פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מה שמוזר ...תפריט ההורדה (באתר של NV כמובן ) הוא כמו של הרישמיים אבל כשלא ניכנסים דרך הלינק רואים שהדרייבר הרשמי האחרון הוא 81.89 .והדרייבר בטא האחרון באתר הוא 84.20 ... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.15.html
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים איך הגעת לדף הזה?בכל אופן גם ככה לא ניתן להוריד את הדרייבר הזה אולי זה סתם הכנה או לא יודע מה עובר להם בראש........
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים זה לא דריור לכרטיס מסך (אני חושב ) Adds support for GeForce 7900 GTX, GeForce 7900 GT, GeForce 7600 GT, GeForce 7300 GS, and GeForce 7300 LE GPUs.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר זה לא דריור לכרטיס מסך (אני חושב ) איך הגעת לדף הזה? זה פורסם ב PCSPOT... וכן אפשר להוריד.. יותר נכון היה אפשר, אני מישתמש בו. כניראה שהם הורידו אותו אולי יש בו בעיה .. בינתיים לי אין שום בעיה איתו..
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים נו שיסדירו מקור רשמי להורדה של הגירסא החדשה...גירסא 81.98 של הדרייברים היא פשוט ח-ר-אכמעט בכל משחק יש תקלות גראפיות...1)בFAR CRY יש לי תקלה עם מערכת ההצללות...הרבה פעם על פני השטח רואים פסים שחורים כמו של תריסים2)בGTA:SA הDRAW DISTANCE נדפק ופני השטח מרונדרים ממש לאט3)בBATTLEFIELD 2 יש בעיה עם שקי חול [במקום לראות טקסטורה חומה אתה רואה טקסטורה מבריקה שמחזירה השתקפות]4)בHALF LIFE2,HALF LIFE2:TLC,COUNTER STRIKE SOURCE וDAY OF DEFEAT SOURCE יש בעיה עם מערכת ההשתקפויות-כל ההשתקפויות מוצגות בצורה בהירה מדי [אבל ממש ממש בהיר...]5)הדרייבר הזה עושה לי בעיות עם 3DMARK 06והרשימה יכולה להמשיך הלאה....
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים בקשר למה שאמרתי שזה לא לכרטיס מסך התכוונתי למשהו אחר כי הם לא עדכנו את הדף של הדרביר.....(קש להסביר , טעות חלקית שלי)
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים חבר'ה .....כנסו לGURU3D.COM יש שם כל דרייבר חדש שיוצא ...ה-84.20 שרץ כרגע הוא דבר "מופלא" ....פשוט דרייבר מטורף הן מבחינת מהירות ואיכות תמונה עוד אתר לדרייברים tweakrus.com לדרייברים משופצים מטורפים לחלוטין ( כנ"ל לגבי השיפוץ שלהם ל84.20V2 XG )מומלצים בחום הגולש
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים logic - לא נתקלתי בבעיות האלו ויש לי את כל המשחקים חוץ מFAR CRYGavTivX - כן ניסיתי אותו(עכשיו אני עם 81.98 ) דריוור חמוד, לא ראיתי שום בעיות איתו...
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים בדיוק אורי, זה גם מה שאני תמיד טענתי.גם ככה אפילו בדרייברים הרשמיים יש מספיק באגים, למה עוד צריך את הבלאגן של בטא על הראש.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים בסדר תחכו לגרסא הרשמית...למה סתם להסתכן בבטא?ומי אמר שזה לא גירסה רישמית? זה אפילו WHQL Certifiedhttp://www.pcspot.co.il/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EEukEyuVlVVDvpmCUn
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.