פורסם 2006 במרץ 1419 שנים שאלות אמריקיות : 1) מהי תכונה כמותית? בחר משפט הנכון מבין המשפטים הבאים.א. תכונה, שמספר הפרטים במשפחה הנושאים אותה הוא רב. ב. תכונה שמופיע במספר גדול של קבוצות. ג. תכונה שאפשר להגדיר לגביה מספר רב של הופעות. ד. תכונה שמתבטאת בהופעות רבות שההבדלים ביניהם קטנים ורציפים. 2) האם נכון לומר שגודל ביצת התרנגולת היא תכונה כמותית ? א. כן, לתרנגולות ביצים מכל הגדלים וההבדלים בינים קטנים. ב. כן, לתרנגולות צעירות יש ביצים קטנות ולבוגרות ביצים גדולות. ג. לא, כי בדרך כלל נוצרות ביצים בשלושה גדלים: 1,2,3. ד. לא, כי לכל תרנגולת יש גודל ביצה אופייני לה. אז מה התשובות הנכונות? את הסיבה לזה שאני שואל תגלו אחרי שתענו לי תודה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים טוב אני לא יודע ביולוגיה, אבל לפי החיפוש שהרצתי בגוגלאני יכול לנחש שהתשובות הם בשאלה הראשונה או ג' או ד'ואם אני חייב להחליט, אז ד'בנוגע לשאלה השנייה, אז התשובה היא א'
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים והביצים בסופר הם בדיוק אותו גודל?אף פעם לא מדדתי, אבל אני משער שלאאני משער שביצה בגודל X עד Y היא למשל גודל 1,בגודל Y עד M זה גודל 2 וגודל M עד N זה גודל 3אבל הם לא בדיוק אותו הדבר, הם לא יצאו ממפעל שמייצראותם בדייקנות, אלא מתחת של תרנגולת!מן הסתם הם לא יהיו זהות בגודל לחלוטין
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אני משער שאתה צודק (כלומר, לכל תרנגולת יש גודל ביצה אופייני)אבל עדיין זה לא אומר שזאת אינה תכונה כמותיתצבע למשל (שיער, עור) הוא אופייני לבן אדם מסויים, ועדיין הוא תכונהכמותית כי יש הרבה מאוד מופעים שונים של התכונה הזאתולכן למרות שלתרנגולת יש גודל ביצה אופייני לה (כנראה, לא בדקתי...)ד' עדיין אינו נכון, כי זאת כן תכונה כמותית
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים בשתי השאלות התשובה היא ד'.צבע שיער הוא לא תכונה כמותית אלא איכותית.[NOS], מתי תגיד למה אתה צריך את זה ומאיפה השאלות? (אתה לא בן 20+??)
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים אני משער שאתה צודק (כלומר, לכל תרנגולת יש גודל ביצה אופייני)אבל עדיין זה לא אומר שזאת אינה תכונה כמותיתצבע למשל (שיער, עור) הוא אופייני לבן אדם מסויים, ועדיין הוא תכונהכמותית כי יש הרבה מאוד מופעים שונים של התכונה הזאתולכן למרות שלתרנגולת יש גודל ביצה אופייני לה (כנראה, לא בדקתי...)ד' עדיין אינו נכון, כי זאת כן תכונה כמותיתאכן, אומנם גודל בייצת התרנגולת גם מושפע מדברים אחרים, כמו תזונה. תרנגולת שאין לה מספיק מים למשל תטיל בייצים קטנות יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.