עבור לתוכן

מה הייתם עושים במקומי ? בקשר להחלפת כרטיס מסך..

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הנוכח שלי הוא 6800GS ואני מרוצה ממנו.. אחלה כרטיס אצלי חודשיים ..

בא לי לשדרג את הכרטיס לכרטיס סידרה 7.. יש לי קונה לכרטיס שלי אז חשבתי להוסיף 700-800 ש"ח ולקחת 7800GT אבל עם ההוצאה של ה7900GT אני דיי מתבאס לקנות 7800.. כל הקטע גם שהם לא תומכים DX10 די מבאס גם..

צוואר בקבוק לא יהיה, שאר המערכת:

AMD 3500@2608MHZ

A8N-E

512X2 OCZ CL 2.5

אני מגייס בנובמבר ודוגרי לא יהיה לי כלכך הרבה זמן להנות ממנו..

מה הייתם עושים?

פורסם

נישאר עם ה-6800GS!!!

שתסיים את הצבא!... כבר יצאו כרטיסים תומכים ב-DX10 וככה תהנה ממנו :)

פורסם

^^^

בדיוק!!

ה68GS מצויין ואין טעם להשקיע במשהו אחר אם זה לא DX10 ;)

פורסם

אחי, אין לך מה להחליף :xyxthumbs:

הכרטיס טוב מאוד וחבל סתם לבזבז כסף וזמן על כרטיסים שלא תומכים בDX10 ואם אתה מתגייס אז בכלל חכה שתסיים או שיהיה לך יותר זמן :cool2:

פורסם
  • מחבר

מה שאמרתם זה בערך מה שאני חושב... ואגב שיצא כבר DX10 אני אקנה מחשב חדש.. :)

פורסם

חחחח נו יופי !

לא חבל סתם לזרוק כסף??

שים את החסכונות שיהיו לך מהצבא בצד בשביל מחשב חח

פורסם

אתם מוציאים יותר מידי מDX10. דבר ראשון אין דבר כזה DX10, יש D3D10.

עם Vista לא יהיה כבר יותר DX, ה3D Api שלו נקרה D3D10. לWinXP/2003 ייצא DX9.0L שיוסיף תמיכה ברמה מסויימת בD3D10.

בכל אופן D3D10, לא הולך ליצור מהפיכה בין לילה, עברו שנתיים עד שראינו משחקים מבוססי DX9SM2.0, עדיין לא ראינו כמעט משחקי DX9SM3.0.

הדבר היחידי שימנע ממשחק כיום להפעיל בצורה מקסימאלית משחקים, גם לאחר השקת DX10 הוא כוח העיבוד הגולמי שלו. D3D10 H2 לא יצא עד סוף 2007.

D3D10 שישווק עם Vista יהיה כמעט זהה לDX9, ההבדל העקרי יהיה הווירטואליזציה של זכרון הכרטיס מסך(הultracashing של R5XX) ותמיכה בארכיטקטורה מאוחדת. עד H1 וH2, לא יהיה למפתחים כמעט ומה לעשות עם הAPI החדש.

פורסם

עם Vista לא יהיה כבר יותר DX, ה3D Api שלו נקרה D3D10. לWinXP/2003 ייצא DX9.0L שיוסיף תמיכה ברמה מסויימת בD3D10.

בכל אופן D3D10, לא הולך ליצור מהפיכה בין לילה, עברו שנתיים עד שראינו משחקים מבוססי DX9SM2.0, עדיין לא ראינו כמעט משחקי DX9SM3.0.

הדבר היחידי שימנע ממשחק כיום להפעיל בצורה מקסימאלית משחקים, גם לאחר השקת DX10 הוא כוח העיבוד הגולמי שלו. D3D10 H2 לא יצא עד סוף 2007.

D3D10 שישווק עם Vista יהיה כמעט זהה לDX9, ההבדל העקרי יהיה הווירטואליזציה של זכרון הכרטיס מסך(הultracashing של R5XX) ותמיכה בארכיטקטורה מאוחדת. עד H1 וH2, לא יהיה למפתחים כמעט ומה לעשות עם הAPI החדש.

אולי תיתן לינק לזה כי בכל מקום אחר אני רואה תשם DX10 ושהוא אמור לצאת ביחד אם WIN-V בסוף 2006

ויש מישחקים בודדים שאוכרזו שיתמחו בו כבר

פורסם

no such thing as DX10, ask MS 8)

DX9.0L - XP

D3D10 - Vista

וויסטה פשוט לא הולך להכיל את התכונה שאתה מכיר בתור DX כל הruntime שלה השתנה. ובמילא הדבר היחדי שקשור למשחקים זה DirectDraw וDirect3D. וכפי שכבר ציינתי מה שישלח עם vista לא יהיה הD3D10 או הDX10 שאתם מצפים לו, עד D3DX10.1/2

http://msdn.microsoft.com/directx/sdkהSDK הכי עדכני של DirectX מכיל תקדים לD3D10.

וCrytek יודעים לגנוב כותרות, SM3.0 בFarCry כן בטח...

Crysis הוא משחק DX עם SM3.0 כPath ראשי, כל הקשקושים על DX10 הם בעיקר כדי לחולל כותרות.

פורסם

אני מבולבל לגמרי כרגע

אבל אני מניח שהDX9.0L והמקביל בWIN-V יצתרכו תמיכה חומרתית בישביל להפעיל מישחקים+כל הפילטרים ואפקטים

פורסם

:kopfpatsch: זה DX10 אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז אל תדבר.

פורסם

לי נראה שהוא מבין קצת יותר ממני וממך (במיוחד ממך)

אז עדיף שתהיה בשקט. אתה רק מניח שיקראו לזה DX10

אם הוא נתן הסבר כזה מפורט, כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר.

פורסם

:kopfpatsch: זה DX10 אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר אז אל תדבר.

:lol: :lol: :lol: :lol:

כן כנראה אתה במקום Microsoft הולך להוציא DX10.

אין DX10, תבין אוסף התוכנות הזה כבר לא קיים(לפחות בשם הזה, מאוקטובר 2005 יש רק DirectX בלי שום סיימות, יש חילוק פנימי של גרסאות הAPI), גם היום הכרטיס מסך שלך לא תומך בDX9 הוא תומך בDirect3D9. כל שאר הדברים בDirectX לא מעניינים אותו, או קשורים אליו.

DX - זהו אוסף של APIים, לפיתוח אפלקציות מסויימות, בעקר משחקים, חוץ מההביט הגראפי הוא גם מכיל API לגישה להתקני קלט, קול, וdata streaming ועוד. הסבר קצר על DirectX: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170527.0.

בWindows Vista כל הדברים האלה משולבים בשכבות תוכנה אחרות(Runtime). הAPI הגראפי שלו נקרא Direct3D10(D3DX10, D3DX9, DirectDraw).

כמו כן D3DX9 וD3DX10 נמצאים בשכבות תוכנה שונות, Direct3D10 יוצר סימולציה לממשקי הD3DX9 והOpenGL תחת ממשק הD3DX10.

גרסאות מסויימות של Windows Vista כנראה יכילו OpenGL ICD מלא, או שהוא ישולב במערכת בעתיד. כיוון שללא זה תיהיה בעיה מאוד גדולה להריץ אפליקציות OpenGL בצורה טובה, למשחקים האומלציה תספיק, לתוכנות CAD וDIC לא.

בכל אופן כפי שכבר ציינתי לVista לא יהיה DirectX 10 יהיה לו DirectX כאשר הapi הגראפי שלו יהיה Direct3D10.

לXP/2003 יצא DirectX(9)L שיוסיף תמיכה בD3DX10 או לפחות בחלק מהפונקציות שלו, הGPU memory virtualization למשל יהיה זמין לVista בלבד.

פורסם

DX10 זה עוד שם כמו D3D10 ואם משהו לא מתאים לך תפנה לMS.

פורסם

DX10 זה עוד שם כמו D3D10 ואם משהו לא מתאים לך תפנה לMS.

זה לא, אם זה לא מתאים לך תפנה לMS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים