!!)עכשיו מה קרה - אני הפעלתי אותו ואחרי כל איזה דקה הוא נכבה לי!

לא ידעתי מה לעשות... הפעלתי אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט התכבה ...

בסוף פתחתי אותו ובתעות נגעתי בהיטסטיק והבנתי שהוא היה ממש לא מחושר טוב(לא סגרתי את הידיות שם נכון)

בקיצור עכשיו אחרי כל המקרה המעבד פועל כמו שצריך ואני פשוט רציתי לדעת בעם זה פגע או יכל לפגוע במעבד .. ומה גרם לזה שהוא לא עלה בלהבות? (אני יודע אני יודע אני אהבל אבל בכל זאת) :D

פורסם

לא גרמת שום נזק , פנטיום 4 מגיע ל60 מעלות צלזיוס ומכבה את עצמו , אם תרצה או לא .

תנסה כזה דבר , ואני לא אומר לך סתם כי משעמם לי ואני רוצה לשרוף לך את המחשב , אלא כי עשיתי את זה בעצמי כמה פעמים :

תנתק את המאוורר של המעבד , ותראה כמה זמן תוכל לעבוד , בלי שתדע אפילו שאתה עובד על קירור פאסיבי .

לא קרה שום דבר , תמשיך לישון בשקט .

פורסם

ההדגמה של טום מראה מה קורה למעבד פנטיום 4 כשמורידים ממנו את גוף הקירור - כלום.

פורסם

אותו מקרה בכל מעבד Athlon היה גורם למוות קצר וכואב ונזק אפשרי ללוח האם.

הפנטיום 4 הוא מעבד הרבה יותר חכם בקטע הזה... לרוב מה שהוא יעשה זה SpeedThrotle הוא יאיט את עצמו ל 300 מגה הרץ וירוץ ב 30 מעלות עד שתתקן את הבעיה... ברוב המקרים אפילו לא תאבד נתונים.

אם קונים מעבדי Athlon כדאי שיהיה לך נסיון בחיבור HSF אם אתה מתקין בעצמך. לרוב אם אין לך צרכים מיוחדים עדיף לתת לאנשי החנות שממנה קנית את המעבד לעשות את המלאכה...

פורסם
  • מחבר

עוד שעלה .... מעבד שנדפק בגלל חום .. רואים את זה עליו?

פורסם

ברוב הפעמים כן... למשל אם תשאיר מעבד ATHLON בלי קירור לשניה אחת הוא יעלה ל 300+ מעלות צלסיוז ויתיך את עצמו לגמרי... ואת זה תוכל לראות בקלות.

פורסם

לא תמיד,יש כאלה שכן ויש שלא זה תלוי עד

כמה הוא היה חם

פורסם
  • מחבר

במעבדים חלשים 300-400 MHZ ?

פורסם

אם המעבד נכווה קשות, אתה תראה סימנים על ציפוי הליבה, לפעמים בועות כאלו שהתפוצצו...

פורסם

תראה את הסרטון באתר של טום הוא מדגים שם די טוב הייתי אומר....

www.tomshardware.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים