עבור לתוכן

מתלבט בין לוח אם ומעבד חד או דו ליבתי

Featured Replies

פורסם

מפרט ראשון:

ASUS P5ND2- SLI 945P CHIPSET

Pentium 4 lga775 3.0ghz 64 bit 65nm cedar mill 2mb chache

מפרט שני:

ASUS P5LD2 NFROCE 4 CHIPSET

Pentium 4 lga775 920 Dual Core 2.8ghz 64bit 65nm

עכשיו השאלה העיקרית האם הלוח הזה P5LD2 יתמוך לי בדו ליבתיים החדשים שיצאו כמו הCONRE ? או שלא שווה בכלל לקנות מחשב עכשיו כי שיצא הCONROE

הלוחות שיש כרגע לא יתמכו בו ואז אני יצטרך להחליף את כל המפרט לא משנה מה אני יקנה עכשיו

מה אתם אומרים מה כדאי?? ללכת על הדו ליבתי הזה 920 או לרדת מזה ולקחת את החד ליבתי ואז כשיבוא הזמן להחליף את הלוח והמעבד? או שלא כדאי בכלל לקנות מחשב כי זאת מן עונת מעבר כזאת!?!?!

פורסם

תלוי מאוד מה המפרט שלך. בעיקרון - אם אתה יכול - תסחוב איתו ותנסה למשוך, אף אחד לא יודע מה יהיה תואם.

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי כרגע הוא עלוב מאוד

pentium 4 2.0ghz@2.7ghz

nvidia fx5200

וזיכרון של 1 ג'יגה

על הפנים המפרט

תשמע אם אני יחכה כל הזמן למשהו חדש בסוף אני לא יקנה מחשב

וגם כשיצא הקונרו והצ'יפסטים שיצאו איתו בטח זה יהייה נורא יקר בהתחלה ואז אני יצטרף לחכות שירדו המחירים ואז יעבדו כבר על מעבד חדש

וכן הלאה וכן האלה...

קיצר לקנות עכשיו את ה 920 דו ליבתי 65 NM הוא ישמש אותי עוד איזה שנתיים טובות זאת השאלה שלי?!?!

פורסם

אני היתי מחכה או לקונרו או לM2 חבל ליקנות מעבד ולהחליף אותו(בלי צורך אמיתי)במעבד חדש אחרי חצי שנה

פורסם

זה באמת עניין של דעה אישית. אף אחד לא יכול להגיד מה "נכון" לעשות. כל אחד יכול להגיד רק מה הוא היה עושה.

האמת, המפרט שלך נשמע לי ממש בסדר. אני הייתי מחכה. אי אפשר לחכות לנצח, אבל בגלל הצפי שתוך פחות מחצי שנה דברים ייראו אחרת לגמרי אז הייתי מחכה.

אם לוח האם שלך תומך ב-pci-e, אז אתה יכול לקנות כרטיס מסך חדש ואז להעביר למחשב הבא (בעוד חצי שנה?). חוץ מכרטיס המסך החלש, מעבד על 2.7GHz עם ג'יגה זיכרון נשמע לי בסדר.

באופן אישי, אני לא הייתי קונה היום פחות מכפול ליבה (כמובן כזה שתומך ב-64 ביט).

ואם אתה לא יכול לחכות, אז לשאלתך:

קיצר לקנות עכשיו את ה 920 דו ליבתי 65 NM הוא ישמש אותי עוד איזה שנתיים טובות זאת השאלה שלי?!?!

לדעתי יחזיק בכיף שנתיים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על התגובות אני החלטתי ללכת על ה 920

ואין מה לעשות עוד שנתיים שלוש נצטרך לשדרג במילא

פורסם

מפרט ראשון:

Pentium 4 lga775 3.0ghz 64 bit 65nm cedar mill 2mb chache

מפרט שני:

ASUS P5LD2 NFROCE 4 CHIPSET

Pentium 4 lga775 920 Dual Core 2.8ghz 64bit 65nm

עכשיו השאלה העיקרית האם הלוח הזה P5LD2 יתמוך לי בדו ליבתיים החדשים שיצאו כמו הCONRE ? או שלא שווה בכלל לקנות מחשב עכשיו כי שיצא הCONROE

הלוחות שיש כרגע לא יתמכו בו ואז אני יצטרך להחליף את כל המפרט לא משנה מה אני יקנה עכשיו

מה אתם אומרים מה כדאי?? ללכת על הדו ליבתי הזה 920 או לרדת מזה ולקחת את החד ליבתי ואז כשיבוא הזמן להחליף את הלוח והמעבד? או שלא כדאי בכלל לקנות מחשב כי זאת מן עונת מעבר כזאת!?!?!

אתה בטוח שקיים דבר כזה ?!?!?!?

הכל מקרה האנפורס 4 הרגיל לא תומך 920 - הוא לא יעבוד עם שתי ליבות אלא רק אחת תעבוד

וגם אם אני לא טועה האנפורס 4 הרגיל לא תומך cedar mill

פורסם
  • מחבר

צודק התבלבלתי בצ'יפים של הלוחות זה היה אמור להיות הפוך

פורסם

האופציה עם הכפול ליבה והלוח P5LD2 עדיפה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים