עבור לתוכן

לכל מפקדי הצבאות תתפקדו כאן

Featured Replies

פורסם

שם מדינה: matrix

פורסם

אתה מדבר על GINDIS?

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על GINDIS

כן אחי

פורסם

PayneLand

שלחו סיועים חופשי :)

אני מרשה !

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Wolf_Terra_Nova

יש ברית חזקה יחסית למתחילים (חודשיים) אם רוצים להצטרף דברו איתי

ואם כבר אז כמה טיפים למתחילים מתקדמים ומה שבניהם:

הדרך הכי טובה לשחק היא לאגור תורים להתקיף (לשדרג) לאגור תורים לבנות מפעלים (לשדרג) ועוד הפעם מההתחלה

אם רוצים כסף כל ב8 תורים (2 קומנדו)!!, מחפשים מדינה שיש לה עוצמה כללית שהיא הרבה יותר גדולה מהחיבור של העוצמה הצבאית והתעשיתית שלה

(העוצמה הכללית מורכבת מעוצה תעשייתית מעוצמה צבאית ומכסף שנמצא עכשיו בבנק, משמע אפשר לראות למי יש מלא כסף סתם בכלות) דוגמא: צבאית 60 מליון צבאית 2 בליון כללית 8בליון ומשהו, 2 בליון ועוד 60 מלין זה כלום לאומת 8 בליון משמע למדינה יש לפחת 6 בליון כסף לא משומש **משתעל**

ההתקפה הכי טובה היא הפצצות אוויר ואחר כל כלליות, אפשר להוריד כמעט כל מדינה עם 150-200 תורים. (לא לנסות עלי בבקשה :screwy:)

אסור להחזיק הרבה לווינים\מרגלים ! זה מעלה את הדירוג משמעותית ואתם לא רוצים לשחק בארגז חול של הגדולים תאמינו לי, זה כבר עניין של בריתות ולא של מדינה אחת (מדינות שלא בברית חזקה עם דרוג מעל 10.000 נדונות למוות מהיר).

אפשר לאבד מדינה לגמרי אם אין מספיק צבא ולא רק אם אין אדמה בכלל !, אם מישהו מתקיף אותך ואין לך צבא להגן גם אם יש לך 1000 אדמה הפסדת את המשחק ותצטרך להתחיל מחדש !.

צריך להשאיר את הדרוג כמה שיותר נמוך, משמשע קצת צבא עם טכנולוגיות טובות (טובות זה יותר מ5) אם אין לכם טכנולוגיה טובה, אז הרבה צבא זה בסדר, כי ככה הדרוג נשאר בערך אותו הדבר (1000 חיילים בטכנולוגיה 6 זה 6000 חיילים,הדרוג נקבע על גודל הצבא ורמת הנצחונות שלך בקרבות גם פוליטיים).

תמיד טוב כשיש גב !! (ברית), ואם אתה כבר בברית תדאגו שהדרוג של כל המדינות בברית שלך יהיה זהה ככה שכולם יוכלו להתקיף את אותה מדינה אם אתה במחסור של תורים (או מחפש נקמה מתוקה).

פריירים לא מתים הם ר מתחלפים :lol: זה העצה הכי טובה שיש לי לתת לכם האמת :pissed:

והעיקר תהנו זה משחק גדול :xyxthumbs:

פורסם

אני מעדיף לא למסור פרטים :)..

אני בברית TheHappyCheff00

נחשבת כאחת הבריתות הטובות במשחק (באמת, בלי להשוויץ).

הייתי בכוח 300 מיליארד, השמידו אותי במלחמה נגד ברית אחרת ואז פתחתי מדינה חדשה שכרגע בכוח 23 מיליארד בערך עם טכנולוגיות מ-ע-ו-ל-ו-ת לדרוג.

עכשיו קצת עצות למתחילים:

קודם כל עדיף שתקראו את ההוראות של המשחק לפחות פעם אחת, תבינו מה כל מתקפה עושה, מה עושה כל מפעל וכו'...

אחרי זה כשפותחים מדינה אני מציע לקחת את התורים אקסטרה (להכנס ללשונית תורים אקסטרה, ואז "להצבעה למפקד הצבאות", לא חייבים להצביע, פשוט תלחצו)

ולעשות ככה 3 ימים בערך.

אחרי שלושת הימים האלה יהיה לכם בערך 300 תורים, קצת יותר אני מאמין.., תקנו את המפעלים שאתם יכולים עד שאתם יכולים לקנות מפעל יהלומים, כשנגמר לכם האדמה אז תשמידו מפעלים אחרים שהם לא יהלומים (ולקנות רק אזרחיים בנתיים)..

אחרי שאתם משיגים כמה מפעלי יהלומים, תתחילו לחסוך תורים לתקיפה בשביל אדמה, תמצאו מישהו עם תעשיה חזקה יחסית לדרוג ואז תתקפו, עדיף שמישהו עם יותר ניסיון ממכם בתקיפות יגיד לכם מה לעשות.

אחרי זה תמשיכו ככה.. תמצאו ברית חזקה מגובשת, שזה חשוב מאוד זה הרבה יותר טוב מאשר ברית עם אנשים חזקים מאוד כולם עם כוח של טריליון+ ולא מגובשים..

בהצלחה לכולם :)

נ"ב

מי שרוצה להצטרף לברית שלי מוזמן לדבר איתי במסנג'ר:

haiducci@walla.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים