עבור לתוכן

מה זה dvd-ram ואם הוא חשוב בצורב??

Featured Replies

פורסם

שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd

עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25

וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram :(

אז תמליצו לי מה לעשות....

עידו

פורסם
  • מחבר

ויש לי עוד שאלה...אני גם מתלבט בין דיסקים קשיחים של maxtor ו wd מה כדאי עד עכשיו רציתי wd 160gb sata2 8mb עד שקראתי ביקורות שמשבחות את maxtor שהוא יותר שקט קר ומהיר וגם ביקורות שאומרות ש wd הוא דפוק וחם ואיטי.

אז תאירו את עיניי בעיניין ;)

פורסם

הHD של WD אומנם זולים יותר..

אבל הם מציגים ביצועים "נחותים" טיפה מחברות אחרות..("נורמליות")...

עדיף לך להשקיע תעוד 50+- שקל האלה וללכת על MAXTOR..(ודרך אגב סמסונג נחשבים כ"הכי" שקטים..אם זה ממש חשוב לך)..

פורסם

DVDRAM זה פורמט שנועד להיות רב פעמי באמת. כלומר להתמודד עם מאות ואף אלפי כתיבות/מחיקות. עוד יתרון שאחרי שמפרמטים אותו הוא כונן וניתן לעשות DRAG&DROP אליו.

אבל כיום הפורמט נחשב מת בעיקר בגלל מחסור במדיות.

פורסם

אבל כיום הפורמט נחשב מת בעיקר בגלל מחסור במדיות.

לא בדיוק, זה שאין הרבה אנשים שמשתמשים בו בארץ לא עושה אותו למת... הוא דיי חי.

פורסם

DVD RAM הוא הפורמט הראשון שנכנס ל DVD אבל כעת הוא משמש בעיקר לארכיונים .

לשימוש ביתי (במיוחד אם יש לך הארד דיסק גדול ) אתה לא צריך את זה כי היום מה יעזור לך כונן נוסף בגודל של כ 4 גיגה .

כך שפרקטית אין לזה חשיבות .

סביר שתעבוד עם פורמט אחד בלבד +R או -R כתלות במכשרים שיש לך בבית.

פורסם

DVD RAM הוא הפורמט הראשון שנכנס ל DVD אבל כעת הוא משמש בעיקר לארכיונים .

לשימוש ביתי (במיוחד אם יש לך הארד דיסק גדול ) אתה לא צריך את זה כי היום מה יעזור לך כונן נוסף בגודל של כ 4 גיגה .

כך שפרקטית אין לזה חשיבות .

סביר שתעבוד עם פורמט אחד בלבד +R או -R כתלות במכשרים שיש לך בבית.

אני ממש לא מסכים איתך :nono:

אני משתמש במדיות של DVD-RAM, לצורך גיבויים ואני משתמש בייתי.

זוהי מדיה נהדרת והיתרון הגדול בה, הוא החיסכון בזמן הצריבה, שכפי שציינו קודמיי, אתה יכול להוסיף קבצים, מבלי למחוק את כל הדיסק, כמו במדיות DVD-RW.

פורסם

ב RW אתה גם יכול להוסיף קבצים על ידי הוספת session, אבל זה לא אותו דבר כמו RAM, שטויות, גם ככה כל מי שקונה צורב DVD כיום, יקנה אחד שתומך DVD-RAM, הרבה צורבים כבר מוסיפים את אופציית ה RAM לתוכם, כל מה שנשאר לבדוק אם זה משתלם לך ואם אתה צריך את זה כשזה מגיע למדיות RAM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים