פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אני עובד בחברה ישראלית (לא נגיד את שמה מטעמי אחרים וכאלה) שמייצרת ספקים ג'נרים ושתדעו שהם ספקים באיכות מעולה, עומדים בכל התקנים ונבדקים במאמץ רב, אתם סתם משמיצים את הספקים הג'נרים כי אנחנו קונים חלקים מסין שהם ממש זולים (אז מה אם הם לא תמיד טובים)אני מוחה !היה לי בזמנו ספק של סאנשיין קומה והוא שרף את כל המחשב.תודה לכם על העבודה הקשה וההשקעה.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים יש לי ספק של סאנשיין קומה 400W והוא עד היום לא נשרף ושרד את כל נפילות החשמל שהיו לי בבית בגלל שיש בעיה עם החשמלועוד יושב עליו 6600GT
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אם זה לא מעניין אותך צא מהדיון ולך תעשה משהו אחרפשוט דיי כבר להגיד שכל ספק ג'נרי שווה לתחת
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אם זה לא מעניין אותך צא מהדיון ולך תעשה משהו אחרפשוט דיי כבר להגיד שכל ספק ג'נרי שווה לתחתאבל זה נכון ... הלך לחבר שלי אולטרה D ו GS בגלל ג'נרי אידיוט של raidmax - מערכת בלי OC :רק לכרטיס
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2070 וואי לא ראיתי את המחיר הכ"כ נמוך הזה 345ש"ח למארז כזה עם ספק איכותי? תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.