עבור לתוכן

קניתי6800GS *2 SLI

Featured Replies

פורסם

לוח שתומך SLI ולא מערך SLI זה דברים שונים :xyxthumbs:

• תגובות 47
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש לא.

כשאתה שם כרטיס SLI על לוח SLI זה לא מספיק... אתה צריך להפעיל בדרייור את מערך ה-SLI.

מנסיון.

היה לי גם כפולי ליבה וכרגע אני עם 2 כרטיסים... אגב כפול ליבה באמת טוב יותר ודיי בהרבה משני כרטיסים מאותו סוג.

פורסם

בוא ננסה לחזור לנושא הדיון.

פורסם

תתחדש , היית צריך להוציא יותר.. חבל שהSLI לא משתלם כ"כ.

תהנה אבל :xyxthumbs:

פורסם

ממש לא.

כשאתה שם כרטיס SLI על לוח SLI זה לא מספיק... אתה צריך להפעיל בדרייור את מערך ה-SLI.

מנסיון.

היה לי גם כפולי ליבה וכרגע אני עם 2 כרטיסים... אגב כפול ליבה באמת טוב יותר ודיי בהרבה משני כרטיסים מאותו סוג.

הייתה פה איהבנה חשבתי אתה מדבר על זה שצריך מערך SLI(שזה 2 כרטיסים כאלו :screwy:)......ההפרש עם הזמן הצטמצם אולי לבבאנצים אבל בFPS כן זה כמובן לא 100%(שזה מה קרוב למה שכפול ליבה נותן)אבל עדיין זה כבר איזה 80%-90%

פורסם

אבל עדיין זה כבר איזה 80%-90%

אפילו לא קרוב.

SLI לא מספק 80%-90% תוספת ביצועים ביחס לכרטיס בודד.

פורסם

מקרים נדירים של 80%

רוב הזמן לא יותר מ 50.

ולגבי הלינק שנתת קודם- לא משנה מה, SLI עדיין לא נחוץ, ואידיוטי. ככה גם CF

ואין אף אחד בעולם שצריך לשחק ברזולוציות מפגרות של 2500 ומשהו על 1600 ומשהו ועוד להפעיל פילטרים ברמה של 16XAA

זה טמטום מוחלט.

במצב של היום, כרטיס בודד עדיף הרבה יותר ממערך SLI (שטרודל- מערך הכוונה ל 2 כרטיסים נפרדים)

גם כרטיס כפול ליבה לא משתלם. X1900XT חזק יותר מ 7800GT כפול ליבה, ועולה הרבה פחות

אותו סיפור עם CF ושאר ירקות.

פורסם
  • מחבר

לאחר בדיקה נוספת שעשיתי הצלחתי להוציא 8200 3D05 .פשוט כיביתי את כל התוכנות ברקע והמחשב עבד יותר טוב.

בהתחשב בזה ששני הכרטיסים עלו 2100 ש"ח זה נותן תמורה הולמת לחלוטין.

פורסם

תוצאה מעולה :)

תתחדש על הכרטיס :xyxthumbs:

פורסם

חחח כן אבל לא לכל כרטיס יש כפול ליבה וגם בד"כ זה יותר יקר אבל גם נותן שיפור ביצועים גדול יותר מSLI... :P

כנראה לא בדור הבא:

1.png

אני מחכה לכופליי ליבה של ATI :o

פורסם

^^^

יש כבר.

Pika007- כמו שאתה אומר בוויכוחי DX10 אם יש לו כסף אז למה לא?

פורסם

יש 79GT יותר זולים!

פורסם

יש 79GT יותר זולים!

איפה

פורסם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים