פורסם 2006 במרץ 1419 שנים הוא יצא היום קניתי אותו שיחקתי 3 שעות . הוא מצויין .המפות נהדרות! נשקים טובים מומלץ
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים הוא יצא היום קניתי אותו שיחקתי 3 שעות . הוא מצויין .המפות נהדרות! נשקים טובים מומלץ יש בו און ליין???
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים הוא יצא היום קניתי אותו שיחקתי 3 שעות . הוא מצויין .המפות נהדרות! נשקים טובים מומלץ תגיד,קנית את זה באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל?או ש-EA תומכת גם בלא נינ"ל?
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים תגיד,קנית את זה באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל?או ש-EA תומכת גם בלא נינ"ל? קניתי אותו באמצעות ויזה(קל) רגילה רק בתהליך קניה כשאתה צריך לציין מדינה ציינתי UK (אנגליה) כי EA לא תומכת בישראל זות אומרת בBILLING INFORMATION יש אצלי UK אם כתובת של ישראל אבל זה בסדר קחה גם קניתי את SF
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים קניתי אותו באמצעות ויזה(קל) רגילה רק בתהליך קניה כשאתה צריך לציין מדינה ציינתי UK (אנגליה) כי EA לא תומכת בישראל זות אומרת בBILLING INFORMATION יש אצלי UK אם כתובת של ישראל אבל זה בסדר קחה גם קניתי את SF יש לי ישראכרט דיירקט....יש מצב שאם אני אעשה את זה בשיטה שלך זה יעבוד?
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים יש לי ישראכרט דיירקט....יש מצב שאם אני אעשה את זה בשיטה שלך זה יעבוד? ,תנסה אני כימעת בטוח שאפשר, אחרי שתקנה תבדוק בDOWLOADER אם יש לך שם Battlefield 2:euro forces ready to download אז היצלחת אם תצליח תודיע פשוט מעניין ההוכחה, Neo_Goblin זה אני [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים קניתי אותו באמצעות ויזה(קל) רגילה רק בתהליך קניה כשאתה צריך לציין מדינה ציינתי UK (אנגליה) כי EA לא תומכת בישראל זות אומרת בBILLING INFORMATION יש אצלי UK אם כתובת של ישראל אבל זה בסדר קחה גם קניתי את SF אתה מודע לכך שלעשות משהו שכזה זה הונאת אשראי נכון?
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים כולכך ישראלי...סתםם חחח,נו מה עם תמונות?!לפי התמונות המשחק דומה קצת ל-BATTELFIELD 1942
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים כולכך ישראלי... סתםם חחח,נו מה עם תמונות?! ובקשר להונאת אשראי אני לא מבין איך אתה רואה כאן הונאת אשראי? תמונות [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים אתה מודע לכך שלעשות משהו שכזה זה הונאת אשראי נכון? כנראה שאתה לא יודע מה זה הונאת אשראי אין כל פשע בכך שהוא שילם באמצעות כרטיס אשראי,אע"פ שהוא ציין מדינה אחרת [מה זה לעזאזל משנה התשלום ממילא עבר לEA הסחטנים האלה]
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים הוא ציין פרטים מזוייפים, וכרטיס האשראי בכלל לא תקף במדינה שהוא צייןאני מניח EA לא עושים כזה סיפור מדבר כזה, ויש להם דרך לגבות את הכסף, אבל הוא גם יכול להסתבך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.