פורסם 2006 במרץ 1019 שנים ממש לאזה גם לא נכנס לקיבה וגורם לגוף להתנהג אחרת ממה שהוא אמור לא?היתה לי פעם תמונה של פלאפון כזה אבל אני לא זוכר איפה
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים איך בדיוק מצלמים את הCD Key?בטויס אר אס למשל הדיסק נמצא בתוך מעטפת פלסטיק כזאת, וגם מצופה נייר ניילון כזה וגם בתוך אריזה :\לא בעיה...מכיר מישהו שעבד ברשת גדולה בארץ (לא רוצה לנקוט בשם..) והשיג לי ככה CDKEY עובד ל BF2...פשוט מאוד לקח את האריזה למחסן פתח שם לקח את הKEY...ועוד כמה ... סגר ונגמר העסק.ואז האריזה פתוחה מסיבה לא ידועה...אף אחד לא קונה...זה נזרק לאיזו פינה
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים שלח לי את הCDKEY בפרטי..אני אבדוק בשבילך אם הוא תקין^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^הנה שיטה טובה איך לגנוב CDKEY חחחחחח
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים הCDK נמצא בתוך הקופסא אתה לא חושב שזה יראה קצת חשוד שבוא פותח את הקופסא בחנות סתם ככה? ואז גם לא קונה את זה? חח כבר שנים שלא קניתי משחק מקורי למחשב..(כי במילא הMX440 לא סוחב) LOL יש עוד משחקים עם CDK על האריזה..
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אני לא יודע איפה אתם חייםאבל איזה משחק לעזעזל מגיע עם סידי קי על האריזה?!?זה בדרך כלל בתוך האריזה כאשר היא סגורה דיי טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.