פורסם 2006 במרץ 1319 שנים אפשרי אם אני הגעתי ל-3 וחצי שעות..... (בטח הוא חרש עליו הרבה יותר)(סיימתי אותו 5-6 פעמים בפעם האחרונה הייתה שילשום)אה כן והשאלה גם באיזה רמה??!!
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר על רמת קושי בינונית. פשוט אומנות איך שהוא סיים תשלב הראשון ליקראת הסוף.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים עזבו את פאר קרייתראו איך ההוא סיים את מורוינד RPG של משהו כמו 20~60 שעות ברבע שעה (עם טריקים מן הסתם, אבל עדיין)זה ממש ממש לא קשה לסיים אותו ברבע שעה!אתה משיג את הקסם של התעופה ועף למרכז המפה...שם זה כמו גיהנום,אבל אם אתה יודע מה אתה עושה אתה יכול לשרוד ולסיים ת'משחק.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים אני לא יכל לשחק בפרי קרי כי יש לי כרטיס מסריח :'( אני משחק על הגדרות חלשות AA*2 וזה לא זז לי
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים אני משחק איתו על MX420 וזה עובד בסדר.כלומר הגרפיקה על הפנים אבל המשחק רץ.מעניין איך זה ירוץ על ה7600GT החדש שלי ;D
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים ^^^^זה רץ אבל משחק כמו FARCRY שכמעט 60% מהמשח זה הגפיקה המדהימה שלו..... אז אם אין אתזה זה לא כל כך שווה :'(
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים לפני שאתם אומרים "מה זה לא כיף ככה ורמאות זה מעפן", חשבתם פעם שאולי הבנאדם סיים את המשחק קודם כי אחרת איך לעזאזל הוא יודע איך לעבור את המשחק כזה מהר?!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים הוא סיים את המשחק לפחות 5 פעמים ברצף וחקר כל שלב אבל בפעם שהוא סיים את המשחק בשעה זה היה בטח משעמם לא הרגיש את המשחק :auto:
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים כאחד שסיים את המישחק כעשר פעמים על הדרגת קושי הכי קשה אני יכול להגיד לכם שיש קטעים רבים שאתה יכול להימנע מקרבות אם אתה פשוט רץ או שוחה לנקודת שמירה הבאה או סוף השלב. זאת לא חוכמה גדולה. לדעתי העניין פה הוא לא בכמה זמן מסיימים את המישחק אלא מה הדרך היעילה והחכמה ביותר להרוג את אויביך בכל רגע נתון במישחק.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים בשלב השני בקטע החמישי, כשעולים לעמלה של הסירה והמסוק מתחלי לירות עליך .....מה צריך לעשות שם? לעלות? לברוח? כי יש שם איזה 20 אנשים שיורים עלי
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים זה קטע באמת קשה אתה צריך להגיע כמה שיותר מהר למכונת ירייה שיושבת על במה בדיוק מולך אבל לפי הבן אדם שסיים את המשחק בשעה, אתה יכול פשוט לקפוץ למים למטה, לירות על הסירה למעלה כדי לשחרר אותה ולעלות עליה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים הרגע צפיתי בזה מההתחלה ועד הסוף חח וזה פשוט מדהים איך שהוא זוכר כל דלת ודלת בעל פה אפשר גם להגיד שאת רוב המשחק הוא עבר עם סכין זה גם משהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.