פורסם 2006 במרץ 1319 שנים קניתי היום שני כרטיסים 6800GS של GIGABYTE .הצלחתי להוציא בDM05 ניקוד 7800 .יש לי פנטיום D920 ו 1G DDR2 .האם זה ציון סביר למערך הכרטיסים הזה?. אני מתכוון לעשות OC האם כרטיס זה טוב לכך?
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים איזה לוח יש לך..??חיברת אותם בגשר..??וציון סביר..(נראה לי אתה צריך לקבל טיפה יותר)..ומה זאת אומרת טוב לכך הקירורים של GB לא נחשבים למשהו אבל לOC קטן/נחמד הם יהיו בסדר..
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים לא דיברתי על הקירור של ג'יגהבייטהליבה החדשה שנתנו ל6800GS בpci-e היא טובה מאוד באוברקלוק וזה משהו שמנחם למי שמבואס שהוא לא יכול לפתוח צינורות כמו בagp שיש לו ליבה יותר ישנה שלא משהו כל כך באוברקלוק אבל אפשר לפתוח צינורות
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר איזה לוח יש לך..??חיברת אותם בגשר..??וציון סביר..(נראה לי אתה צריך לקבל טיפה יותר)..ומה זאת אומרת טוב לכך הקירורים של GB לא נחשבים למשהו אבל לOC קטן/נחמד הם יהיו בסדר..חיברתי אותם בגשר .נראה לי שהקרור שלהם די סטנדרטי כמו כל 6800GS שראיתי.איך עושים OC לשני הכרטיסים במערך SLI אני די חדש בעניין?.לא קיבלתי שום תוכנה לOC יחד עם הכרטיסים.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים לfighter לא באתי להביא דעה מנוגדת או לסטור את מה שאתה אומר.."רק" הוספתי לגבי הקירור.. ;Dותוריד RIVA TUNER או COOLBITS...
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר חיברתי את המחשב לפלזמה וסוף סוף הצלחתי להגדיר רזולוצייה של 1080I ולראות תוכן HD אמיתי באיכות מדהימה .שני הכרטיסים הנ"ל פשוט חזקים לHD .
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים דרך אגב יש לך גם purevideo בכרטיסיםאתה יכול להשיג את הפלאגאין הזה וזה יוריד את העומס מהמעבד וישים אותו על כרטיסי המסך וישפר את האיכותאבל זה עולה כסף
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר דרך אגב יש לך גם purevideo בכרטיסיםאתה יכול להשיג את הפלאגאין הזה וזה יוריד את העומס מהמעבד וישים אותו על כרטיסי המסך וישפר את האיכותאבל זה עולה כסףכן התקנתי אותו כבר, וזה עובד מצויין.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים גם כשאתה מריץ קבצי MPEG... נפתח לך icon של nvidia ליד השעון.ד"א, מסך CRT תומך ב-HD?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.