פורסם 2006 במרץ 1319 שנים שלום לכולםיש שתי שאלות מהשיעורי בית שלא הצלחתי לפתור, ואף אחד בכיתה שלי גם לא, וזה להגשה לשיעורי בית..בבקשה תעזרו לפתור זה מאוד חשוב לי!שאלה ראשונה"מסגרת" במערך דו- מימדי בגודל M*M היא ריבוע של אפסים בתוך המערך שפינתו השמאלית עליונה היא המשבצת I*I (הריבוע הוא רק המסגרת) . כתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל M*M ומחזירה "אמת", אם במערך יש "מסגרת", אחרת תחזיר הפונקציה "שקר".דוגמה : מטריצה עם "מסגרת" שפינתה העליונה השמאלית במשבצת 1,13 0 9 2 00 0 0 0 71 0 7 0 38 0 0 0 90 7 6 4 5את השאלה השנייה אני לא מצליח להעתיק לפה אז נוותר עליה ונראה מה נעשה..בבקשה מכל מי שיכול שיעזור!!תודה מראש..
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים אני לא מבין,איזה חלק של המטריצה נמצא במערך הראשי ואיזה במשני?ואתה בטוח שבמערך דו מימדי זה הארגומנט היחיד של הפונקציה?
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר ראשית כל רציתי להודות לך על התגובה. שנית, עזוב את השאלה הזאת, הצלחתי לפתור אותה בסוף.. השאלה השנייה יותר קשה ואני לא מצליח אותה אשמח אם אתה או כל בנאדם טוב אחר שירצה לעזור יעזור לי לפתור אותה.. העליתי אותה לאינטרנט ויהיה נחמד אם תציץ בה http://s18.yousendit.com/d.aspx?id=24NAJHZ6H32FP0ZBCFITLGEESV
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים טוב אז יש שתי שיטות הראשונה הפשוטה אבל לא יעילה ולא יפהלרוץ מהתא הראשון ולספור את מספר התאים עד הרצף המבוקש ושם להדפיס ולסכום השניה היותר אנטלגנטית מיקום הJ של המספר שאותו אתה מקבל הוא שארית החלוקה של המספר המתקבל בJMAX+1 וכל זה פחות אחדןמיקום הI של המספר הוא החלק השלם של החלוקה של המספר המתקבל בJMAX+1כאשר יש לך את הI והJ של שתי המספרים המבוקשים זה לא בעיה להריץ FOR מהנמוך יותר לגבוהה ולהדפיס ולסכוםלפי הדוגמה:מיקום הJ של המספר 20 שהתקבל הוא:השארית של 20/7 פחות אחד שזה יוצא 5והI הוא החלק השלם של 20/7 שזה שווה ל2וב30 :השארית של 30/7 פחות אחד שזה יוצא 1והI הוא החלק השלם של 30/7 שזה שווה ל4
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים בעיות קלות שמשום מה אני לא מצליח להתגבר עליהן:#include <iostream.h>int main(){ int nums[15][20]; for(int i=0;i<15;i++) for(int j=0;j<20;j++){ cout<<"Please enter num for cell number "<<i*15+j+1<<"."<<endl; cin>>nums[i][j]; } int start,finish; cout<<"Please enter number of cell to start print and to finish."<<endl; cin>>start>>finish; for(i=start/20;i<=15;i++) for(int j=start%15;i<=15;j++) cout<<"Cell number "<<i*15+j<<" contents:"<<nums[i][j]; return 0;}
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים זה צריך לעבוד:#define WIDTH 20#define HEIGHT 15void fun(int mat[][WIDTH], int a1, int a2){ int sum = 0, tmp; if(a2>=WIDTH*HEIGHT || a2<0 || a1>=WIDTH*HEIGHT || a1<0) { printf("\nBad Arguments.\n"); return; } printf("\nNum:"); for(; a1<=a2;++a1) { tmp = mat[(int)a1/WIDTH][a1%width] sum+= tmp; printf(" %d", tmp); } printf("\nSum: %d\n", sum);}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.