עבור לתוכן

מה עובר על ערוץ גיימפליי של יס??

Featured Replies

פורסם

היי!,

כשעלה הערוץ, הוא היה חסר תועלת, היו בו תכנים מלפני שלוש שנים ששודרו כבר בטקטיוי, וגם לזה לא יכלו ממש לקרוא תכנים מאחר ואלו היו שלושה פרקים של אותה סידרה בריפיט.

לקראת השקת האקסבוקס השתפר הערוץ והציג תכנים חדשים, סדרות ישראליות והפך מציון 0 לבסדר מינוס.

לאחר שהייתה הידיעה בויגיימס על חילופי גבר בערוץ ,בידיוק כשחשבתי שלערוץ אין לאן להדרדר, הוא הדרדר עוד יותר והיום חזר להיות חסר תועלת בעליל.

אין סיבה לזפזפ אליו, הוא אפילו יותר גרוע ממה שהיה בתחילת דרכו.

השאלה היא מה עובר על יס?? אם עושים ערוץ, עושים אותו כמו שצריך או שלא עושים בכלל, הערוץ כמו שהוא היום מהווה עלבון קשה לכל בנאדם שאפילו שיחק רק פקמן כל חייו.

התוכן היחידי המרגש שהיה להם בערוץ הזה הייתה השקת האקסבוקס, ומכל השידורים החוזרים של אותם שלושה פרקים של סידרה אחת שראיתי 50 פעם כל אחד, את ההשקה פיספתי ודווקא על זה לא היה שידור חוזר אחד.

אני ממשיך להיות מנוי לערוץ הזה בגלל שאני מעריך את הרעיון ואני לא רוצה שערוץ יסגר והרעיון ימות, אבל בקצב הזה אני גם אוותר.

מישהוא יודע מה לעזזל הם חושבים שם בערוץ?

או שזה בנאדם אחד שמוריד פרקים מביטורנט להרדיסק של גיגה ושם אותם בריפיט בזמן שמעשן משהוא לא חוקי??

פורסם

למיטב ידעתי הערוץ המקורי מארה"ב כבר די מת.

ZD מכרה את TECHTV לG4 (אני חושב, לא זוכר איך קוראים לו) והם כדי לחסוף בעלויות אחד אחד העיפו את כולם.

אם אתה מתגעגע לזמנים הטובים של ROGER CHANG, KEVIN ROSE.PATRICK NORTON וLEO LAPORTE אני מאד ממליץ על twit.tv

פורסם

מה שאני הבנתי שGAME ONE ואגו הולכים להתאחד

פורסם

כול הערוצים האלה גם אגו...

כולם חופרים בשידורים חוזרים מתוכניות מלפני תקופות...(פעם בכמה זמן יש איזה פרק מעודכן)..

פורסם

אם על GAMEONE עסקינן, אתם יודעים איזה ערוץ זה יהיה בהוט?

כלומר הערוץ המאוחד של אגו+GAMEONE

פורסם

זה נשאר הערוץ של אגו (35) מדי פעם יש פרקים במהלך היום..

פורסם

מתי זה יקרה? האיחוד?

פורסם

לא צריך לקרוא לערוץ הזה GAME-ONE כי יש שם יותר טוכניות מרוצים כמו FORMULA D ופיינטבול וכל השטויות האלה מאשר תוכניות משחקים

אני חושב שאני יבטל את הערוץ הזה עוד מעט :\

התןכנית היחידה שהייתה טובה זה GAMEZONE וGAMEPLAY.

פורסם

לא צריך לקרוא לערוץ הזה GAME-ONE כי יש שם יותר טוכניות מרוצים כמו FORMULA D ופיינטבול וכל השטויות האלה מאשר תוכניות משחקים

אני חושב שאני יבטל את הערוץ הזה עוד מעט :\

התןכנית היחידה שהייתה טובה זה GAMEZONE וGAMEPLAY.

ערוץ דפוק... שום דבר לא מתחדש, והתוכניות האלה היו בלי תקציב, עם משחקים אלובים, ואיך שהם נותנים בקורת... OMG

*נמצאים בתפריט* אחד אומר "נו אז מה זה!!" אז השני אומר "זה התפריט" והשני מתחיל להתלהב... OMGOMGOMG

גם אם היו משלמים לי לא הייתי מסתכל GAMEZONE וGAMEPLAY... רק כי זה תכנית ישראלית, והם בודקים משחקים כמו דום3 על P2 ופתאום זה נתקע

באמצע.... פשוט אין להם תקציב, הם ניסו לחקות תכנית מעולה כמו X-PLAY אבל לא הצליחו בגרוש, תמיד רציתי לשלוח להם EMAIL שהם אלובים אבל זזה לא היה שווה את זה...

קיצר הערוץ זה סתם אחזבה...

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שלכתוב להם האימייל רשמי שהם אלובים וזה ערוץ אחזבה היה עוזר :P

הבעיה היחידה שהייתה בביקורות שלהם זה שבאופן מסתורי בכל התוכניות לא היה משחק שקיבל פחות מ8.5

שעורר איזהשהוא חשד למי שטרח לעקוב אחריהם...

פורסם

הם היו הכי טובים כשהם היו בפורמט של תוכניות צמודות, במקום עכשיו שיש כל שעה תוכנית של 45 דקות, והשאר מעברוני אינטרנט מפגרים

הערוץ במכירת חיסול, מרגע שהכריזו על האיחוד עם גיים ואן לא ראיתי אפילו פרק אחד חדש, הם פשוט הוציאו את כל תהוכן שהיה להם בבוידם, כמו שומר מסך ותוכניות הפיינט בול

וחבל כי הייתה תקופה שבצוהריים ובלילה הוא היה בין הערוצים השוים

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי gameplay הייתה תוכנית גדולה. במקום להעביר ביקורות משעממות על משחקים הם זיינו את השכל על נושאים שבכלל לא קשורים או ירידות אחד על השני. אז נכון, אולי זו לא המטרה של תוכנית שאמורה לבקר משחקים אבל העיקר שלא משעמם ,תוכנית מושלמת לשים כscreensaver כשעושים משהו אחר.

פורסם

11.3.06

שלום רב לכל ערוץ GameOne,

אני צופה שלכם ואני שם לב שלאחרונה הערוץ מתחיל לשעמם אותי ואת שאר הצופים,אתה משדרים כל 45 דקות שידור חוזר...וחבל!

אתם מביישים את קהילת הגיימרים (הקטנה יחיסית לשאר קהילות בעולם) הישראלית.

קהילת הגיימרים דנו על זה וכיום 60% מקהילת הגיימרים הפסיקה לצפות בערוץ שלכם.

התוכנית Gameplay לא מקצועית בכלל ומלאה ירידות אחד על השני וירידות על עדות שונות (כגון: רוסים פולנים וכו...).

התוכנית לא נותנת סקירה מקצועית,המחשבים של הסקירה חלשים יחסית למחשבי משחקים וזה הורס אתה החשק לצפות בסקירה.

תיקחו לצומת לבכם,

קהילת הגולשים Hwzone.co.il פורום משחקים,

קהילת הגיימרים הישראלית.

זה המכתב שאני שולח להם עכשיו,ואני מבקש מכולם לשלוח להם זאת שנעמיס את תיבת המייל שלהם ושישימו לב!

חחחחח איזה כיף הודעה מס' 100...

פורסם

אתה מבזבז את זמנך, כבר הוחלט שהערוץ ירד

פורסם

*תשומת לבכם.

מאיפה בדיוק הגעת שזה 60%?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים