עבור לתוכן

מתלבט בין 7600GT לבין 6800GS

Featured Replies

פורסם

הם עולים אותו דבר בחו"ל (עזוב את הארץ לרגע) וה1800 יותר חזק.

• תגובות 57
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בארץ יהיה הכי חשוב כי אנשים קונים פה ולא שם ...

ודיברתי ביחס מחיר עלות וביצועים

X1800XT טוב יותר ממנו

אבל מה זה לעזאזל משנה עכשיו ? הכרטיס האלה פשוט נקברו זהו RIP !

בקיצור לחכות עד סוף החודש (עד חודש הבא לפחות) שיגיע X1800GTO לארץ ולראות מה יהיה הבדל המחירים

ואז להחליט מה לקנות ומה עדיף ...

פורסם

FEAR הוא משחק בעל מנוע נוראי שום טכנולוגיה ולא כלום פשוט משחק בנוי לא טוב.

D3 הוא משחק נטרלי זה שכרטיסי ATI לא יודעים לעבוד טוב עם OPENGL זאת הבעיה שלהם!

מבמחנים של כרטיסי MID חשוב להסתכל על רזולו8ציה של 1280X1024 כי 99% מהשחקנים משחקים ברזולוציה הזאת כמו כן תבדוק עוד ביקורות וברוב כולל פילטרים ה76GT משתווה ואף הוקף את הX18GTO וכשלא אז הוא מפגר בקצת מאחור משהו שבטוח לא שווה את ה200(שאתה לא יודע אלה מנחש)שקל תוספת.

ויכולות הOC ידועות(כמובן שבבית נגיע ליותר):

http://www.guru3d.com/article/Videocards/327/15/

לפני יומיים הפצרת בי שD3 הוא "בעד" nvidia לא? אם אתה רוצה לשמור על איזשהי רמת אמינות, למרות שבאמת לא צריכה להיות לך אחת, לפחות תשמור על אותן גרסאות לשטויות שלך. כן ואני בטוח שהגזר דין החורץ שלך שFEAR הם מנוע נוראי נובע מנסיון רב שנים בנושא.

פורסם

לפני יומיים הפצרת בי שD3 הוא "בעד" nvidia לא? אם אתה רוצה לשמור על איזשהי רמת אמינות, למרות שבאמת לא צריכה להיות לך אחת, לפחות תשמור על אותן גרסאות לשטויות שלך. כן ואני בטוח שהגזר דין החורץ שלך שFEAR הם מנוע נוראי נובע מנסיון רב שנים בנושא.

חחחח רק בגלל זה אמרתי האמתי חכיתי לתגובה שלך שתגבה את מה שאני אומר או שאתה נושג מההמדה שלך?

אבל שכחת ש 18GTO בעל 256 BIT וגם יהיה אוברקלוק מצוין אז זה שווה את ה 200 שקל

זה כל הקטע הזה בגלל זה הוא מושפל ע"י ה76GT שבעל בקר 128BIT :screwy::lol:

פורסם

אני לא נוסג משום עמדה, הקשר בין חברות כרטיסי מסך, הוא עם חברות הפצה בלבד.

D3 רץ על חלק מכרטיסי NV טוב יותר, ללא קשר לOpenGL, אלא ליתרון חלקי כאשר מדובר על Z/Stencil testing/sampling.

הביצועים של כרטיסי ATi כיום בD3, או במשחקים שמבוססים עליו, זהים, ולפעמים עליונים, כמו במקרים של Quake 4 וPrey.

שוב פעם אתה חורץ דברים ופולט מידע כזבי בכזאת נחישות, שאפשר לחשוב שיש לך נסיון רב שנים בנושא, אולם תכלס ההישג היחידי שלך הוא העבודה שאתה מסוגל לעשות צחוק מעצמך בכל הודעה והודעה. אני באמת לא מבין כיצד אנשים יכולים להיות קשקשנים ברמה כזאת, והדבר העצוב הוא שאתה כנראה גם מאמין למה שקופץ מהפה שלך, או מקצוות האצבעות שלך במקרה הזה.

פורסם

קיצר אתה כותב הרבה ולא אומר דבר.

פורסם

תתרגל,זה פחות או יותר איסוף מושגים מרחבי הרשת או השד יודע מאיפה וגיבוב שלהם בלי שום קשר או סדר הגיוני עם הרבה שגיאות כתיב לקינוח.

כל זה מתובל בבטחון עצמי מופרז ועקשנות בלתי מובנת... ::)

ולעינייננו - אישית - 6800GS

פורסם

לא הבנתי איך הגעתם בסוף לGS?

הGT יותר טוב. האם זה שווה 150 שקל נוספים? נראה לי שכן, תלוי במה זה פוגע במפרט.

פורסם

ואני שאול למה? למה GS ?

ה7600 חזק ממנו בכל מישחק באיזה 15-20 פריים,יותר טוב ברזולוציות גבוהות ,מיתמודד הרבה יותר טוב עם HDR. עד כאן ביצועים..

ה7600 קטן יותר,חסכוני יותר בחשמל, לא דורש חיבור 6 פין ...(אני שונא את זה.. :-X )

ועולה כ100-150 שקל יותר..

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13138

התמונה היא של 6600.. :kopfpatsch:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=13138

ידוע לי שיש יותר זולים אבל בכוונה הבאתי שנים של לידטק..

פורסם

קיצר אתה כותב הרבה ולא אומר דבר.

לפחות הוא לא כותב שטויות במיץ עגבניות כמוך

הוא דייי מגבה את מה שהוא אומר מאתרים ברשת ומידע

אתה סתם מדבר מהראש ...

וכבל עדכון לגבי OPEN GL ש ATI בדרייברים האחרונים הקפיצה את התמיכה בדרייברים בו בצורה משמעותית !!!

יהיה לך קשה מאוד להפנים אז תיקח נשימה עמוקההה מרגע זה ...והנה עכשיו תסתכל טוב

http://hardware.mydrivers.com/pages/200602112035_27252.htm

ועכשיו אני מחכה לשמוע ממך שוב שטויות על OPEN GL ...

וחברים מה הקשר עכשיו 6800GS ?

זהו גמרנו יש עכשיו 7600GT הוא הכרטיס הנבחר עד שיגיע X1800GTO בתחילת חודש הבא ויתחרה בו ...בטווח המחירים המדוברים !

פורסם

לפחות הוא לא כותב שטויות במיץ עגבניות כמוך

הוא דייי מגבה את מה שהוא אומר מאתרים ברשת ומידע

אתה סתם מדבר מהראש ...

וכבל עדכון לגבי OPEN GL ש ATI בדרייברים האחרונים הקפיצה את התמיכה בדרייברים בו בצורה משמעותית !!!

יהיה לך קשה מאוד להפנים אז תיקח נשימה עמוקההה מרגע זה ...והנה עכשיו תסתכל טוב

http://hardware.mydrivers.com/pages/200602112035_27252.htm

ועכשיו אני מחכה לשמוע ממך שוב שטויות על OPEN GL ...

וחברים מה הקשר עכשיו 6800GS ?

זהו גמרנו יש עכשיו 7600GT הוא הכרטיס הנבחר עד שיגיע X1800GTO בתחילת חודש הבא ויתחרה בו ...בטווח המחירים המדוברים !

לקראת סוף החודש. זה יצא עוד שבועיים מהתשיעי למארץ.

דבר שני: אין יותר הבדלי OPENGL בין ATI וNV .

ATI צימצמו את זה לפי מה שהבנתי. :hi:

פורסם

מה זה משנה סוף החודש או תחילת החודש הקרוב ?

התכוונתי שיגיע לארץ בתחילת חודש הבא ב"ה ...

ואכן צמצמו את הפער במזל טוב

כמו שהרבה אמרו שזה יהיה ככה ולא דאגו וקנו כרטיס ATI :)

בסה"כ שווה מאוד מאוד לחכות חבל לקנות עכשיו 7600GT בעיניים עצומות

שגם אם יחכה ולא ישתלם בסוף אז 7600GT ירד קצת במחיר אז ירוויח בכל זאת מההמתנה לא נורא ...

פורסם

יש ביקורות ולכן הקנייה היא לא בעיניים עצומות ואם לחכות מסםיק אז גם המחיר של 79GT יפול וביכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים