פורסם 2006 במרץ 1319 שנים לאג זה משהו אחר לגמרי ואין לזה שום קשר לFPSלאג זה כשיש לך פינג גבוה, שזה אומר שלוקח הרבה זמן למידע לעבורממך לשרת (וההפך), שזה יכול לקרות בגלל הרבה סיבות (כמו חיבור 56K למשל)ואין לזה שום קשר לFPS
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים לאג זה משהו אחר לגמרי ואין לזה שום קשר לFPSלאג זה כשיש לך פינג גבוה, שזה אומר שלוקח הרבה זמן למידע לעבורממך לשרת (וההפך), שזה יכול לקרות בגלל הרבה סיבות (כמו חיבור 56K למשל)ואין לזה שום קשר לFPSכן אבל בקאונטר כל תקיע במישחק מכונה לאג ושיש לך FPS נמוך ליפעמים זה ניתקע וגורם לכך שיווצר "לאג"
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים לא, אתה קורא לכל תקיעה במשחק לאגכל בן אדם אחר לא קורא לזה ככהכי יש הבדל בין לאג לבין תקיעה במשחקואני שיחקתי 3 שנים קאונטר, אז תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים הייאיזה לוח יש לך?למה לא להחליף מעבד בהשקעה של 140-170 שקל? תחליף ל- 933mhz או ל- 1Ghz פנטיום III זה ירוץ חלק!צור איתי קשר אני יעזור לך למצוא משהו בזול. eladangel@hotmail.comאלעד
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים לא, אתה קורא לכל תקיעה במשחק לאגכל בן אדם אחר לא קורא לזה ככהכי יש הבדל בין לאג לבין תקיעה במשחקואני שיחקתי 3 שנים קאונטר, אז תאמין לי שאני יודע על מה אני מדברואני שיחקתי 4 וחצי שנים או יותר ואני עדין משחק מפעם לפעם ואני יודע על מה אני מדבר לדוגמא : נער שפיתאום ניתקע לו המסך לשניה ישר רושם לאג פעם אולי לא היו הרבה אנשים כאלו אבל היום כל ילד כימעת אומר לאג שניתקע לו מכל סיבה
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים זה בגלל שהם כולם חבורה של מפגרים שאין להם מושג על מה הם מדבריםוהם לא היחידים
פורסם 2006 במרץ 1619 שנים זה בגלל שהם כולם חבורה של מפגרים שאין להם מושג על מה הם מדבריםוהם לא היחידיםזה בידיוק הפוך ממה שרשמת כמה הודאות לפני :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.