עבור לתוכן

איזה צורב DVD לקנות בכ-300-350ש"ח?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם לפיוניר יש DVD RAM ( כמעט בטוח )

אז מה הכי כדאי?

פורסם

גם לפיוניר יש DVD RAM ( כמעט בטוח )

אז מה הכי כדאי?

קח את הLG וסוף להתלבטות.

הרי אם לכולם אותה מהירות צריבה ואותם פי'צרים,אין מקום לטעות.

הLG שקט יש לי אותו...אני חושב עדיף אותו

גם הLG וגם והנק יהיה בחירה טובה

פורסם

אני לא מסכים שLG זאת הבחירה הכי טובה

לLG אין אופציה של סריקת טעויות מעמיקה, אז אחרי שצרבת

דיסק אתה לא יכול לדעת מה איכות הצריבה, וזה בעייתי אם זה

דיסק שאתה מתכוון לשמור כמה שנים למשל...

(וטיפש אני, קניתי את הLG שבוע שעבר, לא שזה צורב רע חס וחלילה,

אבל אני חצי מצטער על זה)

פורסם

פיוניר צורבים ממוצעים...

החסרון של LG שאי אפשר לבצע איתו סריקות.

עדיף אחד הצורבים שמבוססים על BenQ 16XX, או NEC 4550\4551

לא מספיק סטיקי?

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני חושב שאתם טועים שאתם אומרים שה- PIONEER הם ממוצעים!!! הם ממש טובים.

אבל הבנתי שבמחיר ה- PIONEER פחות טוב, אז נשארו ה- LG( שהוא שקט ותומך ביטסטינג למדיות +R אבל קורא מדיות DVD יחסית לאט)

וה- NEC ( שהוא לא תומך ביטסטינג למדיות +R, יש סריקת טעויות מעמיקה ).

למען האמת אני לא ידע מזה: "תומך ביטסטינג למדיות...( כמו +R ו +RW )" אז תגידו לי בבקשה מזה :smile1:

והאים הרעש של ה-NEC יחסית לשקט של ה-LG עד כדי כך משמעותי? זה באמת משנה?

פורסם

בקיצור קח את ה NEC וזהו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בסדר, אבל קודם תענו לי על השאלות ששאלתי בהודעה הראשונה, בבקשב בבקשה :jump: ( אני שואל גם את השאלות האלה לידע כללי )

ועוד דבר, ה-BENQ1640 יקר מדי, אבל מה אתם אומרים על ה- BENQ DW1620 DOUBLE DUAL :s05: ( הוא בתקציב שלי ?), הוא

יותר טוב מה-NEC או מה-LG?

פורסם

לי יש גם את ה-4167B שהומלץ לי פה ובמקומות אחרים.אני צורב הממווןןן ואין שום בעיות.יש לי עוד צורב של LG(לא DVD) וגם מעולה.אבל הכי אני מרוצה מהצורב SCASI של ימהה.סוס עבודה.

פורסם

אבל הכי אני מרוצה מהצורב SCASI של ימהה.סוס עבודה.

כל מילה זהב ,גם לי יש אחד למרות שהוא יחסית מיושן סוס עבודה כמהו עוד לא ראיתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בסדר בסדר, אבל תענו לי בבקשה על השאלות הספציפיות ששאלתי: ( להזכירכם אנחנו מדברים על ה-LG GSA-4167B וה-NEC ND-4551 )

1) האם השקט של LG והרעש של NEC ( הדגמים הספתיפיים שדיברנו עליהם ) הם כאלה שאני ממש ארגיש אותם ושכדאי לי לקנות כבר את ה-LG למרות שהוא פחות טוב רק בגלל הרעש? הרעש של NEC ממש גדול ומעצבן? ( הרעש של NEC יהיה רק בשעת צריבה? או גם כשאני משחק דרך דיסק או שומע מוסיקה מדיסק או דברים כאלה? )

2) מה אתם אומרים על ה- BENQ DW DOUBLE DUAL? הוא יותר טוב או לפחות ברמה של הצורבים של LG ו-NEQ? הוא שקט או מרעיש?

3) למען האמת אני לא ידע מזה: "תומך ביטסטינג למדיות...( כמו +R ו +RW )" אז תגידו לי בבקשה מזה :smile1:

3)א. זה שה-LG שקט אני כבר יודע, אבל מה עם ה-NEC? הוא שקט/ רעש רגיל לא מיוחד / מרעיש? ( אני מדבר על הדגמים הספציפיים ).

ב. האם ההבדלי רעש האלה הם משמעותיים שממש מרגישים אותם והרעש יהיה מציק?

ג. מתי כבר ישמעו רעש? רק בצריבה? או גם כשמשחקים במשחקים דרך הדיסק שבכונן או ששומעים מוסיקה דרך דיסק או שגם רואים סרטים דרך הדיסק שבכונן?

תודה רבה, ומחכה כבר לתשובות על השאלות הספציפיות :jump::hi::jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים