עבור לתוכן

איזה כבל אני צריך כדי לחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

p31100152nz.jpg זו תמונה של הכניסה לטלוויזיה

p31100182lk.jpg את הדבר הזה קיבלתי לכרטיס מסך, הסוף שלו מתחבר לכרטיס. כתבתי גם מעל כל יציאה מהו, כי מהתמונה לר רואים מה כתוב מעליהם.

איזה כבל צריך לחבר ביניהם? ואיפה אפשר להשיג אותו? אם מישהו יודע גם איפה בבאר שבע, זה יהיה נהדר...

תודה רבה לכל העוזרים!!! :yelclap:

פורסם

התמונות לא עולות.

פורסם
  • מחבר

התמונות לא עולות.

תוקן. שכחתי לבדוק תצוגה מקדימה לפני שפתחתי את האשכול. מצטער

פורסם

כרטיס מסך של גיגבייט?

מה שאתה צריך זה מעביר בין S-VIDEO ל-RCA.

אתה תמצא את זה בכל חנות לסטריאו (ראיתי את זה אפילו באייס/הום סנטר) זה לא אמור לעלות יותר מכמה שקלים בודדים.

את המעביר אתה מחבר לשקע ה-S-VIDEO ואח"כ אתה קונה כבל RCA-RCA ותוקע אותו בחיבור הצהוב בטלווזיה.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך של גיגבייט?

אתה תמצא את זה בכל חנות לסטריאו (ראיתי את זה אפילו באייס/הום סנטר) זה לא אמור לעלות יותר מכמה שקלים בודדים.

את המעביר אתה מחבר לשקע ה-S-VIDEO ואח"כ אתה קונה כבל RCA-RCA ותוקע אותו בחיבור הצהוב בטלווזיה.

הכרטיס הוא אכן של גיגאבייט, GeForce 6600 ליתר דיוק... ד"א יש כבלים שציינת אבל ארוכים של כמה מטרים אפילו יותר? והאם איכות התמונה בטלוויזיה תרד בגלל כל החיבורים השונים? והאם איכות התמונה קשורה גם לטלוויזיה, כי היא די ישנה...

תודה רבה לך על העזרה...

פורסם

יש גם כבל (למרות שזה יותר קשה להשגה) של כמה מטרים שמצד אחד שלו יש S-VISEO ובצד השני יש RCA.

תיאורטית האיכות של התמונה תרד, אבל לא בצורה כזאת שאתה תוכל לראות את ההבדל (את הירידה באיכות יהיה אפשר למדוד רק עם מכשירים יעודיים).

פורסם
  • מחבר

יש גם כבל (למרות שזה יותר קשה להשגה) של כמה מטרים שמצד אחד שלו יש S-VISEO ובצד השני יש RCA.

תיאורטית האיכות של התמונה תרד, אבל לא בצורה כזאת שאתה תוכל לראות את ההבדל (את הירידה באיכות יהיה אפשר למדוד רק עם מכשירים יעודיים).

סבבה תודה רבה רבה לך שוב... :yelclap::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחרי חיפושים בכמה חנויות מצאתי כבל של 10 מטר אבל הוא היה עם חיבור SVIDEO אחד ואז בצד השני היה רק פלאג RCA אחד. ושאלתי את המוכר והוא אמר שחיבור SVIDEO רק וידאו מעביר כלומר שהפלאג RCA הוא רק של וידאו. אז מה אם הקול, איך אני יכול לקבל גם סאונד? כי אני הרי רוצה לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה ואני חייב סאונד.

:kopfpatsch:

פורסם

את הסאונד אתה מוציא מהחיבור אוזניות של כרטיס הקול.

אתה צריך כבל שמצד אחד יש לו חיבור אוזניות (מיני PL) סטריאו ומהצד השני חיבור RCA כפול (אדום ולבן - כמו כבלים של מערכת סטריאו).

פורסם

אתה צריך לתמונה רק כבל RCA בלי עוד תוספות וכבלים אתה מחבר אותו לחיבור הכחול במתאם של המחשב {PB\AV} וחיבור הצהוב בטלוויזיה

ולקול אתה צריך כבל RCA ל מיני PL {צד אחד RCA ובצד השני חיבור כמו של אוזניות}

.

פורסם

כרטיס מסך של גיגבייט?

פתרתה לי גם בעיה!!!!

גם אני בדיוק בדילמה הזאת!!,עכשיו אני מבין לאן לחבר את ה-RCA!!!

פורסם
  • מחבר

אח שלי הלך לקנות את הכבל והוא חזר עם כבל RCA ל S-VHS, ואני בודק את הפלאגים והם מתאימים בדיוק.

אז יש איזשהו הבדל? זה משנה אם זה S-VHS ולא S-VIDEO? כי בסופו של דבר זה הפלאג מתאים...

ואני לא יכול לחבר ולבדוק כי אז אנחנו לא יכולים להחזיר... אבל לפי מה שאני רואה ואני רואה טוב הפלאג שאמור להיכנס לS-VIDEO מתאים בול לכניסת S-VIDEO למרות שכתוב על הקופסא S-VHS.

פורסם

s-vhs = s-video

פורסם
  • מחבר

וכשיש חיבור בין המחשב לטלוויזיה, מה אמור לקרות? איך אני אראה את המחשב בטלוויזיה? אני צריך להגדיר משהו איפשהו?

פורסם

כבה את המחשב , חבר את הכבל , הדלק את המחשב , פשפש בדרייברים ותמצא שם את מבוקשך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים