עבור לתוכן

צריך המלצות!!!

Featured Replies

פורסם

שלום...

אתם יכולים להביא לי המלצות על תוכנות שיתוף קבצים הטובות ביותר?

פורסם

אני אישית עובד רק עם אימיול, בגירסת LHeMule 5.3

תוכנה מצוינת, אצלי מהירות ההורדה הכי גבוהה עומדת על 90KB וזה למרות הנתב שלי.

פורסם

bitcomet....

יש גם את mIRC למרות שהיא לא מוגדרת תוכנת שיתוף קבצים אפשר להוריד ממנה גם והיא הרבה יותר מהירה מביטורנט ואימיול

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה שמארתם לי..

אבל אני מכיר את אלה הם ישנות מאוד אני חושב שיש הרבה יותר טובות מהם..

ועוד דבר משהו מכיר את התוכנה? שאני סם את תהודת הזהות של משהו והוא נותן לי פרטים קטנים על אותו אדם יש את התוכנה הזאת הרוב אצל השוטרים במכוניות שלהםמשהו יודע על זה משהו ? מששהו יודע איך קוראים לתוכנה הזאת?

פורסם

וואלה תודה שמארתם לי..

אבל אני מכיר את אלה הם ישנות מאוד אני חושב שיש הרבה יותר טובות מהם..

ועוד דבר משהו מכיר את התוכנה? שאני סם את תהודת הזהות של משהו והוא נותן לי פרטים קטנים על אותו אדם יש את התוכנה הזאת הרוב אצל השוטרים במכוניות שלהםמשהו יודע על זה משהו ? מששהו יודע איך קוראים לתוכנה הזאת?

סליחה על הביטוי, ושיסלחו לי כל מנהלי הפורומים, אבל אתה טמבל או מה? :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

קודם כל אתה כותב בשגיאות כתיב , זה אומר או שאתה דיסלקט או שאתה ילד קטן

2) מה זה ייתן לך אם וכאשר אתה תדע שם של מישהו וכל החארטה הזה ובנוסף, למה אתה חושב שלמשטרה יש את זה ולך אין?, הא?

אל תהיה טמבל, מנהלים יקרים תנו לו איזה באן או משהו ותעיפו את הישבן של הצעיר הזה לכל הרוחות...

אני בתור משתמש צעיר לא שאלתי\שואל שאלות מפגרות כאלו

בחיי, איזה טמבל

פורסם

uriya, כנס לרגיעה.

ואם הוא ילד קטן או דיסלקט זו סיבה לרדת עליו? (כי נראה לי שאתה פה "טמבל או מה")

ברור שזה לא חוקי וכו' אבל יש דרך נאותה לומר את הדברים.

maor6, ברוך הבא לפורום!

הבנת מה כתבתי בכתב מודגש? כי מה שביקשת זה לא חוקי...

יש חוקים לפורום והם כתובים בראש הפורום - תקרא אותם.

פורסם

^^^^

אני לא ירדתי עליו שהוא דיסלקט (יש לי חברים גאונים שהם דיסלקטים) אבל הבן-אדם פשוט לא מבין, בשביל מה אנשים צריכים את כל הדברים האלו בכלל........

לא התכוונתי לרדת עליו, אבל הוא צריך לדעת גבולות, אולי הוא גם רוצה תוכנה שמאפשרת הרצת מספרים ואותיות בצורה רנדומלית ככה שהוא יפרוץ לפנטגון?, אולי גם על הדרך ניתן לו במנתנה איזה תוכנה שמפשרת לו לפרוץ למרכזי הבנקים שהוא יוכל לקחת לי ולכם קצת כסף כיס לקנות משהו בשביל עצמו, הא?

הוא פשוט לא מבין כלום, סליחה שאני כזה יהיר אולי, אני יודע שאני לא גאון גדול וגם אני יודע שזה ממש אבל ממש לא חוקי....

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

פורסם

URIYA זה שטמבל פה הוא אתה ומי שכותב עם שגיאות לא חייב להיות דיסלקט או ילד קטן, תחשוב שיש אנשים שרק לומדים עברית (כמו עולים חדשים וכו)

אז מה שאמרת זה שטויות ולא היית צריך להגיד את זה...

ולדעתי התוכנה שבמוסף לא ניראה לי שאפשר להשיג אותה כי היא גם כל הזמן מתעדכנת וכו...

פורסם

מספיק. maor6, קרא בבקשה את חוקי הפורום, וכן ערוך את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה.

פורסם

abc

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים