פורסם 2006 במרץ 919 שנים מפרט ראשון:ASUS P5ND2- SLI 945P CHIPSET Pentium 4 lga775 3.0ghz 64 bit 65nm cedar mill 2mb chacheמפרט שני:ASUS P5LD2 NFROCE 4 CHIPSETPentium 4 lga775 920 Dual Core 2.8ghz 64bit 65nmעכשיו השאלה העיקרית האם הלוח הזה P5LD2 יתמוך לי בדו ליבתיים החדשים שיצאו כמו הCONRE ? או שלא שווה בכלל לקנות מחשב עכשיו כי שיצא הCONROEהלוחות שיש כרגע לא יתמכו בו ואז אני יצטרך להחליף את כל המפרט לא משנה מה אני יקנה עכשיומה אתם אומרים מה כדאי?? ללכת על הדו ליבתי הזה 920 או לרדת מזה ולקחת את החד ליבתי ואז כשיבוא הזמן להחליף את הלוח והמעבד? או שלא כדאי בכלל לקנות מחשב כי זאת מן עונת מעבר כזאת!?!?!
פורסם 2006 במרץ 919 שנים תלוי מאוד מה המפרט שלך. בעיקרון - אם אתה יכול - תסחוב איתו ותנסה למשוך, אף אחד לא יודע מה יהיה תואם.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר המפרט שלי כרגע הוא עלוב מאודpentium 4 2.0ghz@2.7ghznvidia fx5200וזיכרון של 1 ג'יגהעל הפנים המפרטתשמע אם אני יחכה כל הזמן למשהו חדש בסוף אני לא יקנה מחשבוגם כשיצא הקונרו והצ'יפסטים שיצאו איתו בטח זה יהייה נורא יקר בהתחלה ואז אני יצטרף לחכות שירדו המחירים ואז יעבדו כבר על מעבד חדשוכן הלאה וכן האלה...קיצר לקנות עכשיו את ה 920 דו ליבתי 65 NM הוא ישמש אותי עוד איזה שנתיים טובות זאת השאלה שלי?!?!
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אני היתי מחכה או לקונרו או לM2 חבל ליקנות מעבד ולהחליף אותו(בלי צורך אמיתי)במעבד חדש אחרי חצי שנה
פורסם 2006 במרץ 919 שנים זה באמת עניין של דעה אישית. אף אחד לא יכול להגיד מה "נכון" לעשות. כל אחד יכול להגיד רק מה הוא היה עושה.האמת, המפרט שלך נשמע לי ממש בסדר. אני הייתי מחכה. אי אפשר לחכות לנצח, אבל בגלל הצפי שתוך פחות מחצי שנה דברים ייראו אחרת לגמרי אז הייתי מחכה.אם לוח האם שלך תומך ב-pci-e, אז אתה יכול לקנות כרטיס מסך חדש ואז להעביר למחשב הבא (בעוד חצי שנה?). חוץ מכרטיס המסך החלש, מעבד על 2.7GHz עם ג'יגה זיכרון נשמע לי בסדר.באופן אישי, אני לא הייתי קונה היום פחות מכפול ליבה (כמובן כזה שתומך ב-64 ביט).ואם אתה לא יכול לחכות, אז לשאלתך:קיצר לקנות עכשיו את ה 920 דו ליבתי 65 NM הוא ישמש אותי עוד איזה שנתיים טובות זאת השאלה שלי?!?!לדעתי יחזיק בכיף שנתיים.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר תודה רבה לכם על התגובות אני החלטתי ללכת על ה 920 ואין מה לעשות עוד שנתיים שלוש נצטרך לשדרג במילא
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מפרט ראשון:ASUS P5ND2- SLI 945P CHIPSET Pentium 4 lga775 3.0ghz 64 bit 65nm cedar mill 2mb chacheמפרט שני:ASUS P5LD2 NFROCE 4 CHIPSETPentium 4 lga775 920 Dual Core 2.8ghz 64bit 65nmעכשיו השאלה העיקרית האם הלוח הזה P5LD2 יתמוך לי בדו ליבתיים החדשים שיצאו כמו הCONRE ? או שלא שווה בכלל לקנות מחשב עכשיו כי שיצא הCONROEהלוחות שיש כרגע לא יתמכו בו ואז אני יצטרך להחליף את כל המפרט לא משנה מה אני יקנה עכשיומה אתם אומרים מה כדאי?? ללכת על הדו ליבתי הזה 920 או לרדת מזה ולקחת את החד ליבתי ואז כשיבוא הזמן להחליף את הלוח והמעבד? או שלא כדאי בכלל לקנות מחשב כי זאת מן עונת מעבר כזאת!?!?!ASUS P5ND2- SLI 945P CHIPSET אתה בטוח שקיים דבר כזה ?!?!?!?הכל מקרה האנפורס 4 הרגיל לא תומך 920 - הוא לא יעבוד עם שתי ליבות אלא רק אחת תעבודוגם אם אני לא טועה האנפורס 4 הרגיל לא תומך cedar mill
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.