עבור לתוכן

קיבלתי קנס , מעוניין לדעת איך אני יכול להפחית את העונש .

Featured Replies

פורסם

קיבלתי קנס על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה .. 500 שקל, עכשיו דיברתי בטלפון על רמקול כשהמכשיר היה באיזור הבטן,

יש איזה סיכוי אולי מאחר ושלוש שנים אני בלי עבירות תנועה לגמרי להעביר את הקנס לאזהרה ?!

אני רוצה לרשום מכתב, השאלה מה כדי לרשום בה ... לא יודע אני חייל קרבי זה יכול איכשהו אולי ו.... לעזור קצת ירחמו עלי ... ?!?!??!?

פורסם

2 אפשרויות:

1) תקדים של בית המשפט קבע, שמותר לדבר ברמקול של פלאפון. לך לבית משפט, יבטלו לך את הקנס(כנראה, שמעתי מחבר שאמר שקרא בעיתון, אולי כדאי לחפש את זה או לשאול בפורום קצת משפטי יותר)

2) תמיד אתה יכול לשלוח בקשה להפחתת עונש. פשוט תודה שעשית את זה, תספר כל עובדה רלוונטית (כמו שאין לך עבירות קדומות) ותקווה שעל המניאק שיפתח תמכתב עובר יום מאד טוב.

פורסם

אם באמת יש לזה תקדים, אני לא הייתי סומך על טוב ליבו של מי שיקרא את המכתב שלך..

פורסם

מה השוטר כתב בדיוק בדו"ח?

אם לא החזקת את הטלפון ביד בזמן השיחה, התקדים שצויין למעלה תקף.

פורסם

חב"לז.

קרא בעיון את התקנה שעברת עליה:

".....שלא באמצעות מיקרופון המותקן ברכב"

ורמקול, עד להודעה חדשה איננו מיקרופון.

ואין תקדים.

פורסם

יש תקדים, ואכן הופיעה על זה כתבה בעיתון (עד כמה שזכור לי זה הופיע בעיתון 'ישראלי' לפני כשבועיים).

פורסם

בכל מקרה שווה להגיע לבית המשפט על מדים, השופט יתחשב בזה לטבתך (אם לא תיפול על שופט ערבי) ;D

פורסם
  • מחבר

תראה השוטר היה ערבי :( ....

" נהגת ברכב הנל ובעת שהרכב היה בתנועה השתמשת בטלפון קבוע \ נייד שלא באמצעות מיקרוהמותקן ברכב בניגוד לתקנה 28 (ב) לת"ת 6577 "

פורסם

אם יש לך רשיון נהיגה יותר מחמש שנים, ואם יש לך לפחות שנתיים בלי שום עבירת תנועה (כולל חניה משטרתית) ואם

הודית בפני השוטר בעבירה שבצעת, אז

כתוב למשטרה הנוגעת בעניין ובקש להמיר באזהרה.

את הכתובת לאן, והפרוצדורה הנכונה והמדויקת לפניה תמצא בצד האחורי של הדו"ח שקבלת.

(והשופטים מכירים את כל הטריקים של מדים וחזרה פתאומית בתשובה ורובם מחמירים עם המתחכמים ועם

מבזבזי הזמן של בית המשפט! גם השופטים היהודים...)

פורסם
  • מחבר

יש לי 3 שנים רשיון בלי אף קנס ..... לא חניה ולא כלום ... שווה משהו בכלל ?

פורסם

לצערך - לא.

מינימום 5 שנים רשיון.

אבל תנסה ושלח בקשה.

מקסימום זה יעלה לך במכתב רשום אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים