פורסם 2006 במרץ 1019 שנים שלום לכולם, אני חדש באתר הזה ובעניין כרטיסי המסך, בעיקר למחשבים ניידים,אני רוצה לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחק כמוWorld of Warcraft בקלות (זאת אומרת DDR גבוה יחסית)אבל אני גם צריך לדעת איזה כרטיס מסך מסוגל להריץ משחק כזה בצורה טובה, ושהמחיר שלו לא יהיה מוגזם, ושאני אוכל למצוא אותו בחבילות של מחשבים ניידים,תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובות =]
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אתה צריך מחשב שמכיל כרטיס מסך X700 בשביל לשחק ברמה נורמלית. X700 או יותרהמחיר מתחיל בסביבות ה 9000 שקלאין מה לעשות, מחשבים למשחקים הם יקרים
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר אתה צריך מחשב שמכיל כרטיס מסך X700 בשביל לשחק ברמה נורמלית. X700 או יותרהמחיר מתחיל בסביבות ה 9000 שקלאין מה לעשות, מחשבים למשחקים הם יקריםתודה רבה על התגובה, וסליחה על הבורות, אבל - מה יקרה אם אני אשתמש בIntel Extreme Graphics 2אוATI RADEON X200 PCI-EXPRESSהכרטיסים האלו מסוגלים להריץ בכלל משחקWorld of Warcraft?לא משחק אקשן רציני, באתר החברה של המשחק כתוב כי דרישות מומלצות לכרטיס מסך הןATI or NVIDIA video hardware with 32 MB VRAM or moreאחד מכרטיסי המסך שהצגתי למעלה עומדים בדרישות המומלצות של המשחק?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים לדעתי אתה זקוק למינימום X300.רוב הניידים הסבירים של Lenovo-IBM מגיעים עם X300אם אתה רוצה מחשב נייד שבאמת מסוגל להריץ משחקים תצטרך נייד עם X700 לפחותאני ממליץ על ה DV4392EA של HP, לי אישית יש אחד כזה והוא מדהים.מריץ BF2 חלק על HIGH ומחזיק מעמד שעה על בטריה במשחקים.חסרונות, מחיר גבוה 8000 ש"ח לפני שידרוגים כגון גיגה זיכרון והרדדיסק RPM7200 וכואבל מומלץ ביותר לגימרים ניידים.כל שאר הכרטיסים אונבורד של אינטל או ATI פשוט לא מתאימים לשום סוג של משחקים ברמה "נורמלית".
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר אני אנסח את השאלה שלי בצורה אחרת,אילו כרטיסי מסך למחשבים ניידים עומדים בדרישות האלה שלא עולים הון תועפות (שאני אוכל למצוא נייד בסביבות 5500-6000 עם כרטיס מסך כזה):ATI or NVIDIA video hardware with 32 MB VRAM or more ?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים world of warcraft יעבוד לך מצויין גם על כרטיסי מסך פשוטים ביותר ואני מדבר מנסיוןהיה לי מחשב נייד עם ati 340igp שזה כרטיס ממש עלוב והמשחק עלה דיי טוב...כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה אבל העיקר עבד והיה אפשר לשחק..
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר האם הכרטיסים:Intel Extreme Graphics 2andATI RADEON X200 PCI-EXPRESS ---and--- ATI RADEON XPRESS 200M IGP (the same maybeיכולים להריץ את WOW טוב על ביצועים נמוכים?ומי מהם טוב יותר?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים הם יעלו על הגדרות ממש נמוכות ולא יהיה כיף לשחק,למחשב נייד למטרות משחקים מינימום מחשב כזה:מעבד: Intel 1.7Ghz Mobileזיכרון: 512MB Ram DDR Mobile כרטיס מסך: Radeon X300 Mobile 64MBמערכת הפעלה: XP Home Edition Mobile/ XP Profeshional Mobileולא פחות מזה!
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים האם הכרטיסים:Intel Extreme Graphics 2andATI RADEON X200 PCI-EXPRESS ---and--- ATI RADEON XPRESS 200M IGP (the same maybeיכולים להריץ את WOW טוב על ביצועים נמוכים?ומי מהם טוב יותר?כו הוא יעבוד.הייתי הולך על X200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.