פורסם 2006 במרץ 1319 שנים חח מה הוא מטומטם ? ציפה שזה יעוף לו מהיד ? מעניין מה קרה לו ילדים שישחקו בנפצים כבר לא יהיו לו זה בטוח וזה כאבבבבב :-X
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים לומר לכם את האמת? אתמול עשינו מנגל אז הדלקנו כמה זיקוקים יפים אבל עשינו רק דברים שעושים אור ולא רעש כמו ראמדןאני לא רואה בזה פסול
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים הייתי שנה וחצי בעזה אז אני כבר רגיל לזה לדעתי אין יותר מידי מה לעשות .יש למשטרה דברים "קצת" יותר חשובים לטפל בהם. צריך פשוט לחכות כמה ימים עד שזה יעבור,אפשר גם לשים אטמי אוזניים..
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים link=topic=171257.msg1457973#msg1457973 date=1142251664]לומר לכם את האמת? אתמול עשינו מנגל אז הדלקנו כמה זיקוקים יפים אבל עשינו רק דברים שעושים אור ולא רעש כמו ראמדןאני לא רואה בזה פסולחח יש לדברים האלה שמות..??
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים האמת שלא, לא לכולם יש עבר עשיר עם נפציםוגם אם כן, זה לא אומר שזה בסדר או לא מעצבןהאמת אני בקושי שמעתי נפצים בפורים הזהמוזר...
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים תפסיקו להיות כאלה זקנים בכייניםגם אנחנו פוצצנו נפצים כשהיינו ילדים ונהננו מזה
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר לא כאלה חזקים...חוצמזה כל מה שעשית כילד אתה חושב שהיה חכם?היית רוצה שהילד שלך ישחק קדוואה או קפד ראשו?ילדים ביסודי הם קטנים זדוניים ואכזריים :itschy:
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים גם אני פוצצתי נפצים שהייתי קטן יותר, נו אז?כבר שבוע יש פה מגה פיגועים אחד אחרי השני, אני לא זוכר שהיו לנו נפצים כאלה רועשים!וגם הכמות יא ווארדי, כמה! (אגב אני גם בכפר-סבא, הרבה פיצוצים מגיעים ממזרחה לי, כלומר בערך מאיזור גר הזיכרון)
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים גם אני פוצצתי נפצים שהייתי קטן יותר, נו אז?כבר שבוע יש פה מגה פיגועים אחד אחרי השני, אני לא זוכר שהיו לנו נפצים כאלה רועשים!וגם הכמות יא ווארדי, כמה! (אגב אני גם בכפר-סבא, הרבה פיצוצים מגיעים ממזרחה לי, כלומר בערך מאיזור גר הזיכרון)גם אני מכפר סבאמאיפה אתה בדיוק?יש נפצים מדי פעם ואני לא מבין מה רע בזה ??? כל עוד זה לא פוגע בכם.. תנו לילדים קצת להנות[העיקר שבאמת נהנים ולא נפגעים מזה] סה"ך חג אחד בשנה וזהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.