עבור לתוכן

איזה כבל אני צריך כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה הוא זיהה את הטלוויזיה... המטרה שלי הייתה לראות סרטים מבלי שאצטרך לצרוב אותם, אבל עכשיו אני גורר נגיד את הנגן לצד ימין כדי שיופיע על הטלוויזיה, אבל אנחנו בשתי חדרים נפרדים אז אני כאילו מגשש בחשכה אני לא רואה מה קורה שם, איך אני אשים את הנגן על מסך מלא הרי אני צריך לראות איפה המצביע של העכבר ומה אני עושה שם.

פורסם

איפהשהו בדרייבר יש אפשרות להגדיר כך שכל פעולת VIDEO OVERLAY תתבצע במסך השני על מסך מלא באופן אוטומטי , נדמה לי שזה בחלק של VIDEO OVERLAY...

פורסם
  • מחבר

אחרי כמה חיפושים שמתי את זה למצב של שכפול כלומר כל מה שאני עושה על הצז של המחשב קורה גם בטלוויזיה... זה בסדר?

פורסם

זה בסדר, אבל לפי מה שהבנתי אתה מעדיף את הוידאו על מסך מלא באופן קבוע , לא?

פורסם
  • מחבר

איפהשהו בדרייבר יש אפשרות להגדיר כך שכל פעולת VIDEO OVERLAY תתבצע במסך השני על מסך מלא באופן אוטומטי , נדמה לי שזה בחלק של VIDEO OVERLAY...

עכשיו שאני חושב על זה האפשרות הזאת יותר טובה, אבל בדיוק איזה הגדרות אני עושה שם כי אני לא כך מבין מה כתוב שם...

פורסם

קשה לי להגיד לך בדיוק , כי אצלי כל הכרטיסיה לא עובדת , מכיוון שאין אצלי טלוויזיה מחוברת

פורסם
  • מחבר

לא משנה.

כשיהיה את הכבל של הקול איך אני אפריד בינו לבין הרמקולים שעכשיו? הרמקולים שלי הם בעצם הרמקולים של המערכת סטריאו שמוחבר לכרטיס קול דרך כבל RCA מיני PL אז איך אני אפריד בין השתיים: הקול של המחשב והקול שאני רוצה שיהיה בטלוויזיה כשאני מסתכל סרטים... לחבר את זה פשוט לפלאג אחר? לא משנה איזה רק שיהיה של רמקולים?

פורסם

לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון....

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון....

לא משנה.

אני לא מאמין לפני רגע התמונה בטלוויזיה הייתה צבעונית אז עידכנתי פשוט את הדרייבר של הכרטיס מסך, ועכשיו זה רק בשחור לבן :kopfpatsch:

פורסם

הגדרות NTSC / PAL , תחפש בהגדרות הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

הגדרות NTSC / PAL , תחפש בהגדרות הכרטיס...

אצלי יש בחירה שקוראים לה "PAL-N (שילוב)" אתה מתככון לזה?

פורסם

PAL B או PAL G , אם כי יכול להיות שכל PAL אחר יעבוד גם...

פורסם
  • מחבר

אין אני לא מצליח לגרום לזה לחזור לצבעוני עדיין מתעקש על להיות בשחור ולבן... זה כל כך מתסכל :s07:

סה"כ עידכנתי דרייבר אין סיבה שהוא יעשה את זה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים