פורסם 2006 במרץ 1219 שנים המחשב בן קצת יותר משנה הוא היה ככה מהיום הראשון הוא פשוט לא מהיר וסתם כבד כבר עבר מספר התקנות מחדש כולל את כל הדרייברים הכי עדכניים כך שזאת לא בעיית תוכנה המחשב עובד בטמפ' נורמאלית של לא יותר מ 70 מעומס והוא מאד נקי מאבק בפנים השאלה שלי האם דגמי ה 2.8 האלו סתם עייפים? המפרט P4 2.8HT לוח אינטל מקורי סוקט 478 אני חושב זכרון 2 גיגה 2.5 CLI 400MHZ כרטיס ATI 9600 PRO דיסק WD 80 SATA 72000 אני עובד הרבה עם פוטופוש (לכן 2 גיגה זכרון) ומעט מאד משחקים אבל הזחילה מורגשת גם ביישומים של מייל ואינטרנט/אופיס והרבה פעמים נוצר מצב של של שעון חול לכמה שניות מעצבנות... החליפו לי כבר את הלוח, הזכרון, כבלי SATA והספק עדכנו BIOS ועברנו על ההגדרותשלו 100000 פעם ללא שינוי פעולות זהות אני מבצע בהצלחה עם מחשב נייד 1.6 עם חצי גיגה זכרון לצבוע בכחול ולזרוק לים? לעבור ל AMD?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מוזר אינטל אמורים לתת מענה טוב לתוכנות ואפליקציות ...או קיי ככה המעבד שלך הוא טוב לדעתי תריץ OC לבאס זה יפתור לך הרבה בעיות של תקיעות ואם אתה יכול שפר במעט את הקרור שלך 70 מעלות !?זה דיי הרבה אחי ... לפעמים המעבדים נוטים "להיתקע" בטמפ' כאלו ... המעבד מתחמם וחכה שיתקרר טיפה ושוב פעם נותן בבום את כל התוכנות והכל ... מצד שני זה יכול להיות גם בעיה בווינדוס ניסית להתקין מחדש ?יכול להיות שיש לך תוכנה ברקע כבדה ? ( norton anti virus tend to overload the system sometimes)יש כאן הרבה צדדים לבעייה שכזאת מעט יותר פירוט על מה מותקן לך במחשב ואיך הוא עובד ... ואם אפשר OC ?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר תודה על תגובתךבוודאות אחרי לא מעט התקנות מחדש של חלונות (נקי וגם בעמוס)זאת לא בעיית תוכנהלגבי הקירור, אני אבדוק... כרגע אני עם המאוורר וגוף הקירור המקוריים של אינטל
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים תודה על תגובתךבוודאות אחרי לא מעט התקנות מחדש של חלונות (נקי וגם בעמוס)זאת לא בעיית תוכנהלגבי הקירור, אני אבדוק... כרגע אני עם המאוורר וגוף הקירור המקוריים של אינטלותסתכל טוב על מה שכתבתי לך ... שיכול להיות שיש תוכנה שמכבידה לך על המע' ... נסה להתקין מחדש חלונות ונסה לעבוד כל פעם עם תוכנה אחרת קצת זמן ולראות אם זה עושה לך בעיות ...ובדוק שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל ...
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים ביצעת איחוי לדיסק קשיח? אוליי יש לך הרבה תוכנות שרצות ברקע וזה גורם עומס למעבד? יש לך עומס על הדיסק קשיח?גם לי יש את הבעייה הזאת אבל אני פשוט מסדר את הדיסק קשיח ומאחה אותו והכל חוזר לעבוד בסדר.....
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר ותסתכל טוב על מה שכתבתי לך ... שיכול להיות שיש תוכנה שמכבידה לך על המע' ... נסה להתקין מחדש חלונות ונסה לעבוד כל פעם עם תוכנה אחרת קצת זמן ולראות אם זה עושה לך בעיות ...ובדוק שהזכרונות עובדים בדואל צ'אנל ... בדקתי זה לא זהוהזכרונות מוגדרים היטב בביוס
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים פרסקוט 478 מהראשונים... מעבד חם וסתם.כשהמעבד מגיע ל-70 מעלות הוא עלול להאט את עצמו.החלפת המשחה התרמית המקורים במשחה טובה (AS5 או MX1) תוריד כמה מעלות מהמעבד ואולי תפתור את התקיעות.כתבת שהמחשב נקי מאבק, זה נכון גם לגבי גוף הקירור של המעבד? כמו כן, תבדוק בביוס אם הכונן הקשיח מוגדר לעבוד במצב 32BIT.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים קח רגע מאוורר גדול, פתח את המארז ונסה לעבוד כאשר מאוורר גדול מכוון פנימה.תראה אם זה משפר את המצב.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים תיראה נפלתה על מעבד באסה אם יש לך אחריות תנצל אותה לפני שישרף לאחי נשרף בדיוק אותו מעבד לפני כשבועהמחשב היראה אותם סימנים כמו שאתה אמרתה חבל שכזה מעבד ילך לך ככה רק תריאו כמה אנשים נשרף להם אותו מעבד שיראה אותם סימנים תיזערו!!
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים זה משהו במאפיינים של ההרד דיסק בביוס.אני לא יודע איך מגיעים לזה בביוס שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.