פורסם 2006 במרץ 919 שנים bf2 1.21 יצא אין בו שינוייםhttp://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=757655#post757655 :-\
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר האם הסרברים כבר שינו גרסא? יש כמה 12-15 סרברים הכי טוב לבדוק מחר see u in Battlefield!
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים תיקוני באגים מינוריים בלבד ולא רק זה,הם אפילו לא תיקנו מחצית מהבאגים החדשים :s07:
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים סלחו לי אבל - גועל נפשהם כל הזמן מוציאים דברים חדשים ודופקים דברים ישנים ואז הם מתקנים אבל לא מתקנים את הכל?וגם כל הקטע שצריך כל הזמן לקנות חבילות הרחבה, מה הקטע?! ב HL2 אני מוריד מהתוכנה את כל העידכונים ואפילו את המשחק, שחס וחלילה אני לא אסחב עם דיסקים כשאני הולך אל חברפשוט חברה דפוקה :'(
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר סלחו לי אבל - גועל נפשהם כל הזמן מוציאים דברים חדשים ודופקים דברים ישנים ואז הם מתקנים אבל לא מתקנים את הכל?וגם כל הקטע שצריך כל הזמן לקנות חבילות הרחבה, מה הקטע?! ב HL2 אני מוריד מהתוכנה את כל העידכונים ואפילו את המשחק, שחס וחלילה אני לא אסחב עם דיסקים כשאני הולך אל חברפשוט חברה דפוקה :'(מסכים איתך :'(כל מה שבנו עד אכשיו הרסו אם 14mb המסכנים
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מסכים איתך :'( כל מה שבנו עד אכשיו הרסו אם 14mb המסכנים הרסו?...הפאצ' הזה כולל תיקוני באגים כל מה שזה יכול לעשות זה רק לשפר וביחס לVALVE,דייס לא מוציאים כלכך הרבה פאצ'ים VALVE מוציאים פאצ' חדש בערך כל 4 ימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.