עבור לתוכן

שלום יש לי בעיית טמפ' בכרטיס מסך X800GTO2 שלי של חברת שפיר....

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי את המחשב החדש שלי כבר 4 חודשים והייתי מרוצה ממנו זמן רב וגם מהכרטיס מסך עד שהתחילה להיות לי בעיה של עלייה גבוהה בטמפ' של הכרטיס מסך

בחודשיים הראשונים שהיה לי את המחשב (ראה מפרט) הייתי מבסוט מהכרטיס מסך והטמפ' מנוחה הייתה 36 ושהייתי משחק פיפא 2006 המשחק היה עובד חלק

פתאום שמתי לב שככל שעברו הימים הטמפ' מנוחה והמאמץ היו עולות בכמה מעלות עד החודש הזה שזה הגיע לטמפ' שנראית לי לא נורמלית ודרך אגב הכרטיס ללא אוברקללוק ולא ניסיתי עליו עוד פעם אחת OC ובגלל זה הייתי בהלם ואחר כך משחקים כמו פיפא לא עבדו לי חלק פה ושם היו תקיעות שתבינו זה פיפא זה לא מנוע כבד וגם משחקים כמו FEAR וHALF LIFE 2 היו בהם תקיעות ואני מבואס ואני לא יודע למה הטמפ' כל הזמן עולה אני מפחד שהכרטיס יישרף ויש לי עוד אחריות יש לכם אולי עצה מה לעשות ולאמר לי למה הטמפ' עולה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

77 במאמץ זה "סביר"...(לא גבוהה מדי ולא נמוך מדי..)..

תנסה לנקות אבק..(גם לכרטיס עצמו וגם בכללי למארז)..

פורסם

תנסה לבדוק טמפ' גם בעזרת תוכנה אחרת רק כדאי להיות בטוח שאכן אין זיוף מצד התוכנה הנוכחית.

לפי מה שאני רואה גם הטמפ' שמסביב לכרטיס ( 44 מעלות ) די גבוהה או שהמארז שלך קטן ואינו מאוורר מספיק או בכל שם מלא אולי אבק...תבדוק.

טמפ' כזאת של הצ'יפ ( 77 מעלות ) אכן גבוהה מאוד ( אצלי הכרטיס כבר ב 70 מעלות נופל ) , מוזר שלא ניתן לראות Artifacts אצלך למרות הטמפ'.

יש סיכוי ש..

א. תבדוק שהמאוורר שבקירור עובד כמו שצריך.

ב.יכול להיות שגוף הקירור משום מה לא נוגע כמו שצריך בליבה- תנסה לפרק אותו לשים משחה תרמית חדשה כמו שצריך ולחבר חזרה כמו שצריך.

ג.ליבה נדפקה - תפעיל את האחריות.

פורסם

אם אתה יודע מה אתה עושה, נקה אבק, פרק גוף קירור, משחה טרמית חדשה והרכבה מחדש.

אם אתה לא יודע מה אתה עושה, קח לחנות.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני אדבר עם הטכנאי שלי אני יפעיל את האחריות שעל המחשב

פורסם

אצלי במאמץ הוא לא עובר את ה45...

פורסם

תבדוק שהמאורר של הכרטיס לא מת לי זה גם קרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים