פורסם 2006 במרץ 919 שנים טוב ,אז קיבלתי הצלחתי לפענח התקנה , הכול עולה אבל בתאילנדית? והדיסקים הם לא multi langudgeיש אפשרות ליצור התקנה באנגלית ?ושאלה שניה , במהלך ההתקנה מתקנים GAMESPY , אבל בפורום פה קראתי שמשתמשים ב PUNKBUSTER , במה אמורים להשתמש ?תודה לעוזרים ..
פורסם 2006 במרץ 919 שנים GAMESPY זו תוכנה לחיפוש סרברים וכו'PUNKBUSTER בכלל תוכנה אשר מונעת צ'יטים.אם זה לא מולטי שפות, לא נראה לי שיש מה לעשות.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר תודה.שאלה : דיסק ההתקנה של המשחק , לא חייב להיות זה שקיבלתי , אני יכול להתקין מדיסק אחר ולהשתמש ב CD-KEY שקיבלתי שהוא עובד , נכון ?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים כן,אתה יכול אפילו להוריד תמישחק ולשים CD KEY [כמוני]. יש את אלו שהולכים לחנות משחקים,מצלמים את הסריאל עם פלאפון או משו ואח"כ שמים סריאלים מקוריים..LOL כדאי לנסות פעם אחת
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים הCDK נמצא בתוך הקופסא אתה לא חושב שזה יראה קצת חשוד שבוא פותח את הקופסא בחנות סתם ככה? ואז גם לא קונה את זה?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר חחחח... כבר התקנתי באנגלית עובד פיקס , ועלה לי 80 ש"ח אחחחח , תודה ל EBAY .יש טיפים למתחיל ..?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר אני כמעט בטוח שזה איש פרטיזה לא המשחק הראשון שקניתי , קניתי גם ספלינטר סל 3 עלה לי 95 ש"ח
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים לא לא..פשוטיש אנשים שמשתמשים בסידיקי ואז מוכרים את המשחק אבל הם כבר רשמו את הסידיקי על נייר וככה הם דופקים אנשים אחרים
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים איך בדיוק מצלמים את הCD Key?בטויס אר אס למשל הדיסק נמצא בתוך מעטפת פלסטיק כזאת, וגם מצופה נייר ניילון כזה וגם בתוך אריזה :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.