פורסם 2006 במרץ 1019 שנים יש לי מחשב :AMD (Athlon) 2600+ 1.91 GHzasus A7N8X-VMאני רוצה לקנות כונן קשיח של WD 160G עכישו.. אני רק רוצה להיות בטוח שמה שאני יקנה יתאים ללוח אם שלי...אני ממש לא מבין בזה.. רק ראיתי שיש כל מיני סוגים של ממקים.. איזה מהם יתאים ללוח אם שלי ??ומה זה לעזאזל זכרון נדיף !? וכמה זכרון כזה רצוי שיהיה ?תודה לעוזרים !!!יום טוב !
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים כול דיסק בממשק ATA יתאים לך..(לא SATA)..וזיכרון נדיף בגדול זה זיכרון שמאכסן בתוכו מידע שימושי..(שנקרא הרבה פעמים או שצריך להיקרא)..וככה חוסך לHD "לחזור" ולקרוא אותו שוב מהHD עצמו..(בגדול).ומומלץ 8MB BUFFER (במיוחד בHD גדולים)..
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר ועוד שאלה חשובה...לגבי הזכרון הפנימי מה עדיף לי לקנות או סטיק אחד של ג'יגה או שניים של 512...יש לי DDR 400 לפי מה שהבנתי אין לי אפשרות לדואל תודה
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים תיקח מה שיותר זול ...אם סטיק אחד של 1G זול יותר מ-2 סטיקים של 512MB...תיקח את הסטיק של ה1G!גם אין לך דואל אז הכסף משחק פה
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים זה לא כזה משנה כי הלוח והמעבד שלך לא תומכים בDC..ככה שתיקח מה שיוצא לך יותר זול..(ואל תשכח גם תאחריות..)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.