פורסם 2006 במרץ 919 שנים שלוםהלך לי הלוח הקודם אז השגתי לוח של ASUS K8N הבעיה היא שהטמפ' היא 35 בערך כאשר לפני כן היא היתה סביב ה30.ניסיתי לעדכן תביוס בלי שיפור - מה אפשר לעשות?מה הבעיה?
פורסם 2006 במרץ 919 שנים טמפ' "סבירה"..(אומנם קצת גבוהה אבל עדיין בגדר הסביר)..תנסה לנקות אבק..לסדר חוטים..עם איזה תוכנה בדקת..איך הסירקולציה במארז שלך..??
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר הסירקולציה בסדר והכל נראה מצוין - זה גם קירור מים אז אין קשר לסרקולציה כ"כ.יכול להיות שהלוח מזייף? ואם כן איך אני פותר את זה.אני מודד שאוורסט ובתוכנה של הלוח
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אאא אפשרי שהלוח מזייף אבל לא נראה לי..(כי זה לא איזה טמפ' קיצונית)..ותנסה לראות לפי ההגיון תיגע בלוח..(במקומות שונים)..שקר/חם בחדר ותראה מה הטמפ' בתוכונות ותראה אם זה הגיוני..
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר זהו כשאני נוגע או במים הם ממש לא חמים ממש מוזראני אנסה מחר למרוח משחה מחדש אולי זה יעזור
פורסם 2006 במרץ 919 שנים זהו כשאני נוגע או במים הם ממש לא חמים ממש מוזראני אנסה מחר למרוח משחה מחדש אולי זה יעזוראתה מדבר על הטמפ' של הלוח או של המעבד..??
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר שמתי משחה חדשה וזה הוריד לי במעלה אחת35 מעלות בIDEAL זה לא מספיק טוב לקירור מים (למרות שזה פסיבי) ובמיוחד שהיה לי בלוח הקודם יותר נמוך.אחד הלוחות בטוח מזייף. השאלה איזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.