פורסם 2006 במרץ 819 שנים לא אם תשים את הבאס על 166 ותלוי מאוד על איזה 3 גיגה אתה מדבר בדיוק וכמובן באיזה יישומים.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר לא אם תשים את הבאס על 166 ותלוי מאוד על איזה 3 גיגה אתה מדבר בדיוק וכמובן באיזה יישומים. רשום לי במפרט מחשב
פורסם 2006 במרץ 819 שנים אני לא הייתי מחליף את המחשב הזה עכשיו בשביל כפול ליבה, אלא אם כן אתה עושה הרבה דברים כבדים במקביל והליבה הבודדת מרגיזה. חכה לקונרוי (או לשפן של AMD).
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר אני לא הייתי מחליף את המחשב הזה עכשיו בשביל כפול ליבה, אלא אם כן אתה עושה הרבה דברים כבדים במקביל והליבה הבודדת מרגיזה. חכה לקונרוי (או לשפן של AMD).במשחקים הכפול ליבה עוזר או שזה חרטה אולי אתה יכול להסביר לך איך הכפול ליבה עובד??
פורסם 2006 במרץ 819 שנים נו, יש על זה כבר 100 טרדים.שני פעלים מסוגלים לעשות יותר עבודה מפועל אחד בד"כ (לאו דוקא פי שניים)?יתרון במשחקים - כרגע במעט בעתיד בכולם. אבל, לפני שתקנה כפול ליבה תחליף את כרטיס המסך המאוד תקציבי שלך.כמו כן, חכה לקונרוי. ולפני שאתה שואל תסתכל בעמוד הראשון בפורום זה.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר נו, יש על זה כבר 100 טרדים.שני פעלים מסוגלים לעשות יותר עבודה מפועל אחד בד"כ (לאו דוקא פי שניים)?יתרון במשחקים - כרגע במעט בעתיד בכולם. אבל, לפני שתקנה כפול ליבה תחליף את כרטיס המסך המאוד תקציבי שלך.כמו כן, חכה לקונרוי. ולפני שאתה שואל תסתכל בעמוד הראשון בפורום זה.עשיתי חיפוש אבל אף דבר לא מסביר איך הכפול ליבה עובד מה יש לו מהירות של 5.2ghz
פורסם 2006 במרץ 819 שנים אני לא הייתי מחליף את המחשב הזה עכשיו בשביל כפול ליבה, אלא אם כן אתה עושה הרבה דברים כבדים במקביל והליבה הבודדת מרגיזה. חכה לקונרוי (או לשפן של AMD).אתה מתכוון אולי לערנב של AMD? ;Dבכלאופן, לשאלה - כן, כפול ליבה יעזור, קצת עכשיו, הרבה יותר בעתיד. אבל כרטיס מסך חדש יעזור הרבה יותר, גם עכשיו וגם בעתיד.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים עשיתי חיפוש אבל אף דבר לא מסביר איך הכפול ליבה עובד מה יש לו מהירות של 5.2ghzאיפה בדיוק עשית חיפוש?http://www.google.com/search?q=dual+core+review&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.