פורסם 2006 במרץ 1119 שנים שאלה כללית בכלל ובפרט לגבי 7900GTהאם בכרטיסי מסך האלה יש הבדלים בחומרה , כמו זכרונות מהירים יותר ?בקיצור האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך מומהר ולשלם יותר , אם אני יכול לעשות את זה בעצמי ?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים לא אין הבדל זה אותו כרטיס רק שהמהירו אותו בחברה (ויש לו אחריות על הOC של החברה בלבד)..
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים לא על שלך אלה על זה שעשתה החברה בלבד אם אתה חורג מהתדר האחריות כבר לא תהיה .
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים לזה התכוונתיעוד נקודה: זה לא מבטיח שהם יודעים מה עושים, בהרבה כרטיסים כאלה אפשר למצוא ארטיפקטים, שזה פשוט מעצבן.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים הרבה פעמים חברות שמות זכרונות מהירים יותר על דגמים שמגיעים עם אוברקלוקולפעמים גם מתח הליבה מתחיל מערך גבוה יותר
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר אני אחדד את השאלהאם יש לי שני כרטיסי מסך , אחד מומהר מהחברה ואחד רגיל , לאיזה כרטיס יש פוטנציאל OC יותר גבוה ?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים קראתי שחברת XFX מייצרת את הכרטיסים המומהרים שלה (סדרות הXXX) עם זכרונות איכותיים יותר.לא יודע לגבי החברות האחרות.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים זה משתנה מכרטיס לכרטיס, מחברה לחברהאבל בסופו של דבר, לכרטיס שמומהר מראש יש (על הנייר) יותר פוטנציאל
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים ns נמוך יותר לרוב\קירור איכותי יותר\PCB איכותי יותר\רכיבים למיניהם רכיבים איכותיים יותר\בקרת איכות טובה יותר כאשר '\' מייצג "ו/או"(הגדרה מעגלית חח) הוא המצב בכרטיסים כאלה בד"כ. לכן יש להם פוטנציאל OC קצת טוב יותר. זה מה שאני יכול להגיד :-X :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.