עבור לתוכן

השוואת 2 כרטיסיSLI בודד לעומת כרטיס HIGHEND

Featured Replies

פורסם

האים 2כרטיסי 6600 GT בתוצרת SLIנותנים ביצועים טובים יותר מ 7800GT מישהו מכיר ביקורות בנושא וקישורים מתאימים תודה :jump: :jump:

פורסם

ממש לא !

פורסם

פחות טובים ובלא מעט...

אחרי כל השיפורים של הדריברים האחרונים הם +- ברמה של 6800GT טיפה יותר ברצולוציות נמוכות וטיפה פחות ברזולוציות גבוהות/פילטרים .

אני חושב שראיתי השוואה של 66GT SLI ו 76GT SLI ל 7800GT/X.. אני אחפש ...

חשבתי לא נכון זה היה 6800GS בכלל :kopfpatsch::silly:

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום כך שתכיל את נושא הדיון בקצרה. על מנת לשנות את הכותרת תשתמש בכפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

ולשאלתך- הם יהיו פחות חזקים.

ככלל, ברוב הפעמים קונפגרציית SLI תהיה חלשה מכרטיס HIGH-END בודד, אלא אם כן המערך עצמו מורכב מדיואל כרטיסי HIGH-END.

פורסם

ראול..

אני מאמין שיצא לך ליראות מה שני 76GT שהם MID עושים ל 79GT שהוא HIGH, בעיקר ברזולוציות הנורמליות עם פילטרים אבל גם ברזולוציות המשוגעות מידי פעם...

אני מדבר על הסקירה ב anandtech .

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2717&p=6

אבל נכון במיקרה של שני 66GT מול 78GT באמת אין ספק בכלל !!

פורסם

כעת כן, גם ה6600GT בזמנו בSLI עשה בית ספר ל6800Ultra.

SLI לא פותר את המגבלות של כל כרטיס בודד, עם בוא הזמן שני כרטיסי Mid יחלשו יותר ויותר, וכמון שלא צריך להזכיר אפליקציות שלא תומכות בSLi, או ביצועים של כרטיס יחיד, או בחלק מהמקרים ביצועים נחותים מכרטיס יחיד.

פורסם

כמון שלא צריך להזכיר אפליקציות שלא תומכות בSLi, או ביצועים של כרטיס יחיד, או בחלק מהמקרים ביצועים נחותים מכרטיס יחיד.

צודק. אבל המישחקים האלה נעלמים מיום ליום..

רגע ! ליפני שאתם רצים להביא מיבחן שבו שני GTX מקבלים פחות מ GTX אחד.. תיבדקו מה מה עושים שם שני 76GT או שני 68GS, בהרבה מיקרים כש SLI של שני HIGH END מקבלים בקושי פריים או שנים יותר ו/או בכלל פחות מכרטיס בודד שני כרטיסיי ביניים יכולים להציג גם 70% שיפור מכרטיס ביניים בודד !

CF לא ניכלל,התמיכה שלו עדיין לא משהו ...

בקשר לSLI של שני 66GT מול 68U נכון חלקית.

תחת פילטרים/רזולוציה גבוהה משהו כמו 16X12 הם צנחו כמו אבנים... עם שני 76GT זה פחות בולט גם ב 19X14... ו 4AA .

E/A מה זה משנה :silly:

פורסם

וזה כבר משגע אותי X_X

HIGH END

לא High AND

END= סוף, קצה

High end- הקצה הגבוה, רמה גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים