עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך מחו"ל

Featured Replies

פורסם

תגידו קניית כרטיס מסך מחו"ל זאת השקעה חכמה?

האם יצא לי יותר זול אחרי כל המכס וכל ההובלה?

והאם אפשר לסמוך על האתרים של החנויות בחו"ל?

יש לכם ניסיון עם חנויות מסויימות שאפשר לסמוך עליהן ולהפך?

אני אשמח לכמה לינקים לחנויות שכדאי וכאלו שלא כדאי להזמין מהן מחו"ל

ולכמה תגובות לגבי העלות של הכרטיסים בחו"ל + מכס והובלה ביחס למחירים בארץ :)

פורסם

בעיקרון הכרטיסים בחול זולים יותר... בעיקר כרטיסי MID END ומעלה.

אני לא יודע כלום בקשר לזה, אבל נראה לי שהעלות של ההובלה תהיה גדולה.

פורסם

הפרוצדורה של מכס בארץ זה שברגע שאתה עובר סכום מסויים אתה משלם בדר"כ עוד 28.5% על המחיר של הכרטיס מסך,

אני אסביר את עצמי:

נגיד קנית כרטיס מסך והתפרעת אז יצא לך שהכרטיס עולה בסה"כ 400 דולר (סתם זרקתי מספר..) ברגע שהכרטיס נשלח לארץ הוא מגיע למכס, המוכסים יכולים שלבדוק את המוצר שלך ויכולים להניח לו לעבור חופשי, הכל תלוי "במצב רוח" שלהם. ונגיד והם רואים את המוצר שלך, על החבילה תהיה רשומה קבלה, למחיר שמצויין על הקבלה, עליו הם יוסיפו 28.5% (16.5% מע"מ ועוד 12% מכס) ככה שהמחיר יהיה 400 דולר פלוס 28.5%=514 דולר, להמיר את זה בשקלים זה יצא 2415 (חישבתי ע"פ ערך הדולר שהוא 4.7 כיום) סה"כ זה פחות או יותר יהיה המחיר, וכמובן שיש צורך להוסיף למחיר את המשלוח שזה מאוד תלוי בחנות שממנה קנית, וגם שאתה קונה רשום לך כמה המשלוח.

ישנה עוד אפשרות, שזה אייבי, ששם זה טיפה יותר מורכב צריך לדעת טיפה להתמצאות, לפתוח חשבון בפייפל וצריך סבלנות, אבל בסופו של דבר זה משתלם מאוד אפילו.

אבל אם אתה לא יודע להזמין מאיבי זה טיפה קשה להסביר כי זה כמה תהליכים.

כל מה שרשמתי כאן לגבי המכס-כל זה אני יודע מתחום אחר שאני נמצא בו שגם בתחום הזה אני מזמין את כל החלקים מחול ומאיבי בעיקר. ככה שאני לא בטוח במאת האחוזים שזה תקף גם למחשבים אבל אני די סגור על עצמי.

בהצלחה.

פורסם

אם יש לך גם אחריות טובה איך שהוא אז כן

אם האחריות היא מסובכת כשהמוצר מחול ...אז זה ממש לא שווה

כי אם חס וחלילה ונגיד ויש לך תקלה אתה תשתגע בלי כרטיס מסך דקה וחצי אפילו .

פורסם

תבדוק אם האחריות מכסה את עלות המשלוח של הכרטיס מפה לייצרן(וגם אם לא אז די גרושים).

בד"כ המכס הוא 18% אבל אתה תמיד יכול להתקשר ולברר!

חנויות טובות וזולות זה newegg.com זולה וטובה! :xyxthumbs:

פורסם

קח בחשבון בקניית כרטיס מסך את האחריות.

היבואנים המקומיים בדר"כ לא מכירים בכרטיסים שהגיעו ביבוא פרטי/אפור ולכן הוצאות התיקון (כלומר השליחה וכו'...) יהיו עליך במידה ותהיה תקלה.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא:

http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?DEPA=0&type=&description=7800gs&Submit=ENE&Ntk=all&N=0&minPrice=&maxPrice=&Go.x=17&Go.y=30

בחו"ל המחיר שלו עם משלוח יהיה 1387,

בארץ לאחר בדיקה קלה בזאפ המחיר עומד על כ-2100 ש"ח [http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&keyword=7800gs]

מה שאני רוצה לשאול אותכם זה האם עם מכס זה יעבור את המחיר שבארץ? איך אתם מחשבים בכמה המחיר יעלה אחרי המכס?

והאם הכרטיס הנ"ל הוא טוב כי אני צריך AGP[התקציב לא מאפשר שידרוג לוח אם, אולי בפעם הבאה]

תודה לכולם :)

פורסם

הכרטיס מצויין..

בקשר לאחריות יש לך BFG..שיש לו אחריות בכל העולם..

השאלה כמה המכס ייקחו אם בכלל..

פורסם
  • מחבר

למישהו אולי יש במקרה את המספר של המכס או משהו ? אני מעוניין להתקשר ולשאול לגבי איזה מוצרים גובים מכס. אולי אני בכלל לא אצטרך לשלם מכס זה יהיה נפלא.

עוד דבר, האם המשלוח זה עד הבית או שזה אך ורק עד לארץ ומשם אני צריך לשלם עוד כדי שישלוח לי את זה עד הבית בדואר ?

פורסם

תתקשר ל144 חחח שם יתנו לך את המספר!

בנוגע לאיפה זה יגיע יש לך 2 אפשרויות:

1.עד הבית

2.עד לדואר בשכונה שלך ואתה תצטרך ללכת ולהסוף את החבילה

:xyxthumbs:

פורסם

שמעתי שאתה לא יכול לקנות מ NEWEGG אם אין לך כרטיס אשראי אמריקאי.

זה נכון?

פורסם

צריך כרטיס אשראי בין לאומי בשביל להזמין מחול

פורסם

הכרטיס מצויין..

בקשר לאחריות יש לך BFG..שיש לו אחריות בכל העולם..

השאלה כמה המכס ייקחו אם בכלל..

אין ל BFG נציגות בארץ

ולכן האחריות הבין-לאומית לא תקפה

הכל מגיע לכאן על ידי נעה מחשבים ביבוא פרטי ...

ולגבי הכרטיס שאתה הולך לקנות חבר לפי דעתי זה ממש לא משתלם לך עם הלוח אם שאתה איתו כרגע

ובגלל שיש לך מעבד 939 של AMD מומלץ לך מאוד לעבור ללוח אם עם PCIE

כי אחרי הכל זה יעלה לך (עם החיסכון של ההפרש מכרטיס מסך AGP לעומת PCIE) בערך עוד 200 שח :)

פורסם

אין מכס, יש מע"מ.

17% על המחיר של המוצר + עלות המשלוח בד"כ.

פורסם

תשמע במידה ואתה מכנן לקנות מחו"ל מבלי להגיע לשם אתה זקוק או לויזה או אמריקן אקספרס.

דבר שני תקנה רק מ-EBAY זה אמין ואתה יכול לקנות במכירה פומבית בהרבה יותר זול מהמחיר שהצגת.

ולגבי המכס אתה צריך ליצור קשר עם המוכר לפני הקנייה ולשאול אותו אם ישנה אפשרות שהוא ישלח לך את החבילה ללא פירוט מחיר ובתור החזרה מתיקון או מתנה, (לרוב הם מסכימים מניסיון אישי) וכך תמנע מעצמך את תשלום המכס.

אני אישית חושב שהכי כדאי לקנות מחו"ל זה את הכרטיסים החדשים ביותר! כי בשביל 500 שקל הפרש לא יהייה שווה במידה וישנה בעיה לא צפויה וצריך לשלוח אותו חזרה לחו"ל כך שגם פיננסית וגם נפשית לא משתלם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים